User
Pass
2FA

[rezolvat]unbann !
Go to page Previous  1, 2    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message2482
lOl ^_*

[123]

Status: Offline
(since 06-12-2021 09:45)

Votes: 1772

Post Posted: 08-12-2012, 17:55:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ciupa wrote:

Daca aici vedeti voi wall,nu ma mir de ce are war4 asa putini jucatori.

Bafta!

hai sa nu suferim asa mult, cade greu la stomac.

eu m am uitat si la demo urile de sunt puse la pareri demo, dupa mine are wall la buton

ProfesionaL cTz wrote:
Tinere auzii ! Cand jucam eu cs pe srv astaa tu nici nu stiai de el - ! Dutee si mai invata sa adminezi si dupa sa vi sa vb cu mn !

mare zeu al cs ului, joci de mult pe sv, hmm cont pe forum doar de acum? sau ti a mancat pisica parola de la contul ala vechi

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
panacas

[WaR4.fReAkZ.rO]

(since 03-02-2019 01:17)

Votes: 185

Post Posted: 08-12-2012, 19:18:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

xD!. wrote:
panacas wrote:
Da ba ai dreptate tu:) Numai voi jucati la sunet. Vezi k acel flash aruncat se aude dupa ce face el primu frag il prinde pe ala cu flash in mana tre sa te si uiti la demo nu doar sa il asculti, adica il stia el p ala sigur acolo k el e mama omida al cs-ului ghiceste tot incat a iesit fix pe el tragand ce a auzit acolo tastele lu' ala?? -

- asta e si ideea,a auzit acel flash acolo (deci a tras la nimereala mai mult, in toate zonele din fata facand frag)

nu e vorba de fragu ce l-a facut el prin perete cat e vorba de cum a iesit pe primu la geam il stia el k e acolo, ce ai pus tu in discutie cu flashu nu are nici o treaba una cu alta, auzi a auzit flashu si stia k e ala dupa perete knd de fapt flashu i-a scapat lu ala mort din mana.

@ si ciupa tu cine te vezi ma? - ai invatzat sa dai si tu amx_vote si acu vii sa ne spui noua k din cauza noastra a ajuns serveru asa.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
valiyyy

[Freak]

(since 07-08-2019 17:08)

Votes: 21

Post Posted: 08-12-2012, 20:43:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

on: Sincer nu inteleg ce stati sa dezbateti atat si sa va tot atacati cand se vede ca are wall pe westwood.

Zenn wrote:
Dintr-o singura faza nu poți sa zici ca are wall,și eu am fost pus în postura asta,cu toate ca demo'ul a fost fãcut de "revox" ,s-a dovedit ca nu am avut.
http://forum.wow-freakz.com/Cerere-unban-reclamatie-revox-t166591-0.html
Uitați-va și comparați demo!

Mai termina cu suferintele de genul asta. Prea te crezi bun ca inca nu te-au prins cu cod. Sincer am asistat la faza cand ti-a dat ban twister decat in trecere si tot am vazut clar cum ti-a sarit tinta pe capul lui; meritai banul. Asa ca lasa deoparte atitudinea asta de caprioara impuscata si nu te mai da lovit prin toate posturile. Daca ai ceva sa-mi transmiti da-mi pm nu mai umple si topicul asta.

Mai bine asteptati sa vada un owner demoul daca nu aveti de gand sa va spuneti parerea si incepeti sa va atacati aiurea.

Nu fii rau, nu scoate pistolul..ca ma pufneste rasul!

0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 08-12-2012, 21:44:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N'are nimic.il cunosc de mult,stie jocul,harta si are sunet.

0 0

Back to top
ProfesionaL cTz

[Mentally Stable]

(since 12-12-2012 16:22)

Votes: 2

Post Posted: 08-12-2012, 21:55:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Haii cu unnbanuu ca mi se ducee ranku` ! -
0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 12-11-2024 09:55)

Votes: 231

Post Posted: 08-12-2012, 22:15:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai sa incheiem discutiile astea rapid si cu experienta mea.In demoul ctz3 de la pareri are wall clar.
Va doresc o seara placuta,topic inchis,problema rezolvata.Cat despre experienta ta,punctez obiectiv ca este absolut 0 barat in comparatie cu a mea CTZ-.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 08 December 2012 20:16

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 23-02-2025, 21:01:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x