User
Pass
2FA

REclamatie Sahadin

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message673
zByE#

[20]

Status: Offline
(since 09-12-2017 18:15)

Votes: 6

Post Posted: 11-12-2012, 10:11:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick : piecKse.
Nume admin : Sahadin
Motiv : s-a suparat ca l-am luat "tare" pe mess ca ma enervase cu slayuri + kickuri in prostie si NU MI-A LUAT POZELE
Dovada: http://s15.postimage.org/vxxpo8tkr/image.jpg

Explicatie : nu scrie niecaieri ca pe mess trebuie sa vorbesti frumos - am cercetat regulamentul deci n-am nici o vine , daca el e copil si nu intelege - sa vad eu ca scrie vreo regula si eu nu mai intru -

P.S : ba baiatule ca tu nu iei pozele si imi spui mie ca , continui jocul

eu ma jucam in timp ce eram pe mess si asteptam add-ul tau dar tu erai preocupat cu slayuri si kickuri pe numele meu ... esti || nuj cine tia dat tie admin --> asta ti-am scris eu in banlist

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Ev3r3sT

[Baricada - FARUL]

(since 13-04-2013 11:40)

Votes: 3

Post Posted: 11-12-2012, 11:53:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Flacau, din cate am vazut, ai ignorat adminul care iti cerea pozele + ca vorbesti exagerat de vulgar. Meriti banul, parerea mea .

Portgas D. Ace : am dat 3 cutite cu grenada ce mai vrei
0 0

Back to top
SeaGer

[Very Important Person]

(since 13-11-2022 20:08)

Votes: 387

Post Posted: 11-12-2012, 12:00:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Data viitoare fii mai politicos. Adminii nu sunt obligati sa iti suporte tie limbajul de taran. Ramai cu ban. Nu avem nevoie de oameni ca tine pe server. Comportamentul tine de bun simt (care la tine lipseste cu desavarsire), nu de regulament.

If my message was helpful, feel free to +rep me. Thanx

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by SeaGer, 11 December 2012 10:02

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 05-02-2025, 17:57:16
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x