User
Pass
2FA

[Rezolvat]Reclamatie -P!C@-
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2356
Andr3y_17_CS

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-01-2013 12:02)

Votes: 4

Post Posted: 19-12-2012, 14:03:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau : Andr3y22cs
- Numele adminului reclamat : -P!C@-
- Harta, ora si data faptei reclamate : 35hp_2house ; 14:00 ; 19 decembrie 2012
- Motivul / Regula incalcata : Slay / Amenintare cu Ban Permanent
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola

Eram ultimul ramas Vs 3 Jucatori ( Gold, Pic@ , Kinki )
Am facut 2 vs 1 ( cu gold si pic@ ) , i-am omorat, l-am omorat si pe kinki, iar dupa imi da slay ca cica nu sta nimeni dupa mine. si m-a amenintat cu ban permanent se vede din poza.

http://marketglory.com/register/Andr3y22cs
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 19-12-2012, 14:12:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eram 5 ramasi si tu. Binenteles ca tu te eviti cu unul dintre cei ramasi(nu sunt sigur cine asa ca nu dau nume) si fugi dupa ceilalti. L-ai fugarit pe toata harta pe unu in loc sa stai sa "lupti" cu cel pe care l-ai evitat. Nu mi se pare logic sa sari peste cineva pe pod ca vai e x-ulescu si vrei sa ramai cu el ultimul.
Ca daca ramaneai cu prt tau si eu aveam unholy+agility fugeai dupa mine pana se termina runda, asa e normal?. Ti se pare o chestie de bun simt? Mie nu!!

Quote:
*DEAD* stArk : voi stati si alegeti jucatorii
- uite ce a spus un jucator la 1 min dupa ce ai iesit.
Cu prostiile de genul goliti srv-ul. Nu zic ca nu e bine sa stai deoparte sa se lupte cei cu lvl mic, dar atunci cand raman numai cei cu lvl mare nu stai sa te eviti cu x si y. E a nu stiu cata oara cand te rog pe 35 HP sa incetezi cu fazele astea, dar vad ca nu te intereseaza.
Hai sa fim seriosi.

P.S. ti-am zis de ban ca poate asa te potoleai....

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 19-12-2012, 17:37:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
Cu prostiile de genul goliti srv-ul.

Code:
P.S. ti-am zis de ban ca poate asa te potoleai....

Iar asa ramai fara admini.

Parerea mea e ca poti discuta cu ei si sa le explici, nu trebuie sa-i ameninti, nimanui nu-i place asta.
Legat de fapta-n sine, jocul este free game, din cate stiam eu.

0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

Post Posted: 19-12-2012, 18:07:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Avioane ii tot explic si degeaba nu vrea sa inteleaga. Sunt faze cand fuge dupa x si y zeci de secunde in loc sa stea sa dea lame cu respectivul prieten.
Nu mi se pare logic deloc. Chiar te rog sa fii pe server pe 35 HP si sa vezi lumea zicand, mie nu mi se pare normala treaba asta.
Pe 35 HP faci xp dar daca din 20 de runde se intampla pe 15-17 runde treaba asta, trece timpul si pierzi xp. Pentru ce, doar pentru faptul ca x vrea sa ramana cu y si noi sa stam sa asteptam?

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 19-12-2012, 18:21:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-P!C@- wrote:
Avioane ii tot explic si degeaba nu vrea sa inteleaga. Sunt faze cand fuge dupa x si y zeci de secunde in loc sa stea sa dea lame cu respectivul prieten.
Nu mi se pare logic deloc. Chiar te rog sa fii pe server pe 35 HP si sa vezi lumea zicand, mie nu mi se pare normala treaba asta.
Pe 35 HP faci xp dar daca din 20 de runde se intampla pe 15-17 runde treaba asta, trece timpul si pierzi xp. Pentru ce, doar pentru faptul ca x vrea sa ramana cu y si noi sa stam sa asteptam?

