User
Pass
2FA

Problema cu adminul .AddicteD
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message2625
teLOVEsc

[Criminal]

Status: Offline
(since 16-09-2018 14:52)

Votes: 216

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Ce e ala  
Post Posted: 06-12-2012, 13:39:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce ma !? De 2 ori ti-am facut poze ! Slay-uri nu ti-am dat.. Si nu mai stii tu cum s-o intorci acum sau ce? Si cu adminul de pe war4 la fel ai facut , nu dai tu pozele cand si cum trebuie apoi zici ca are el probleme cu netul .. Hai dispari .. Nu ca n-ai tu timp sa le modifici ..

All kids watch this - Click

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Ruin

[Psychotic Bastard]

(since 26-06-2014 22:52)

Votes: 4

Post Posted: 06-12-2012, 19:15:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Addicted ar trebui sa descarci si tu pozele lui si sa te uiti pe conv de mess... Acolo are o poza in care se vede ca ti-a urcat toate pozele. Doar ca tie ti-a dat eroare pe mess...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
teLOVEsc

[Criminal]

Post Posted: 06-12-2012, 19:51:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu mi-a dat absolut nicio eroare !! Si le-a pus pe toate dupa 10-15 minute ... Ce nu intelegeti ? A trecut 5 minute sa-mi trimita prima poza , care nu s-a trimis (si nu din cauza netului meu) apoi la un interval de inca 5 minute a mai pus a 2-a poza , la aia aceeasi poveste .. Apoi i-am zis chestiile alea ca daca nu le trimite pe toate in momentul ala ii dau *** , la care n-am mai primit niciun raspuns ... Am intrat in cs , am vazut ca nu mai este si dupa vreo aproximativ 10 minute imi trimite toate pozele.. zi-mi tu , e normal asa !? Asta nu intelegeti voi ... Si de curiozitate , uitati-va si pe war4 sa vedeti aceeasi poveste..

0 0

Back to top
Ruin

[Psychotic Bastard]

(since 26-06-2014 22:52)

Post Posted: 06-12-2012, 21:43:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu ai deschis poza? Inainte sa ii spui tu de faza cu *** el iti trimisese pozele.

(Addicted aici am scris exact ceea ce scria in poza care se gasea in arhiva lui)

tu: le trimiti azi
el:da
tu: cica alelui
hai o data
el:stai ca acuma am primit mes de la tine
au venit toate deodata
Waiting for to accept 1 file
Half Life01.tga

Buzz
Halflife02.tga

Waiting for to accept 2 file
Halfile03.tga
Halflife00.tga

Halflife01.tga
Halflife02.tga

Waiting for to accept 4 files
(toate pozele)
(toate pozele)

Tu: si celelalte 2
pe toate o data nu pe rand
daca nu le trimiti si pe celelalte 2 iti dau fuc
grigoreee
le trimiti sau pa?
acum le trimiti

Deci pozele le-a pus in conversatie. E clar ca ce s-a intamplat a fost o eroare a messului. Asadar nu avem din conv pe ce sa il banam. Ar trebui sa primeasca unban + ***, iar addicted nu a vazut pozele si a crezut ca nu vrea sa le predea nu ca da mess-ul vreo eroare. Nu are de ce sa primeasca avertisment. Parerea mea.

Posturi unite automat, 06-12-2012, 21:43:19

M-am uitat si la poza postata de tine. Deci cum ziceam, tie nu ti-a aparut ca iti trimitea pozele ( EROARE DE MESSENGER!!! cum am zis si mai sus addicted DESCARCA ARHIVA URCATA DE EL SI UITA_TE LA POZA AIA CU CONVERSATIA CUM SE VEDEA LA EL! - lucru pe care nu l-ai facut ) si e posibil sa fii patit asta si inainte...nu avem dovezi.

0 0

Back to top
BucovinA

[cristake-]

(since 29-01-2019 19:20)

Votes: 15

Post Posted: 06-12-2012, 21:58:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ruin wrote:
Tu ai deschis poza? Inainte sa ii spui tu de faza cu *** el iti trimisese pozele.

(Addicted aici am scris exact ceea ce scria in poza care se gasea in arhiva lui)

tu: le trimiti azi
el:da
tu: cica alelui
hai o data
el:stai ca acuma am primit mes de la tine
au venit toate deodata
Half Life01.tga

Buzz
Halflife02.tga

Halfile03.tga
Halflife00.tga

Halflife01.tga
Halflife02.tga

(toate pozele)
(toate pozele)

Tu: si celelalte 2
pe toate o data nu pe rand
daca nu le trimiti si pe celelalte 2 iti dau fuc
grigoreee
le trimiti sau pa?
acum le trimiti

Deci pozele le-a pus in conversatie. E clar ca ce s-a intamplat a fost o eroare a messului. Asadar nu avem din conv pe ce sa il banam. Ar trebui sa primeasca unban + ***, iar addicted nu a vazut pozele si a crezut ca nu vrea sa le predea nu ca da mess-ul vreo eroare. Nu are de ce sa primeasca avertisment. Parerea mea.

Posturi unite automat, 06-12-2012, 21:43:19

M-am uitat si la poza postata de tine. Deci cum ziceam, tie nu ti-a aparut ca iti trimitea pozele ( EROARE DE MESSENGER!!! cum am zis si mai sus addicted DESCARCA ARHIVA URCATA DE EL SI UITA_TE LA POZA AIA CU CONVERSATIA CUM SE VEDEA LA EL! - lucru pe care nu l-ai facut ) si e posibil sa fii patit asta si inainte...nu avem dovezi.

