User
Pass
2FA

UNDE e dreptatea ?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1105
NVM.

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-12-2012 19:34)

Votes: 3

Post Posted: 17-12-2012, 02:33:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau NVM.
- Numele adminului reclamat Beowolf [Ceva de genul]
- Harta, ora si data faptei reclamate awp_dust , 02:20 , 17/12/2012
- Motivul / Regula incalcata Daca playerul NU e in echipa adversa nu il observa ca joaca cu arma automata pe awp ?! Nici cand il anunt pe chat admin NU binevoieste sa se uite ??! Da chair serios pentru ce , doar nu ii face praf rank-ul - se poate juca in continuare ... Il ajuta defapt..
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola. http://www.girlshare.ro/31998144.2 [Consider ca e mai sigur si mai clar cu demo , minutul 25-26-27 al demo-ului , viewdemo pt cei cu steam ] [In cazul in care nu o sa functioneze link-ul revin cu altul]
- IP-ul tau / SteamID-ul tau : 188.241.27.45 - Steam ON , confidential.

Noroc ca joc demo on altfel si-ar bate joc de server. Bine , ban mie , el e cu regim prioritar ? - NEGLIJENTA / INDIFERENTA , MERITA ADMIN ??

Dovezi exista ! Se asteapta SANCTIUNI !

kalwin wrote:
cu siguranta exista o explicqtie , dar d-ta ai luat ban sau destroy de esti asa nemultumit ?
Urmareste demo-ul. Asta e tot ce trebuie sa faci. -> Prima faza , cand intru pe server si joc cu m4 nestiind de regula , sunt anuntat si nu mai folosesc , pe urma pe sfarsitul minutului 24 [ al demo-ului , pentru cei care urmaresc cu viewdemo ] pana in 28 este toata dovada. Urmariti chatul si sus dreapta pentru a vedea ca foloseste arma , cum vede saluturile de nb oare nu vede si reclamatia ca foloseste arma ?! + ca playerul respectiv a facut in jur de 10-15 fraguri cu m4 ...

Am intrat pe server , am jucat o runda cu m4 pentru ca nu stiam ca nu am voie , am fost anuntat ca nu am voie cu arme automate am renuntat la folosirea ei. Peste aproximativ 15 minute ma trezesc ca nu player din echipa cu adminul respectiv foloseste arma de runde bune , anunt pe say_team@ , NU a luat nici o masura. Drept urmare am inceput si eu sa folosesc arma si am primit ban , Nu ma deranjeza banul cat nedreptatea facuta. Anunt de doua ori si tot nu i-a nici o masura.

Last edited by NVM. on 17-12-2012, 08:43:52; edited 3 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
kalwin

[Freakazoid]

(since 17-11-2024 05:49)

Votes: 18

Post Posted: 17-12-2012, 06:05:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cu siguranta exista o explicqtie , dar d-ta ai luat ban sau destroy de esti asa nemultumit ?
0 0

Back to top
anubis211

[Mentally Stable]

(since 27-07-2014 01:18)

Votes: 4

Post Posted: 17-12-2012, 10:56:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In apararea adminului pot doar sa spun ca este foarte greu sa fii atent la toti playerii care joaca cu arma pe harta de awp mai ales atunci cand esti singurul admin on..Sunt convins ca fiecare admin isi face treaba atunci cand este reclamat un player atat timp cat a sesizat reclamatia.Unii au atentie distributiva mai multa,altii mai putina.. CU ocazia asta rog unul din owneri sa caute pluginul pentru harta de awp in care scoate armele daca se poate, daca nu adminii sa nu mai dea la vot harta de awp decat daca mai este cel putin un admin on. Cel putin asa fac eu. -
0 0

Back to top
doru_alex_23

[Mentally Stable]

(since 08-04-2015 13:46)

Votes: 9

Post Posted: 17-12-2012, 11:22:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bun asa bitza ....ai pus punctul pe "i" ! cand nu dadeam awp la vot imi sarea lumea in cap ca vezi doamne nu pun ce harta vor ei ! acum ai vazut beo ce inseamna sa fii singur pe awp ? ar fii foarte bine sa se puna pluginul sa nu mai stai jandarm langa ei !
0 0

Back to top
<DK>lord

[Mentally Stable]

(since 27-04-2014 15:20)

Votes: 4

Post Posted: 17-12-2012, 11:42:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand cred ca si eu ti am dat slay sau kick de cateva ori pt ca foloseai arma pe harta unde se juca numai awp...In al 2 rand observ din ceea ce ai postat ca stiai ca nu se joaca cu arma pe awp...dar totusi o runda ai jucat....interesant...In al 3 rand ai ban permanent ?nu cred...max 60 de minute...iar in al 4 rand nu cred ca trebuie sa spui fiecarui jucator in parte sa nu joace cu arme...tinand cont ca si eu te am avertizat de cateva ori prin slay sau kick,...cred ca meritai un ban mic pe o durata limitata...salut
0 0

Back to top
kalwin

[Freakazoid]

Post Posted: 17-12-2012, 12:16:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

prea multe lacrimi , prea putina munca .
0 0

Back to top
NVM.

