User
Pass
2FA

discutii uwc3 - chat
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 28, 29, 30  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message42923
AMG

[INACTIVE]

Status: Offline
(since 09-09-2023 16:07)

Votes: 1014

Post Posted: 02-12-2012, 13:59:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prea mult uwc3 strica - , speed , teleport ... bleah bull shit - .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
siret

[2yang2die]

(since 26-11-2013 23:38)

Votes: 10

Post Posted: 02-12-2012, 19:26:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jo3y wrote:
http://www.kanald.ro/Video/Stirile-Kanal-D-Exista-INGERI-printre-noi-Imaginile-INCREDIBILE-care-pus-ganduri-MILIOANE-oameni-din-toata-lumea-VIDEO/14962/
Ce parere aveti ?

ala era chuck noris -

born in heaven, living in hell

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
D.O.P.E

[Mentally Stable]

(since 05-12-2012 14:26)

Votes: 4

Post Posted: 02-12-2012, 21:32:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cred ca o sa folosesc si eu gate de acum incolo -
0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 02-12-2012, 23:58:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ati mai pomenit asa ceva ? Am redirectele deschise , am intrat pe un server sa ma joc si ma redirectoneaza pe uwc3 ...

0 0

Back to top
Jo3y

[Old School !]

(since 06-10-2017 21:09)

Votes: 16

Post Posted: 03-12-2012, 00:43:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai ca v-ati kkt pe voi -))

@rth : FAIL!!!
Culmea redirectelor : Sa te redirectionezi singur -)))))))))

Give me a break!
0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 03-12-2012, 09:21:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

clau88 wrote:
Ati mai pomenit asa ceva ? Am redirectele deschise , am intrat pe un server sa ma joc si ma redirectoneaza pe uwc3 ...

Hai ca ai reusit imposibilul -
P.s. Adauga srv-ul la favorite -

0 0

Back to top
D.O.P.E

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-12-2012, 13:49:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut, cum nu stiam unde sa postez m-am gandit sa postez la discutii libere.Ma gandeam sa renunt la admin, ma simt in plus intre admini orice fac nu este bine.Daca dau mesaj la jucatori "CT paziti X, Tero planteaza bomba" nu e bine, cel putin asa zice nitrogen ca daca vreau sa mai fiu admin aici sa numai dau mesaju ala ca jocu e free, pai e free dar in limita bunului simt.Daca tero campeaza, ct campeaza ce facem? Pai hai sa campam toti sa treaca runda asa...
Inca ceva, daca fac poze la cineva, si acel cineva iese nu e normal sa consideri ca a fugit dupa ss ? de unde sa stiu eu ca ii da eroare daca pune el jocu pe bara, si la ce rost sa fac demo cand e mult mai rapid, concret si eficient sa fac poze decat demo, nu d'aia avem comanda de ss ?
Altii zic ca de ce nu raspund cand vorbesc cu mine, pai nu raspund nu pentru ca nu vreau, ci pentru ca imi trimite-ti mesaje cand dau mend, repair sau cand ma fura altcineva banii sau imi da criticale etc si dispare imediat mesajul... nu ca sunt obsedat de facut xp si nu vreau sa va bag in seama... acum daca sunt admin asta nu inseamna ca sunt condamnat sa stau numai spectator sa am grija de server, sunt si alti admini putem face cu randul dar na...
Inca ceva, orice harti as pune lui bobina nu ii convine niciodata, nici lui rth... intr-o seara eram 30 de oameni si am zis sa bag de_sunny ca erau multi doar nu era sa bag snow... rth zice ca de ce nu am bagat classice, cand bag classice si intra alti owneri decat rth aud din fundu gradinii strigand "CINE A BAGAT HARTA ASTA, SUNTE-TI TAMPITI ??BAGATI SI HARTI NOI NU NUMAI CLASICE" nu stiu cum sa o mai dau cu voi, oricum o dau nu este bine cu bobina deja nu ma mai inteleg, la inceput el era singurul cu care ma intelegeam foarte bine acum nici salut nu imi mai zice... daca asa e sa fie renunt la admin si poate ne vom intelege ca la inceput pe viitor... Deja nu prea iti mai arde sa mai intrii pe server cand stii ca te vei certa cu cineva, sper sa intelegeti... Salut