Nici mie nu mi se par multe lucruri ok, dar atata timp cat regulamentul nu le interzice, poti doar sa induri, sau sa iesi de pe server.

Deasemenea:
Code:
9. Jocul Nu este free game, Tero planteaza CT defuze (vezi regula respawn)

+

Code:
Pe hartile mici(fy , aim , awp , 35 , deagle5) este interzisa folosirea grenadelor napalm/critical , folosireaa skill-urilor ofensive(suicide bomber , flash of light , locust swarm , chain lighting ,flame strike) si de asemenea este interzisa teleportarea. Atentie!!! Gate-ul poate fi folosit indiferent de harta.

Nu aveti voie sa va urcati pe harta(pe textura) , a nu se confunda cu alexandra si italy remake , unde practic mergi pe cladiri.
*Regula respawn:
-Jocul NU este Free Game , Tero planteaza CT defuze , nu campati in baza adversa , doar treceti , trasul in baza adversa este strict interzis , doar cu conditia daca cel care da ultimatul "gate" sau reinvie (vengeance) si trage in el are dreptul de a se apara.
Hartile unde sunt X-ul in baza de exemplu (de_westwood unde se profita) se va face astfel : Daca bomba este la X sau player-ul in cauza are bomba si se duce la X nu este considerat respawn .

Adaugi la regulament, esti protejat de el, atata timp cat nu este o regula scrisa, jocul este free game.
Desigur eu doar imi expun parerea, decizia este a ownerilor, doar ei pot decide cine a gresit.

0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 19-12-2012, 18:42:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da , regulamentul l-am modificat conform modului uwc3 . In schimb chestia cu "sortarea" celor cu care vrei sa faci lame ii dau dreptate lui -p!c@- , nu mi se pare corect ca toti sa astepte spectatori sa il alerge cutarescu pe altul si pe prietenul x sa il pastreze pentru la sfarsit . In schimb nu sunt de acord cu amenintarile repetate ale tale domnule -p!c@- si nu numai cu un player oarecare , o faci si cu colegii . E de ajuns daca tu consideri ca el a vb urat sa dai un gag , sa terminam cu amenintarile odata si cu certurile .
0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

Post Posted: 19-12-2012, 18:48:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

clau88 wrote:
Da , regulamentul l-am modificat conform modului uwc3 . In schimb chestia cu "sortarea" celor cu care vrei sa faci lame ii dau dreptate lui -p!c@- , nu mi se pare corect ca toti sa astepte spectatori sa il alerge cutarescu pe altul si pe prietenul x sa il pastreze pentru la sfarsit . In schimb nu sunt de acord cu amenintarile repetate ale tale domnule -p!c@- si nu numai cu un player oarecare , o faci si cu colegii . E de ajuns daca tu consideri ca el a vb urat sa dai un gag , sa terminam cu amenintarile odata si cu certurile .

Da cu amenitarea aia am gresit, oricum nu ii dadeam ban oricum, dar ce sa fac?..cum sa il conving sa inceteze?
Ca daca i-am dat slay face reclamtie daca ii dadeam ban facea reclamatie. Am spus si repet nu e logic sa stam toti dupa el si prietenul lui. Bag unholy + agility si prinde-ma nene. Chiar nu e normal.

0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 19-12-2012, 18:55:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

slap / slay /kick /ban temporar ! e simplu fratilor
0 0

Back to top
Andr3y_17_CS

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-12-2012, 19:50:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu Pic@ intotdeauna ai avut ceva personal cu mine, mai ales cand te omor.
Am facut 2vs1 ( gold cu tine ) si v-am omorat, l-am omorat si pe kinki, IAR tocmai atunci ai dat slay, dupa ce am terminat runda
Si chestia asta 1 v 1, este de bun simt ( cum zice rth ), pentru ca nu iti va place atunci cand ramai singur VS cei care mai raman in viata, sa vina toti peste tine SAU sa te omoare pe la spate
Pe server se practica demult faza asta, dar pica intra pe server din an in paste, si cand intra observa ca lucrurile s-au schimbat.