[Mentally Stable]

(since 17-12-2012 19:34)

Votes: 3

Post Posted: 17-12-2012, 14:59:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

<DK>lord wrote:
In primul rand cred ca si eu ti am dat slay sau kick de cateva ori pt ca foloseai arma pe harta unde se juca numai awp...In al 2 rand observ din ceea ce ai postat ca stiai ca nu se joaca cu arma pe awp...dar totusi o runda ai jucat....interesant...In al 3 rand ai ban permanent ?nu cred...max 60 de minute...iar in al 4 rand nu cred ca trebuie sa spui fiecarui jucator in parte sa nu joace cu arme...tinand cont ca si eu te am avertizat de cateva ori prin slay sau kick,...cred ca meritai un ban mic pe o durata limitata...salut

Venim aici si postam pe cred , poate s.a.m.d. Ai putea sa dovedesti cele afirmate sau doar te-ai aruncat in discutie pentru ca nu te-ai putut abtine. Odata ce am zis pe say_team@ ca foloseste arma ce vroia , invitatie speciala sa priveasca ca face fraguri cu m4 ?

-

Odata ce esti admin si joci in continuare desi se face reclamatie pe U@ ...Putin iti pasa sau dai dovada de neglijentza. Pacat ca nu are cine sa "intre in voi".

Am fost admin 6 ani de zile , stiu ce inseamna sa incerci [ pentru ca tu asta faci , cu cred si poate nu merge - ] sa iti ajuti colegul la nevoie. Aici ai dat gres baiatule. Ori vi cu argumente clare [ceea ce nu ai facut , Yea!] ori ignori subiectul si iti vezi de ciorba ta.

Nu mai veniti cu ,, nu ai timp sa te uiti pe playeri , nu te descurci singur " Pentru ce faceti cereri daca nu aveti "tzeasta" tare. ....Cum sa ai timp daca te joci orbeste sa faci rank si fraguri ?!
Cumva cand ati primit adminul scria ca nu se admineaza in situatia cand esti singur pe server, iti vezi de joc si ce te deranjeaza inlaturi.

In 3 minute nu il vezi ca joaca cu m4 ? -

Cius , and good bye.

Sarbatori fericite.

0 0

Back to top
kalwin

[Freakazoid]

Post Posted: 17-12-2012, 15:53:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

esti cam frustrat pentru o nimica toata -
0 0

Back to top
ownerulEdegeaba

[Mentally Stable]

(since 17-12-2012 16:12)

Votes: 2

Post Posted: 17-12-2012, 18:11:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

kalwin wrote:
esti cam frustrat pentru o nimica toata -

esti owner si esti degeaba.omu a venit cu dovezi clare si ceea ce spune este foarte adevarat.dar din cate am citit prin topicurile anterioare am obs. ca playerii sunt de vina indiferent de motiv:)).esti player?esti de vina! ok.
omu si-a luat ban bineinteles pe merit dar adminu dc nu-l vedea si pe celalalt care tragea cu arma?ban=o nimica toata,destroy dat degeaba tot la "nimica toata" o incadram?usor usor pierdeti playeri importanti dar e bine de stiu.se va evita pe cat posibil acest serv.jucati cu boti.

0 0

Back to top
kalwin

[Freakazoid]

Post Posted: 17-12-2012, 18:17:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

de player ca tine cu asemenea atitudine care sunt convins ca nu ai nici o treaba cu adminatul nu avem nevoie oricum , is foarte clare dovezile ca tot timpul voi astia din "PGL" vi se pare ca totul este usor pentru un admin si ca daca sunteti playeri totul vi se cuvine... oricum esti foarte tare cu noul tau cont doar ca sa jignesti indirect un owner, admin ,etc ... Felicitari esti smecher !
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by kalwin, 17 December 2012 16:33

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 21-08-2025, 05:46:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password