Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
[Rezolvat]Cerere unban si reclamatie.
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
RoB3rTo
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 16-12-2012 01:46)
,
Topics: 3
Votes
: 2
Posted: 29-11-2012, 14:04:31
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nick-ul (cu care erai in momentul banarii): RoB3rTo
Data + ora (cand s-a pentrecut incidentul): 29.11.2012 13:55
Harta (pe care s-a produs incidentul): de_mjolby6
Admini online (care erau pe server in acel moment): tasmany, freakz * kinky, si nu mai tin minte, parca mai erau unul sau doi
Adminul (care a dat ban. in cazul in care se stie): freakz * kinky
Motivul (pentru care crezi ca ai luat ban): ca am omorat la respawn
Dovada (in cazul unui abuz):
Ip-ul: 86.126.22.236
Am trecut prin baza adversa, l-am omorat pe adminul tasmeny si inca vreo 2 jucatori, mi-a dat slay tasmany, si la scurt timp am primit ban de la Freakz * kinky. Dupa cum am scris si in topicul unde se discuta despre respawn, mai citez o data si aici : "-nu campati in baza adversa , daca adversarul isi da "gate" sau are skilul "vengance" activat ajunge in baza sa , nu este permis sa campati si sa asteptati adversarii pentru a face fraguri , daca sunteti in trecere si ripostati atacului advers nu este nici-o problema dar in cazul camp-ului primiti slay/kick/ban temporar. "
Nu inteleg de unde de la camp la respawn s-a ajuns la daca omori pe cineva la respawn sincer. Pe unele harti bomba e fix la respawn la counteri, tero nu au voie sa omoare pe nimeni acolo ? de exemplu kabul, am omorat ca tero counteri care erau pe langa x si am luat slay chiar si acolo, se face exces de zel prea mult cu chestia asta, unde nici nu ar trebui sa se intample ceva daca omori pe cineva, doar sa nu stai acolo sa astepti poate ? Cum se intelege si din regulament.
- Numele tau: RoB3rTo
- Numele adminului reclamat: tasmany si freakz * kinky
- Harta, ora si data faptei reclamate de_mjolby6 ora 13:55 data 29.11.2012
- Motivul / Regula incalcata: kill la respawn, care nu exista in regulament, scrie sa nu campezi, si ca ai voie sa tragi daca esti in trecere pe acolo
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola: e mai sus nu il mai pun o data
Nu e prima oara cand imi iau slay pe motivul asta, dar e prima oara cand imi iau si ban. Atata timp cat in regulament nu exista regula asta, ci una diferita, nu inteleg de ce adminii dau slayuri si banuri.
There's a simple rule when buying a car. If it's been modified, especially lowered, walk away.
Last edited by
RoB3rTo
on 29-11-2012, 15:51:32; edited 1 time in total
0
0
Back to top
P!K@B00
[Mentally Stable]
(since 13-06-2013 19:03)
,
Topics: 16
Votes
: 5
Posted: 29-11-2012, 14:16:15
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ce cauti in baza adversa , atata vreau sa stiu ? banul il meriti din plin
Freakz Team | Kinky
0
0
Back to top
RoB3rTo
[Mentally Stable]
,
Votes
Posted: 29-11-2012, 14:26:38
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Scrie in regulament ca nu ai voie sa fii in baza adversa ? Eu vad ca scrie ca nu ai voie sa campezi. Vezi ca am pus mai sus fraza respectiva in caz ca nu ai citit regulamentul.
There's a simple rule when buying a car. If it's been modified, especially lowered, walk away.
Last edited by
RoB3rTo
on 29-11-2012, 15:51:48; edited 1 time in total
0
0
Back to top
P!K@B00
[Mentally Stable]
(since 13-06-2013 19:03)
,
Topics: 16
Votes
: 5
Posted: 29-11-2012, 14:29:48
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
regulamentul il stiu prea bine , tu nu ai ce cauta in baza adversa si sa omori playeri , tu ai treaba cu bomba sa o plantezi / defuse .
Freakz Team | Kinky
0
0
Back to top
RoB3rTo
[Mentally Stable]
,
Votes
Posted: 29-11-2012, 14:34:25
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Si atunci motivul pentru slay si ban ? In regulament scrie sa nu campezi, si inafara de asta " daca sunteti in trecere si ripostati atacului advers nu este nici-o problema dar in cazul camp-ului primiti slay/kick/ban temporar " , eu cred ca am fost in trecere de fiecaredata, dupa cum am precizat nici nu m-am oprit din mers / alergat, deci motivul care ar fi ? ca nu am pus bomba ? pai nu aveam eu bomba, altceva ?
0
0
Back to top
clau88
[reTeHashu']
(since 10-10-2019 16:07)
,
Topics: 176
Votes
: 486
Posted: 29-11-2012, 14:52:20
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Roberto respecta banul , ne vedem mai tarziu.
Acum o sa o spun pentru toata lumea , si toata lumea sa bage la cap , de la generali la slot si player. Nu mai aberati cu regula respawn, am voie sa trec dar sa nu campez , ii vad pe multi ca dau mesaje pe tsay , say etc ... "nu trageti in baza adversa" ??? Ce e asta ? Terminati cu interpretarile personale fratilor : Jocul e FREE GAME , cu o particularitate specifica uwc -ului , datorita skilului "vengance" si ultimatului pasiv "gate" ajungi in baza ta , ok , nimic deosebit , acolo ai 2 secunde de imunitate , e urat sa te astepte cineva si sa ti-o traga in baza ta , dar acel cineva poate fi in trecere sau poate campa , in momentul cand campeza un adversar la tine in baza si te asteapta se aplica regula slay/kick/ban .
Daca nu intelegeti aceasta particularitate , o sa schimbam regulamentul de joc si nu o sa mai fie free game , exemplu no rush , no camp . Vi se pare normal sa nu te mai misti de la x pentru ct si sa primiti slay /kick/ban pentru rush iar tero sa primeasca la fel pentru camp ???
Eu cred ca doar plangaciosii se vaita , se observa clar cand un player face camp in baza adversa , haideti sa punem cativa neuroni la treaba si sa nu ne mai plangem atat pentru ca ati facut din acest subiect o tragedie de fiecare data. Si toti adminii aveti acea ierarhie a comenzilor de respectat: slay/kick/ban temporar .
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
clau88
, 30 November 2012 08:21
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->