Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Cerere unban
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
julik1234
[Banned user]
Status: Offline
(since 10-12-2012 19:41)
,
Topics: 12
Votes
: 5
Posted: 10-12-2012, 15:57:32
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nume jucator:Pun1sher
Nume admin: <rKo> | Vecinu
Motiv: No recoil + wall
Dovada/Argument:
http://www.girlshare.ro/0
Data, ora banului: -
IP-ul dumneavoastra: 188.26.247.127
Nu renunt pana nu primesc unban decat daca primesc ban pe forum, deoarece din cauza a 4 admini ( Vecinu,ella,silverangel,alcapone , care probabil nu ma suporta ) nu mai pot juca pe un server pe care joc de acum 2 ani.
P.S. Va rog sa intrebati si ceilalti admini depsre comportamentrul meu pe server( daca jignesc,daca le vorbesc urat arminilor sau cu tupeu,etc )
Posturi unite automat, 10-12-2012, 15:53:41
west acum am vazut explicatia ta:).
1.Uita-te cand eram sus si am tras intr-un player ca am pus tinta pe el si am tras cateva gloante bune rateuri
2.Hs ala de sus care l-am dat a fost bulan
3.l-am auzit pe moshu cand s-a pus pe bomba: era logic ca bomba este dupa cutie pentru ca nu avea unde in alta parte.
4.te rog sa te uiti atent aproape de final am un moment cand mor.Am schimbat arma , cu 4-5 de la CT si a iesit un player care m-a omorat( daca as fi avut wall l-as fi vazut dinainte pe ala si as fi mers cu tinta pusa, nu m-ar fi omorat).
5.Am vazut ca esti din bucuresti.Am vazut ca ai steam. La orice ora vrei ne vedem pe la romana, universitate..unde vrei tu si mergem la un LAN.
6.Ca mine sunt cel putin 1000 de playeri, care joaca mixuri in fiecare zi si sunt obisnuiti la sunet si etc...
Daca vrei da-mi add pe steam si facem 1 v 1 sa vezi cum joc
iuli3004
cam atat pot sa-ti spun...acum depinde de tine. Si nu mai asculta de cei care nu ma suporta, ia si partile bune , vorbeste si cu adminii care sunt linistit pe server, si curat..
astept raspunsul tau:)
Posturi unite automat, 10-12-2012, 15:57:32
P.S. : Am uitat sa te intreb : un demo nu se face si el mai lung ...cu mai multe arme?? de preferat daca ma filma cu un awp. ca la
awp
iti dai seama cel mai bine daca este curat, daca rateaza un hit sau mai multe la rand e curat... El a facut demo doar cu m4a1 cand jucam fara amortizor si dureaza 2 minute.
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
<rKo> | West
, 10 December 2012 13:58
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->