User
Pass
2FA

Cerere Semnatura & Avatar

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Requests / Gifts
Author Message2084
hbrake

[Whisky Fan]

Status: Offline
(since 12-06-2022 13:34)

Votes: 28

Post Posted: 25-11-2012, 22:37:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Render: http://i48.tinypic.com/aeti6w.jpg & http://i45.tinypic.com/28cezpg.jpg
Marime: Pentru forumul Freakz, nu cunosc marimea exacta.
Textul dorit: "Seckful" / "Defeat is no longer an option", asezate dupa bunul plac al creatorului.
Indicatii: Pe avatar sa fie scris doar "Seckful", pe semnatura ambele de mai sus.

Multumesc mult.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
OrangeJuice

[The Nephalem]

(since 24-05-2018 18:12)

Post Posted: 26-11-2012, 22:59:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Semnatura:

Pink Floyd - Comfortably Numb

Pink Floyd - Brain Damage
0 0

Back to top
hbrake

[Whisky Fan]

Post Posted: 27-11-2012, 00:12:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Simplu, dar frumos. O mica modificare daca se poate: semnatura tot cu rosu, textu mai mare un pic si asezat un pic altfel oarecum + cateva efecte.

Multumesc mult, apreciez munca depusa. Astept si alte lucrari, daca vor exista. Foarte posibil sa rasplatesc cu rep.

0 0

Back to top
alinblb

[1337]

(since 30-07-2024 15:40)

Votes: 234

Post Posted: 27-11-2012, 12:31:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
hbrake

[Whisky Fan]

Post Posted: 27-11-2012, 14:50:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uhm, imi place... dar!

-Seckful e doar cu un singur "L".
-Al doilea text lipseste.
-La semnatura in loc de albastru / mov, as prefera ceva mai inchis.
-Ceva mai multe efecte?

Fara suparare, apreciez munca si timpul acordat a fiecaruia dintre voi, dar, nu sunt intocmai ce imi imaginez. Imi doresc ceva mai special, poate un pic mai inchis sau deschis fundalul / efectele, in functie de imaginatia fiecaruia.
Multumesc.

0 0

Back to top
alinblb

[1337]

(since 30-07-2024 15:40)

Votes: 234

Post Posted: 27-11-2012, 15:44:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hbrake wrote:
Uhm, imi place... dar!

-Seckful e doar cu un singur "L".
-Al doilea text lipseste.
-La semnatura in loc de albastru / mov, as prefera ceva mai inchis.
-Ceva mai multe efecte?

Fara suparare, apreciez munca si timpul acordat a fiecaruia dintre voi, dar, nu sunt intocmai ce imi imaginez. Imi doresc ceva mai special, poate un pic mai inchis sau deschis fundalul / efectele, in functie de imaginatia fiecaruia.
Multumesc.

Da, greseala mea.. m-am dat cu altceva si l-am facut aiurea, il refac.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Pfear

[Pur sânge]

(since 10-12-2018 08:41)

Votes: 164

Post Posted: 27-11-2012, 16:06:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hbrake, problema este la tine, și e gravã. Boala ta se numeºte nesimþire.

Ambele lucrãri postate respectã cerințele tale, cu excepția celei de-a doua care nu a pus al doilea text și ți-a greșit numele. Însã este foarte deranjant sã vii cu pretenþii suplimentare dupã ce oamenii au postat deja lucrãrile. Poate, dacã ºtiau mai clar ce vrei, nici nu se apucau, ºtiind cã nu pot realiza un anumit efect. De ce n-ai specificat cã vrei efecte în postul inițial? De ce n-ai adus exemple, dacã tot ești pretențios și nu-ți place orice? Și, mai ales, de ce spui "dupã bunul plac al creatorului" dacã e dupã bunul tãu plac, nu al creatorului?

Cel mai deranjant este cã, în timp ce schimbi cu nonșalanțã datele de temã ai tupeul sã afirmi "fãrã supãrare", respectiv "apreciez munca si timpul acordat".

