User
Pass
2FA

[DUPLICATE] [Warlock][PvP] - Unstable Affliction

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs
Author Message927
Pfear

[Pur sânge]

Status: Offline
(since 10-12-2018 08:41)

Votes: 164

Post Posted: 05-12-2012, 13:50:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link: Unstable Affliction
Descrierea bugului / Bug description: Nu dã nici damage nici silence la dispell. Am testat cu un druid, dar nu cred cã conteazã ce clasã/abilitate dã dispell.
Dovada / Proof: N-am nimic de fãcut filmuleț și nu instalez pentru atât. Cum am testat: am dat duel cu un druid, puneam UA pe el și dãdea doar dispell. Nu îi lua din viațã și dãdea dispell-uri unul dupã altul, la gcd. În momentul de fațã Affli nu se poate juca PvP.

Am încercat sã gãsesc bug-ul la pending și confirmed cãutând "Unstable", așadar nu cred cã a mai fost raportat.
În altã ordine de idei, pe același subiect, din câte știu eu, dacã un priest dã mass dispell și prinde UA pe 3 target-uri moare. Deci damage-ul ar trebui sã fie peste o treime din HP. Aici UA niciodatã nu a dat așa mult, pe nici un patch. Știu cã trebuie dovezi, am sã caut. Poate mã ajutã și alții, care au jucat/joacã pe retail. Încerc sã spun cã existã un motiv pentru care pe retail ești "nab" dacã dai dispell pe un target care are UA. Pe freakz ești "nab" dacã nu o faci.

sunet

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ShiftFTW

[Assasin]

Status: Offline
(since 11-02-2022 21:05)

Votes: 205

Post Posted: 05-12-2012, 14:12:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Este la confirmed Unstable Affliction

Dau reputatie

Free

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Raster, 05 December 2012 12:58

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs  

The time now is 14-04-2025, 02:10:47
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password