User
Pass
2FA

Cerere unban Sh!KaD0Ta !
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message4146
Sh!KaD0Ta

[Iti place poza?]

Status: Offline
(since 29-07-2020 16:10)

Votes: 32

Post Posted: 23-12-2012, 02:11:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ursu wrote:
Tu deja ma presiflezi tinere si o iei personal . Cine esti tu sa-mi spui mie ce stiu si ce abilitati am eu HAHAA ma faci sa rad . La revedere ,o zi buna .

Cred ca corect spus era "persiflezi"
Si nu, nu te iau peste picior si nici nu m'am adresat ironic in nici o circumstanta.

Ei bine cum ai spus tu sunt un "tanar" care o ia personal si am dreptul sa ma apar atunci cand stiu ca nu am gresit cu nimic, exact ca si sistemul de zi cu zi, isi are greselile lui.

Ma indoiesc ca un asa zis "codat" ar merge atat de departe in a'si lua apararea. Imi tin pozitia ferm. Nu am jucat cu absolut nici un cod.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
-=LleGeNDa=-

[Maniac]

(since 28-06-2013 12:57)

Votes: 10

Post Posted: 23-12-2012, 02:21:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

shika... explica k uite eu n`am inteles... de ce sunt 5 poze in loc de 6?de ce sunt 3 poze la fel?de ce ai jucat cu alt nick avand in vedere k tu ai slot?si de ce nu ai dat pozele la timp si le`ai dat dupa ahaha timp?

Mes Que un Club Blaugrana Love Struck

Seviyorum anlasana -

http://www.oleole.com/media/main/images/wallpapers/113487/fcbarcelonamesqueunc_249992.jpg
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Ursu

[rKo ADMIN]

(since 21-03-2014 01:41)

Votes: 8

Post Posted: 23-12-2012, 02:28:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sh!KaD0Ta wrote:
Ursu wrote:
Tu deja ma presiflezi tinere si o iei personal . Cine esti tu sa-mi spui mie ce stiu si ce abilitati am eu HAHAA ma faci sa rad . La revedere ,o zi buna .

Cred ca corect spus era "persiflezi"
Si nu, nu te iau peste picior si nici nu m'am adresat ironic in nici o circumstanta.

Ei bine cum ai spus tu sunt un "tanar" care o ia personal si am dreptul sa ma apar atunci cand stiu ca nu am gresit cu nimic, exact ca si sistemul de zi cu zi, isi are greselile lui.

Ma indoiesc ca un asa zis "codat" ar merge atat de departe in a'si lua apararea. Imi tin pozitia ferm. Nu am jucat cu absolut nici un cod.

Stiu cum se scrie , scriu de pe mobil si ma grabesc cand scriu. In fine ....intelege ca iti bati gura aiurea . Sunt printre ce-i mai vechi de pe serverul asta nu am prins doar playeri codati am prins si admini codati cu destula vechime deci nu-mi pune la indoiala calitatie si cunostintele mele . La urma urmei TOT CE CONTEAZA este ca ti s-au facut niste poze pe care nu le ai in regula si nici macar pe toate nu le-ai dat si in plus de alta ai slot pe alt nick ai jucat cu altul si aici nu merge vrajeala ca nu m-am obosit sa-l schimb daca se cauta in ftp loguri poate vedea West ca ai intrat la inceput cu nick-ul Loly pe fy_pool_day si pe fy_snow ai pus Lolyta sau cum era . Deci IL ROG PE WEST cand vede asta sa verifice spusele mele . Multumesc cu asta am incheiat orice discutie legata pe acest subiect ca nu-i vad rostul si facem din tantar armasar .Bafta.

Last edited by Ursu on 23-12-2012, 02:31:17; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Sh!KaD0Ta

[Iti place poza?]

(since 29-07-2020 16:10)

Votes: 32

Post Posted: 23-12-2012, 02:40:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-=LleGeNDa=- wrote:
shika... explica k uite eu n`am inteles... de ce sunt 5 poze in loc de 6?de ce sunt 3 poze la fel?de ce ai jucat cu alt nick avand in vedere k tu ai slot?si de ce nu ai dat pozele la timp si le`ai dat dupa ahaha timp?

Problema cu numele am explicat'o cateva post-uri in urma [color=orange] Eram pe clientul valve ( nu eram steam on ) pe valve nu am facut nici o modificare la config/nume/setari etc, am deschis si am intrat sa ma joc deathrun dupa care am intrat sa ma joc Kz KreeDz mod iar in final am intrat pe rKo sa joc putin inainte sa ma pun sa dorm.