Dar si atunci de ce nu a pus din prima toate pozele? A pus intai prima poza, apoi dupa un buzz dat de addicted a mai pus una, si cine stie in ce interval de timp.

0 0

Back to top
ametitul

[Mentally Stable]

(since 05-03-2022 00:37)

Votes: 10

Post Posted: 06-12-2012, 22:16:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BucovinA wrote:

Dar si atunci de ce nu a pus din prima toate pozele? A pus intai prima poza, apoi dupa un buzz dat de addicted a mai pus una, si cine stie in ce interval de timp.

voi ati primit vreodata mai multe fisiere(sa spunem muzica .. mai multe fisiere .mp3) de la cineva care avea probleme cu netul sau pur si simplu in momentul ala nu mergea cum trebuie ?? si sa va dea eroarea aia cu the file cannot be send .. sau ceva de genul asta??
cam asta se intampla si cu shobolansky daca ii trimitea 4 poze 1 data - si de aceea a decis sa le trimita pe rand .. ideea e urmatoarea .. din cate stiu eu cele in format .tga nu pot fi modificate .. ca cele .bmp ..
cu rabdarea ajungi departe .. daca te grabesti .. gresesti - asta e valabil pentru toti
invatati sa vorbiti frumos cu ei si sa va pastrati calmul
incercati sa ii ajutati .. gen atunci cand au probleme cu versiunea de mess .. tu pe ultima el una mai veche si invers -
explicati-le cum sa faca o arhiva si spuneti-le de un site unde sa faca upload arhivei si sa va dea un link ..
ca sa nu mai ajungeti sa dati ban aiurea .. si implicit sa veniti sa va justificati hotararea si sa se ajunga le n pagini la o singura plangere Peace Sign

0 0

Back to top
teLOVEsc

[Criminal]

Post Posted: 06-12-2012, 22:44:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai ideea e ca nu le-a trimis pe toate odata ca sa dea acea eroare despre care vorbesti .. pur si simplu a trimis prima poza , apoi la 5 minute si a 2-a .. dupa care i-am spus sa le trimita pe toate odata ... la care niciun raspuns din partea lui decat la aproximativ 10 minute si cu celelalte doua .. Cred eu ca am avut destula rabdare.. Daca era curat precum pretinde si pretinzi si tu nu le trimitea pe toate odata ? chiar si pe rand , nu era nevoie sa le selecteze pe toate ..

Ca sa n-o mai dam in filme , hai sa lasam un owner sa vina cu o decizie , bine?

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 06-12-2012, 23:35:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Messengerul are probleme de ceva vreme, cand trimiti mai multe fisiere, sau o un fisier mai mare iti da eroare 9 din 10 incercari, incercati sa va ajutati de mail+forum pentru a rezolva problema pozelor pe viitor.
Deasemenea pozele in format .tga se pot modifica foarte usor ca si .bmp.

Parerea mea e sa aveti grija deoarece daca persoana respectiva urca POZA nearhivata pe un site de upload voi cand o downloadati isi schimba marimea si implicit denumirea, de aici si semnul de intrebare daca a modificat-o sau nu.

0 0

Back to top
Zookey

[Forum Legend]

(since 07-12-2019 08:39)

Votes: 28

Post Posted: 06-12-2012, 23:40:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu va mai bateti capul... a fost prins cu wall pe war4. Deci si eu cred ca avea problema cu messenger-ul -

http://forum.wow-freakz.com/Parere-demo-Shobolanski-t188370.html

Daca vrei sa faci ceva cu viata ta incearca sa nu gandesti ca un roman

0 0

Back to top
Shobolansky
[Banned user]

Banned

(since 07-12-2012 19:50)

Post Posted: 07-12-2012, 00:49:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aequitas , va cam supara adevaru , nu-i asa? v-am cam ofticat ... ca sa fii admin trebuie sa ai nervii tari baiete , altfel o iei razna , asa cum ai patit tu , ti s-a urcat la cap .

Posturi unite automat, 07-12-2012, 00:45:30

@Zookey n-am fost prins cu wall pe war4 a fost doar o solutionare evaziva a unor admini dar nu au nici o dovada clara si concludenta.

Posturi unite automat, 07-12-2012, 00:49:42

PS: s-a inventat si jucatul la sunet , si castile pioneer si placile de sunet ceva mai bune decat ce aveti voi onboard . asa ca urmariti demo-urile cu casti amatorilor .

0 0

Back to top
BucovinA

[cristake-]

(since 29-01-2019 19:20)

Votes: 15

Post Posted: 07-12-2012, 16:12:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-am uitat la demo-uri, mie nu imi pare a wall. Si probabil problema cu messul este la tine, nu la ceilalti.

0 0

Back to top
EL3Na

[Maniac]

(since 20-12-2018 17:22)

Votes: 12

Post Posted: 07-12-2012, 20:43:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Facem o carte din acest post - ... Nimic concludent, nu e o dovada ca ti-a trimis pozele peste 5 minute, eroarea am vazut ca era la tine ...
Pana acum nu avem cu ce sa il acuzam, MOMENTAN, daca va juca cu wall cu siguranta va fi prins.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by EL3Na, 13 December 2012 11:11

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 26-02-2025, 00:06:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x