User
Pass
2FA

Reclamatie admin army

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message535
N1gg4

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 10-05-2013 14:22)

Votes: 3

Post Posted: 12-12-2012, 19:13:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reclamatie admin army
1.Harta: zm_cbble_kamp
2.Ora: 18:43
3.Motivul reclamatiei: Adminul army mi-a dat kick pentru ca a zis ca eu i-am spart laserul(cand eram amandoi humani),desi eu nu facusem acest lucru niciodata si cand i-am spus ca ii voi face reclamatie pe forum a dat vote ban.Presupun ca supararea sa e alta si anume aceea ca atunci cand eram zombie si el human,pe harta zm_vendetta i-am spart un laser,desi mi-a zis sa nu il sparg,eu l-am spart pentru ca aveam voie(dupa ce am spart acel laser mi-a dat de vreo 2-3 ori slap).Ceea ce am mai observat la acest om este faptul ca nu isi face treaba,avand in vedere ca la inceputul rundei,inainte de infectare se dadea cu he si el nu facea nimic.
4.Numele adminului: army
5.Dovada:

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
H3r0.!N

[Spaima strabunicilor]

(since 25-12-2015 08:50)

Votes: 25

Post Posted: 12-12-2012, 19:52:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

a cata reclamatie e asta? Dosent Matter tu ai primit kick pentru ca il insultai -

0 0

Back to top
catea
[Banned user]

Banned

(since 16-12-2013 21:13)

Votes: 200

Post Posted: 12-12-2012, 20:23:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stai asa - deci tu in doveziile tale ne arati ca ameninti un admin ,iar adminul iti da ban pentru ca l-ai amenintat ceea ce este ff corect )) iar faza cu slapu de care zici tu , adu la aia o dovada !
Iar ca spui ca nu-si face treaba aia e alt ceva , acum e si el om nu poate sta cu ochii pe 20 de playeri sa vada care da sau nu HE .

p.s. In a 2-a poza se vede ca spui ''army daca ma mai ameninti vreodata ne vedem pe forum'' dc nu postezi si amenintarea? ptr ca nu a existat? ca ceea ce zice in a 3-a poza cati da ban s-a intamplat mai tarziu ,dupa ce l-ai amenintat tu primul

bp.freakz.ro

0 0

Back to top
arsenal44

[Account disabled]

(since 27-01-2013 20:05)

Votes: 90

Post Posted: 12-12-2012, 21:53:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*** in poza e foarte clar ai sfidat adminul si trebuia sa primesti ceva sigur nu ban dar gag sigur !
Tineti cont de asta toti playerii, adminii sunt pusi ca sa ajute playerii si sa aiba grija de svr ,ei nu sunt pusi acolo sa fie clovnii serverului ,deci aveti grija cum vorbiti in primul rand !
Army data viitoare sa citesti regulamentul adminilor ,sa numai vad ban inainte sa ia gag ! Tineti cont ,doar adminii de la demon in sus au voie sa dea direct ban pt injurii !
Atentiune admini si playeri : Mai intai playeri, daca vedeti admini care nu isi fac treaba ,ignora oamenii, care dau cu he inainte de infectare sau lasa oamenii sa puna lasere in respawn le faceti demo si le puneti pe forum vor primii warn pt asa ceva fara nici o problema cat despre admini cam la fel daca vad vreun admin ca nu isi face treaba ignora pe toti cei care incalca regulamentul o sa le dam sanctiune de la warn pana la scaderea in grad !

Concluzie : Amandoi sunteti vinovati ,cat despre banul tau *** era doar de 30 de minute ceva foarte putin ,data viitoare ai grija cum vb cu adminii, nu conteaza ce grad au !

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by arsenal44, 12 December 2012 19:53

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 02-12-2024, 22:07:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password