User
Pass
2FA

Cerere Unban

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message253
abSenT

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 16-12-2012 07:42)

Votes: 3

Post Posted: 15-12-2012, 18:59:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick : Spitza
IP : 86.122.35.75
Harta : zm_franqeeto_final
Ora : Nu o stiu
Motivul : Necunoscut
Adminul care a dat ban : Necunoscut
Serverul pe care ati luat ban : ZM

Nu stiu exact daca era nick`ul acesta,intr-o vreme m-am lasat de cs,si m-am reapucat iar acum cateva zile,primu server pe care am vrut sa intru a fost sin3.freakz.ro (ZM) si am vazut ca am ban.
Nu imi amintesc sa fi avut ban..dar stiu ca inainte sa ma las am vrut sa fac reclamatie lui KanE pentru ca mi-a dat ban fara motiv,dar a dat unban dupa...chiar nu stiu de ce am ban.
KanE,tu "nu dai unban dupa ce dai ban"??-)) ai dat din bataie de joc,te`ai enervat ca am zis ca iti fac reclamatie k dadeai ban cate 10 min,si cand intrat iar dadeai:|k te credeai tu "smecheras" pe acolo.
Chiar am avut pozele din consola,cu conversatia si cu banu' da am renuntat si nu am facut nicio reclamatie k ai dat unban
Si da,joc de mult,dinainte sa fi avut Pato admin
P.S Imi amintesc ca ultima harta pe care am jucat era franqeeto

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
arsenal44

[Account disabled]

Status: Offline
(since 27-01-2013 20:05)

Votes: 90

Post Posted: 15-12-2012, 20:16:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci tu nu stii ce admin tia dat ban dar vb un paragraf de kane ! Ar trebuii sa iti resping direct dar iti dau totusi o explicatie ! In primul rand din cate ai zis lai amenintat pe Kane si deci tia dat ban pe buna dreptate ! Nu ai voie sa ameninti admini ! Adminii nu sunt zei ,dar nu sunt pusi acolo ca sa isi bata joc de ei oricine , ei sunt pusi acolo ca sa ajute lumea si sa ii pedepseasca pe cei care nu respecta regulamentul ! Inainte de fie Pato admin nici nu era svr prietene mai lasa vrajala !

Data viitoare ai grija cu amenintarile daca abuzeaza un admin ii faci reclamatie direct nu faci tu pe smekeru si ameninti tot svr !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by arsenal44, 15 December 2012 18:20

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 01-02-2025, 17:56:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x