User
Pass
2FA

Reclamatie Admin Lucke

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message556
haha893

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 31-08-2013 12:06)

Votes: 2

Post Posted: 16-12-2012, 17:26:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Harta:zm_aztec(nu mai stiu sigur)
2. Ora:17:10
3. Motivul reclamatiei:Am primit slay de 2 ori si kick pe motiv ca am dat he inainte de infectare,recunosc ca am dat he spre mine doar ca sa sar sus sa ma urc pe perete.nu am atins pe nimeni cu he-ul meu,nu sunt singurul care face chestia asta inainte de infectare...nu mi se pare normal sa primesc slay si kick si sa fiu amenintat cu ban daca nu am luat pe nimeni cu he..nu e prima oara cand patesc asta si nu sunt singurul care a primit slay/kick si amenintare cu ban de la lucke..Cum se face ca alti admini nu imi zic nimic?De cand luat a admin da slay si kick-uri aiurea,schimba hartile lafel de aiurea.Daca nu ii place o harta da la vot ceva ce ii place nu lasa sa treaca timp-ul si sa votam cu Rockthevote..Rog un owner sa faca ceva altfel toti o sa fugim de pe server cand joaca el:).
4. Numele adminului:Lucke
5. Dovada (printscreen sau condump):http://postimage.org/image/oquqbbyt5/

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
baraka

[Creep]

(since 20-01-2019 14:08)

Votes: 30

Post Posted: 16-12-2012, 17:35:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Harta era aztec_mini iar Lucke s-a comportat foarte bine in lipsa altor admini cu grad mai mare de acolyte. Ti-a explicat pe harta, dar tot ai vrut sa-i faci reclamatie. Posteaza toata discutia, nu numai ce vrei tu sa se vada.
0 0

Back to top
haha893

[Mentally Stable]

Post Posted: 16-12-2012, 17:42:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Toata discutia a inceput cu un slay,l-am intrebat dc mia dat mia dat din nou .si am inceput sa il intreb motivul slay-ului iar el scria in amx_tsay cred si eu nu vedeam pt ca mesajul dispare in 2-3 secunde am continuat sa il intreb mia dat kick.si dupa ma amenintat cu ban,nu l-am jignit nu iam zis nimic pur si simplu il intrebam dc slay dc kick..asta a fost toata discutia,daca tu crezi ca a procedat corect ok imi retrag reclamatie si il las asa .alti admini mai mari in grad nu au zis nimic,mrg astept sa aud parerile altor admini:).

[IMG=http://img33.imageshack.us/img33/2879/stea.png][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us
0 0

Back to top
arsenal44

[Account disabled]

(since 27-01-2013 20:05)

Votes: 90

Post Posted: 16-12-2012, 19:33:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand Lucke este la inceput sunt unele reguli pe care nu le stie prea bine dar ceea ce zici tu acolo haha totusi este exagerat ai vreo dovada ca va amenintat sau ca a schimbat plansa sau macar sa imi zici o ora cand a schimbat plansa sau un demo cand a abuzat de admin !
Ca sa se stie toata lumea regula : CINE DA CU GRENADE INAINTE DE INFECTARE SI ATINGE OAMENI ARE MAI INTAI KICK SI NUMAI DACA EL CONTINUA ARE BAN !! Deci nu se da nici un slay in caz ca a dat vreunu cu he intrun alt om inainte de infectare se da KICK ! La fel si la cel care pune in respawn laser se da tot KICK !

Haha astept dovada !

0 0

Back to top
haha893

[Mentally Stable]

Post Posted: 16-12-2012, 20:30:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am mai stat sa fac print screen la tot,ma amenintat ca imi da ban .Eu am folosit he inainte dar nu am atins nici un om,nu e prima oara cand fac asa..Au fost admini mai mari in grad ca el si nu au zis nimic,nu sa plans nimeni de mine,data viitor fac screen-uri la tot ca sa ma credeti.Singura dovada e poza de mai sus ,stiu ca ar fi trebuit sa fac dar pe moment eram prea nervos ca sa mai stau sa fac..Promit ca voi face si le voi pune tot aici.
Apropo era si hamei online cand mia dat slay de 2 ori nu stiu daca a vazut el cv,adica nu mia zis hamei de he si a inceput lucke...

0 0

Back to top
arsenal44

[Account disabled]

(since 27-01-2013 20:05)

Votes: 90

Post Posted: 16-12-2012, 21:40:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Concluzie reclamatie facuta aiurea ! Data viitoare vino cu dovezi ( demo poze ) nu cu vorbe !
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by arsenal44, 16 December 2012 19:40

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 01-02-2025, 22:55:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password