User
Pass
2FA

Respawn

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1134
Nimueh

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 29-06-2013 04:40)

Votes: 2

Post Posted: 27-11-2012, 12:08:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
-nu campati in baza adversa , daca adversarul isi da "gate" sau are skilul "vengance" activat ajunge in baza sa , nu este permis sa campati si sa asteptati adversarii pentru a face fraguri , daca sunteti in trecere si ripostati atacului advers nu este nici-o problema dar in cazul camp-ului primiti slay/kick/ban temporar.

Daca trag de la 50 de metri intr`unul din baza adversa se pune ca si respawn ? . Macar sa stiu daca baza e sfanta si acolo nu ma poate omora nimeni . Regulamentu imi pare destul de clar.. spune campa in baza adversa .

Deci ? cum e ..

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful"

Last edited by Nimueh on 27-11-2012, 12:23:18; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Jo3y

[Old School !]

(since 06-10-2017 21:09)

Votes: 16

Post Posted: 27-11-2012, 12:22:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu cine a spus ca nu ai voie sa tragi daca e vreunul care primeste spawn sau sta in baza. Nu ai voie sa stai tu , sa faci camp acolo.
E chiar asa grea regula ?

Give me a break!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Nimueh

[Mentally Stable]

(since 29-06-2013 04:40)

Post Posted: 27-11-2012, 12:28:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jo3y wrote:
Nu stiu cine a spus ca nu ai voie sa tragi daca e vreunul care primeste spawn sau sta in baza. Nu ai voie sa stai tu , sa faci camp acolo.
E chiar asa grea regula ?

Nu e grea deloc, doar ca e interpretata gresit.. cel putin acum stiu ca am luat un slay degeaba . Ms. de confirmare .

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful"

0 0

Back to top
Jo3y

[Old School !]

Post Posted: 27-11-2012, 12:31:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poate ai luat degeaba , poate nu , poate ti-ai facut un obicei din a "trece" prin baza adversarilor sa ii scoti cu mana ta din baza.
Regula e relativ usoara dar greu de respectat. Eu ca admin , trebuie sa ma uit pe ~30 de jucatori. Pe tine daca te-am vazut ca stai si tragi intr-unul din baza ce sa cred? Nu pot sa stau sa te urmaresc 2 3 runde. Iti dau un slay si gata , ca nu moare nimeni.

Give me a break!
0 0

Back to top
Axe

[Account disabled]

(since 14-03-2013 06:08)

Votes: 9

Post Posted: 27-11-2012, 19:31:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci ideea e sa nu stai acolo , doar treci prin baza odata pe runda sa zic...daca esti pe cale sa iesi din baza si atunci trage cineva in tine poti riposta , dar sa nu te pui in "fund" sa stai la pana sa apara adversaru in baza.Atata tot , bafta sa fi cuminte -

Vote bp.freakz.ro | Counter-Strike 1.6 bp.freakz.ro
0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 27-11-2012, 19:38:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dupa cum a zis si Tibi, e interpretabila regula la respawn. Ai voie sa treci prin baza adversa dar nu ai voie sa ramai acolo si sa astepti sa invie cineva ca sa-l iei.

0 0

Back to top
ShQ

[Creep]

(since 23-05-2017 23:17)

Votes: 12

Post Posted: 29-11-2012, 09:20:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si cand scrie STOP in intersectie poti sa interpretezi

Ex : harta nuke -( ieri pe nuke) - zic in felul urmator :ct nu stati pe casa , voi trageti in tero care sunt in baza .. la care ei : pai si aici e ma camp ... Atat va duce mintea pe unii atat puteti raspunde , mari pretentii nu am avut . DUpa mintea unora a sta la "cum zic ei 100 m de zona respawm" sau a sta sa tragi din baza respectiva nu e tot una . Cum naibi ganditi unii nush ... Daca pe ala il da in baza , nici macar nu are timp sa isi cumpere cele necesare ca este si mort ... Tot raul inspre bine cu umpic de exigenta ...

Si banurile date de mine o sa fie foarte interpretabile esti admin ban 1 sapt + downgrade sau un -500k ( sa vedeti ce frumos jucati dupa aceea ) , esti jucator ban 120 .
-Este si din cauza adminilor - multora nu le pasa decat de xp, o sa scapam si de "dansii" in viitorul apropiat

Adevarul nu insulta,ci serveste dusuri fierbinti prostiei calde.
0 0

Back to top
RoB3rTo

[Mentally Stable]

(since 16-12-2012 01:46)

Post Posted: 29-11-2012, 12:55:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu mi-am luat slay de cateva ori pentru nimic. Citez din regulament: "-nu campati in baza adversa , daca adversarul isi da "gate" sau are skilul "vengance" activat ajunge in baza sa , nu este permis sa campati si sa asteptati adversarii pentru a face fraguri , daca sunteti in trecere si ripostati atacului advers nu este nici-o problema dar in cazul camp-ului primiti slay/kick/ban temporar. "

Scrie clar sa nu CAMPEZI in baza adversarului, asta inseamna sa stai acolo si sa ii astepti pe cei care invie, dar adminii interpreteaza ca daca ai trecut pe acolo, cum am facut eu si altii, in trecere fara sa ma opresc macar o secunda, slay si amenintare cu ban. Si cand le-am spus ca in regulament scrie sa nu campezi, nu ca nu ai voie sa calci pe acolo sau sa omori pe cineva. Sper sa isi schimbe interpretarea majoritatea adminilor despre regula asta, ca este gresita si nu este numai parerea mea. Din regulament se intelege foarte clar ca doar nu trebuie sa campezi/pandesti/astepti acolo playerii sa se respawneze.

There's a simple rule when buying a car. If it's been modified, especially lowered, walk away.

0 0

Back to top
Jo3y

[Old School !]

Post Posted: 29-11-2012, 15:17:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E greu ma , cand stai sa te uiti pe 20 de oameni ce fac , il vezi pe unu ca sta in baza adversa si trage in aia de mama focului e normal sa ii dai slay.
Nu spune nimeni ca nu e voie , dar daca isi ia slay isi ia pe riscul lui. Cred ca e mai usor sa eviti spawn zone decat sa stai cu frica slay-ului.

Give me a break!
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ShQ, 12 December 2012 10:03

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 07-08-2025, 20:17:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password