Te rog sã le plãtești fiecãruia dintre cei care ți-au lucrat cât consideri de cuviințã pentru efort și bunãvoințã. Frumos ar fi sã îți ceri și scuze pentru cum i-ai tratat.

sunet

0 0

Back to top
hbrake

[Whisky Fan]

Post Posted: 27-11-2012, 16:45:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am dat cateva indicatii lucrarilor pentru a-mi iesi asa cum imi doresc, nu cred ca am exagerat cu nimic. Am si specificat ca apreciez munca si timpul acordat, cat despre platit, stai linistit, am sa le platesc. Faci un mare tam-tam pentru nimic. Nu caut cearta si nici conflicte, ba chiar incerc sa le evit, dar, chiar nu cred ca ai dreptate.

"De ce n-ai adus exemple, dacã tot ești pretențios și nu-ți place orice?"
Pentru ca poate unul dintre ei aveau de gand sa faca ceva care nu intra in cerintele mele, dar totusi care sa-mi placa. Bun, nu s-a intamplat chiar asa, am cerut unele mici modificari si aia e. Nu am dat in cap, nu am jignit, nu am trat pe nimeni de sus. Daca vreunul dintre cei doi s-au simtit prost, imi cer scuze fata de el, clar nu asta a fost intentia.

Este dreptul meu ca om sa-mi placa sau nu ceva anume. Lucrarile de mai sus au fost frumoase, am explicat ce imi doresc sa fie modificat si cam ce imi imaginez ca ar trebui sa arate, dupa ceea ce ei au realizat. De exemplu, rezultatul final al lui alinblb, chiar ma satisface pe deplin. Ii multumeam, ii plateam(pe amandoi), TC -> toata lumea era ok.

Ma simt jignit si ofensat de post-ul tau, asa ca te rog sa-ti ceri si tu scuze, intru cat nu consider ca meritam sa-mi fie adresate acele cuvinte.

@ alin: Perfect. Multumesc mult, chiar imi place cum a iesit.

0 0

Back to top
Pfear

[Pur sânge]

(since 10-12-2018 08:41)

Votes: 164

Post Posted: 27-11-2012, 17:47:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Îmi pare rãu cã te simți jignit și ofensat de postul meu. Probabil nu l-ai înțeles. Fie pentru cã nu l-ai citit cu atenție fie pentru cã nu poți cuprinde informația din el în sistemul tãu de valori. Am sã încerc sã-ți dau un exemplu mai generic, în speranța cã pe acesta îl înțelegi.

Sã zicem cã cineva te roagã sã-i iei pâine. Spune: "vreau douã pâini, de care-or fi". Tu te duci frumos ºi-i cumperi douã pâini. Când ajungi cu ele îþi spune: "Aaaa, da' de ce n-ai luat de-alea negre, cã eu vroiam negre..." ªi tu spui: "dar de ce n-ai spus de la început cã vrei negre?" "pãi am vrut sã vãd ce fel de pâine îmi aduci, cã poate îmi aduceai una de care n-am mai mâncat ºi-mi plãcea"...

Chiar dacã îþi plãteºte contravaloarea pâinilor pe care i le-ai luat ºi pe care nu le vrea, tot se cheamã cã ºi-a bãtut joc de timpul ºi de efortul tãu prin simplul fapt cã nu þi-a precizat toate datele de temã de la început. ªi mai mult ca sigur îl vei cataloga drept nesimþit, cel puþin la faza cu pâinea. ªi, mai mult ca sigur, dacã te duci sã-i cumperi alte pâini, negre, n-o vei mai face cu aceeaºi tragere de inimã ca prima datã.

Presupun din reacția ta cã tu nu te consideri nesimțit și cã te deranjeazã când alții trag din acþiunile sau spusele tale concluzia cã ai fi lipsit de maniere. Același raționament mã face sã cred cã îmi vei fi recunoscãtor pentru faptul cã ți-am semnalat o astfel de situație și cã îți va folosi, pentru a evita altele similare.

sunet

0 0

Back to top
hbrake

[Whisky Fan]

Post Posted: 27-11-2012, 21:32:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am inteles din prima la ce te referi, ma bucur ca ai depus efortul sa mai explici odata. Ok. Probabil sunt asa si din pricina meseriei mele. Imi pare rau, vreau sa inchei aici, nu-mi sta in fire sa ma cert, in special pe internet. Sper ca ai inteles si tu ce am vrut sa spun. Am sa iti i-au in cosiderare sfaturile pe viitor, multumesc. Salut!

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Requests / Gifts  

The time now is 16-04-2025, 04:28:01
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password