Eu propun o astfel de regula:
Cine ramane singur impotriva la toti, sa faca 1 vs 1

Daca pica moare imediat pentru ca nu stie sa joace lame, normal ca asteapta 2 minute/runda si nu ii convine ca altii fac XP, iar el nu
Pica esti frustrat de acest lucru.

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 19-12-2012, 20:15:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E vorba ca era 1 vs 5, din toti doar unul era pe masura lui, adica prietenul lui, iar ceilalti erau slabi.
Mi se pare normal, zic asta pentru ca si pe servere normale jucatorul pleaca pe un kill sigur, e si logic, de ce sa ma chinui sa-l bat pe ala in loc sa-i bat pe astia la sigur, fara probleme?

Tine de mentalitatea omului, omul intotdeauna a gandit asa.
Dar o dam in psihologie, iar aici este un server de cs.

Nu conteaza ca a refuzat sa dea lame cu ala, pentru ca jocul este free-game, si-a adus un renume de "neserios", dar este alegerea lui, nu ii poti impune tu ce sa faca atata timp cat jocul este liber.
Nu a fost incalcat regulamentul.
Asta este parerea mea si am incheiat aici.

0 0

Back to top
Andr3y_17_CS

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-12-2012, 20:27:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bine tu domnu' psiholog - Eu nu am evitat nici un jucator, doar pe kinky care ne respectam in joc ( nu ne omoram pe la spate, nu ne bagam unu peste altul ) ---> Asta tine de bun simt
Mi-am ales un adversar care era pe langa mine, si era ala care alerga pe harta. L-am alergat vreo 10 secunde, l-am omorat, dupa m-am dus la pica, a venit si gold, si asa am facut 2 vs1, i-am omorat pe amandoi, si tocmai am facut 1v1 cu kinky care ma astepta sa ii omor, pentru ca, kinky are bun simt, la fel si eu. Daca ma omori pe la spate sau te bagi peste mine, acelasi tratament o sa il ai si din partea mea. Simplu

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 19-12-2012, 20:57:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
Eu nu am evitat nici un jucator, doar pe kinky care ne respectam in joc

Evitandu-l pe el, oamenii s-au enervat ca asteapta dupa voi(vorbesc la restul care asteptau).
Eu i-am explicat si lui Pica, vina este si a aluia ce a fugit de tine, pentru ca nici el nu a fost fair-play.

Deasemenea ce am explicat mai sus nu era referitor la tine, vorbeam la general, pentru ca si eu la fel fac, plec pe tinta sigura, decat sa risc.

0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

Post Posted: 19-12-2012, 21:14:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Eu nu am evitat nici un jucator, doar pe kinky
(Interesant)
In alta ordine de idei, slay-ul a fost pe merit, data viitoare sper sa nu ma faceti tot serverul sa va astepte pe voi. Mai nou daca ramaneti numai voi 2 va mai plimbati 10-15 secunde pe harta sa va incarcati viata.
Respectati-i pe ceilalti oameni de pe server.

0 0

Back to top
Andr3y_17_CS

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-12-2012, 22:57:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pica, atata timp cat tu nu oferi respect, sa nu te astepti vreodata ca o sa primesti respect -

0 0

Back to top
siret

[2yang2die]

(since 26-11-2013 23:38)

Votes: 10

Post Posted: 19-12-2012, 23:54:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asta cu alegerea dusmanului la harta de lame e normal am vaz de multe ori, chiar si adminii fac asa, majoritatea playerilor care sufera fac asta ca sa vada toti cei morti `spuma` care ramane la urma...din partea mea ar trb scoasa harta de lame pe uwc3 mod...

born in heaven, living in hell

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Jo3y, 20 December 2012 14:14

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 17-05-2025, 01:22:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password