User
Pass
2FA

Bun.... Sa vedem .

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help
Author Message1161
Razzviy

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 06-12-2012 11:45)

Votes: 2

Post Posted: 21-11-2012, 22:05:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bun, sa vedem daca pot sa va fiu de folos. As vrea sa ma ocup de eventuri pentru acest server ... Din cate am vazut nu prea sunt eventuri si eventurile care sunt sunt foarte .... foarte slabe , pana acuma m-am ocupat de alt servar cu creerea evenimentelor ( concursuri ) dar in momentul de fata nu a mai avut cine sa se ocupe de acel servar, a aparut nepasarea si lenea. Momentan pe acel server scrie <RIP> , Orcum nu am facut acest topic pentru a discuta despre acel server. Am un caietel cu mai multe evenimente create/inventate de mine si care au atras spectatori / multi participanti si populatie la servar ( pe vremea cand mai mergea ). Acum m-am stabilit oarecum pe Freakz si as vrea sa dau o mana de ajutor unde nu este. Daca credeti ca aveti nevoie de ajutorul meu sunt incantat sa va ajut.

Astept un semn.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
AceRuL
[Banned user]

Banned

(since 13-01-2016 21:31)

Votes: 648

Post Posted: 21-11-2012, 22:06:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aici nu-i sectiunea wow(presupun ca la wow te referi).

sorinsorin57 wrote:
Eu folosesc XP SP2 si este mai bun decat 7.

0 0

Back to top
AdItZzA''
[Banned user]

Banned

(since 01-02-2016 23:45)

Votes: 230

Post Posted: 21-11-2012, 22:08:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asa,ai scris un roman din care nu reiese nimic.Ce vrei tu defapt?

Dum spiro, spero

0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 21-11-2012, 22:12:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Access la Wow cred ca vrea sa ceara, stai linistit, altii au facut eventuri si fara sa aiba GM, s-au descurcat cum au putut si din ce stiu chiar au si reusit .. iar ca sa ajungi GM, nu te propui tu, te cauta Shocker cand are nevoie.

0 0

Back to top
Razzviy

[Mentally Stable]

(since 06-12-2012 11:45)

Votes: 2

Post Posted: 21-11-2012, 22:18:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@AceRuL - Presupui bine , am facut aici pt ca momentan e o simpla discutie nu e nimik pus in practica.

@AdItZzA'' - Imi cer scuze ca am scris prea mult si nu ai inteles nimik. Reiese ca vreau sa fac eventuri pe acest servar pt ca duce lipsa.

@*0ranGe ! extrem - Ai inteles total gresit , nu vreau Gm , stiu si eu ca acel rank se obtine prin munca, momentan vreau sa arat ce pot sa fac ... Si am nevoie de o aprobare gen ( da avem nevoie de organizator de evenimente) si nu am nevoie eu - personal de un rank de gm , am nevoie de un GM liber care are timp sa ma ajute la eventuri. Gen sa ii arat locatia (secreta) pentru event , in caz ca am nevoie de objective , si sa faca imposibil de ajuns in acel loc fara teleport sau alte astea . Nu , nu fiecare event necesita atata.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  

The time now is 03-03-2025, 05:53:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x