0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

Post Posted: 03-12-2012, 14:09:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1 - nu raspunzi decat unui owner , nu trebuie sa dai explicatii nimanui decat ownerilor . Nitrogen la urmatoarea amenintare downgrade , nu e prima data !
2 - bagi harti clasice indiferent de ora , ai 7-8 harti clasice si le rulezi pe alea , mai ales noaptea , seara dupa o anumita ora . Ziua mai merge sa mai bagi cate una sa o testezi (nu e problema) , serverul este in populare si asta e strategia. Ceilalti owneri trebuie sa inteleaga de ce , pana nu stabilim un numar constant de jucatori .. . Deci ramane asa : harti clasice
3 - nu s-a luat nimeni de tine pentru ca faci ss unui player , iti faci treaba , de asta ai fost si marit la champ inainte de termen. (putina mai multa rabdare la ss , atat)

Pt mine nu e o problema sa iti scot adminul , dar ai muncit pt a-ti castiga pozitia. Mai gandeste-te.

Last edited by clau88 on 13-12-2012, 02:46:30; edited 1 time in total
0 0

Back to top
jOker..

[Mentally Stable]

(since 29-09-2013 13:56)

Votes: 2

Post Posted: 03-12-2012, 15:51:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dope , asta e o comunitate si acum il citez pe Jo3y :
Unii te cearta altii is alaturi de tine , trebuie sa te tii tare iar chestia cu "ct paziti x , tero planteaza bomba" e corecta nu inteleg de ce ar fi trebuit sa comenteze nitrogen , ma rog .. iar 2 la mana erau 30 de oameni la ora aia iar dupa ce ai bagat tu de_sunny mai erau 6-7 jucatori -
Cum zice si rTh daca intra niste incepatori care is pe langa cu uwc3 ei ce ar trebui sa inteleaga ? pune si tu harti mai normale gen:
tuscan,nuke,train,inferno,d2,westwood,mjolby ai o lista intreaga dai si tu listmaps si uitate la ele , eu cred ca ai de unde sa alegi -

Motto : E simplu pentru ca nu ii complicat si ii complicat pentru ca nu ii simplu .
:dance: :dance:
0 0

Back to top
SABIN

[Mentally Stable]

(since 13-03-2013 10:35)

Post Posted: 03-12-2012, 16:17:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ai cum sa impui jucatorilor sa pazeasca X si si celorlati sa puna bomba sau asa. Jocul este free in limita bunului simt, dar atat timp cat in regulament este FREE nu poti sa le impui jucatorilor anumite reguli care le faci tu pe moment sau asa mai departe, daca era asa de ce nu specifici in regulament ca ct trebuie sa pazeasca x-ul/ sau sa salveze ostatetcii respectiv t sa puna bomba si sa apere ostateci, scriai clar si nu se mai ajugea la asa ceva. Si nu fac eu reguli dar gandeste-te la un singur lucru ca regula aia este in antiteza cu regulamentul. Daca cineva face camp excesiv nu primeste rocket/slay/kick/ban dupa merit? S-a intamplat vreodata sa campeze cineva runda de runda si sa nu primeasca slay? Fiecare regula paote fi interpretate dupa placul fiecaruia, ca si cea de respawn unii abereaza sa nu se treaga macar i nbaza adversa altii spun sa nu se campeze si asa mai departe, dar iti dau un singur exemplu, cand unul dintre owneri spune ca este voie sa se traga in baza adversa dar sa nu se campeze este ok, dar daca moara respectivul in felul asta atrage atentia imediat. Nu vreau sa par ironic sau ceva dar daca ti se pare ca nu m-am ocupat de adminat, de ce vrei tu imi poti da downgrade la ce nivel vrei tu. Nu stiu cati din admini s-au implicat macar cand se da vot pt o harta, sper sa nu imi sara in cap acum. Imi cer scuze pentru greselile gramaticale.
0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

Post Posted: 03-12-2012, 16:23:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ma refer strict la acel regulament, faza cu downgrade ar fi aplicata daca tu mai ameninti alti admini . Domnilor , nu incerc sa impresionez pe nimeni dar nu suport sa vad un admin ca ameninta alt admin . Asta spun , sunteti 2 persoane tu Nitrog3en si Pica , amandoi aveti prostul obicei de a ameninta alti admini si am asistat la o cearta si intre voi. Nu am nevoie de haos !
0 0

Back to top
SABIN

[Mentally Stable]

(since 13-03-2013 10:35)

Post Posted: 03-12-2012, 16:30:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

clau88 wrote:
Nu ma refer strict la acel regulament, faza cu downgrade ar fi aplicata daca tu mai ameninti alti admini . Domnilor , nu incerc sa impresionez pe nimeni dar nu suport sa vad un admin ca ameninta alt admin . Asta spun , sunteti 2 persoane tu Nitrog3en si Pica , amandoi aveti prostul obicei de a ameninta alti admini si am asistat la o cearta si intre voi. Nu am nevoie de haos !

Eu nu am amenitat, i-am spus chiar asa "NUMAI DA NICIODATA ACEST MESAJ!" poti verifica log-ul din ziua respectiva nu i-am spus ca ramai fara admin sau ca patesti nu stiu ce, sau orice altceva, eu i-am spus asa, i-am scris chiar si caps, nu cred ca am fost eu in conflic cu cineva pana acum, indiferent ca a fost player sau admin, daca ai observat eu nu prea vorbesc pe srv decat cu kinky si cam atat... Nu am amenintat niciodata pe un admin ca ia ban sau ca ramane fara admin, din potriva unde m-au intrebat i-am ajutat ca a fost interpretata faza asta, nu conteza.

0 0

Back to top
D.O.P.E

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-12-2012, 16:38:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai zis sa numai dau niciodata acel mesaj daca vreau sa mai fiu admin pe serverul asta... si cand am intrebat de ce ai zis sa intru sa citesc regulamentul... ma rog numai conteaza cel mai bine e sa mi se scoata adminul pt ca deja am provocat cateva probleme fara sa-mi dau seama si nu-mi place sa dezamagesc.Deci decizia mea finala e sa renunt la admin, asa vom ramane prieteni pt ca nu vor mai exista motive de cearta pe viitor... da, am muncit ca sa am acest admin dar decat asa mai bine lipsa.Putem schimba subiectul daca nu e cu suparare.
0 0

Back to top
Jo3y

[Old School !]

(since 06-10-2017 21:09)

Votes: 16

Post Posted: 03-12-2012, 17:03:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asa plangacios esti ma ? Dosent Matter
Tu pui asa la inima ce zice unu` si altu` ?
Sa iti zic o chestie... e primul sv pe care am admin mai serios asa. Pana acum ma jucam doar mix-uri , pcw-uri , etc. Intram pe pub poate de 2 ori pe luna. Cand s-a deschis sv-u , mi-au dat General. Mi se parea mult prea mult. Acum sunt Warlord si cred ca ma descurc.
Acum conteaza si ce vrei sa faci tu. Ori ramai jucator si nu ai nicio grija , ori ramai in continuare sa ne ajuti si sa ne arati ca nu ne-am grabit sa iti dam champ-ul ala.
Cand mai ai vreo problema evita sa te enervezi si sa vorbesti cu adminul respectiv care poate are acelasi acces ca al tau sau poate General , putin mai mare. Vorbeste cu noi si lamurim cumva.
Asa e usor sa renunti ... eu am vrut sa o fac de 2 ori , kinky si pica cate o data si lista poate continua.

Give me a break!
0 0

Back to top
AMG

[INACTIVE]

(since 09-09-2023 16:07)

Votes: 1014

Post Posted: 05-12-2012, 14:35:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- -

rTh , mai usor cu PM spam - , ca uite ce patesti.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 28, 29, 30  Next    

The time now is 21-07-2025, 17:21:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password