Problema cu pozele , de ce le-am dat dupa atata timp ? Cat timp mai exact ? Pozele le-am trimis dupa maxim 1 -2 minute.
De ce 3 poze sunt la fel aici nu iti pot raspunde deoarece nu stiu nici macar eu asta, tot ce pot spune este ca atunci cand ursu mi-a facut poze jocul sa intepat, dupa cateva secunde jocul sa inchis singur. mai tarziu am aflat pe mess ca am primit destroy+ban de la ursu probabil din cauza asta sa si blocat.

De ce sunt 5 poze in loc de 6, nu stiu daca as putea sa iti explic asta ar fi bine. dupa cum am spus mai sus jocul sa blocat in timp ce se faceau pozele nu stiu motivul ba chiar am primit pe urma si o eroare fie de la windows fie de la clientul de joc cu mesajul ( send - dont send iar aplicatia in pricina Hungapp )

Posturi unite automat, 23-12-2012, 02:40:52

Ursu wrote:
daca se cauta in ftp loguri poate vedea West ca ai intrat la inceput cu nick-ul Loly pe fy_pool_day si pe fy_snow ai pus Lolyta sau cum era . Deci IL ROG PE WEST cand vede asta sa verifice spusele mele . Multumesc cu asta am incheiat orice discutie legata pe acest subiect ca nu-i vad rostul si facem din tantar armasar .Bafta.

Coincidenta sau nu , nu tin minte sa fi intrat pe fy_pool_day decat pe fy_snow .
Stai calm ca nu eram eu chiar as dori sa stiu si eu asta se poate vedea si ip-ul intrarii pe server.

0 0

Back to top
Catylinna

[Lookwhatyou'vedone]

(since 30-11-2021 22:03)

Votes: 161

Post Posted: 23-12-2012, 11:27:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ursule nu ma intelege gresit ,dar e prea de tot ,o ti pe a ta de cand sa intamplat chestia asta , tu nu iei in considerare nici macar ce scrie shika , sau mai bine zis explicatiile si sa numai zic ca nici macar nu te obosesti sa citesti tot si sa te decumentezi.

Casuta vocala @Caty @Catylinna
0 0

Back to top
M!h4!*

[Mentally Stable]

(since 30-05-2014 20:18)

Votes: 5

Post Posted: 23-12-2012, 11:46:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Parerea mea e ca unele cometarii de aici sunt bazate mai mult pe increderea ce o au unii in Shika sau pe prietenii...e adevarat ca esti jucator vechi, nu ai creat niciodata probleme, dar acum Ursu a procedat ok. Ti-a facut poze, nu le-ai prezentat pe toate, din x, y, z motive pe care le sustii...ghinionul tau!!!

"Death is certain, life is not..." -
#~~~> Here is Joker!!! <~~~#
0 0

Back to top
TaNkuLetz

[Keep The Vibe Alive]

(since 27-11-2014 20:03)

Votes: 7

Post Posted: 23-12-2012, 12:26:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi cer scuze ca postez aici nemaifiind admin , o sa suport consecintele...Shika este un jucator bun si corect . De cand il stiu nu l-am vazut niciodata jucand cu coduri si m-am uitat de multe ori pe el...joaca doar foarte bine. In legatura cu pozele...se stie ca windows 7 nu se intelege foarte bine cu counter-strike, si eu avand o multime de probleme cu jocul(lag,comatibilitate,low fps,probleme cu rezolutia, black screen etc.) , si nebatandu-mi capul cu multe cautari si tutoriale pe google nu as fi reusit sa imi ruleze acceptabil cum o face acum.Eu nu cred ca a jucat cu cod . Este un jucator bun , corect , vechi , cu multa experienta si cred ca merita sa il credeti . Nu cred ca s-ar fi zbatut atat daca ar fi avut cod...Imi cer scuza inca odata ca am postat in acest topic!

0 0

Back to top
ding dong

[Creep]

(since 16-02-2014 11:56)

Votes: 6

Post Posted: 23-12-2012, 15:06:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu ii dau dreptate si lu ursu si lui shika, pozele insa se pot repeta si s-a mai intamplat chestia asta de foarte multe ori, ar trebuii sa fiti mai credibili, ursule puteai face si un demo cu amx_demo #cod client...si il punea el din calculator... esti bun admin nu am ce zice, dar mai fi si tu credibil - huooo
0 0

Back to top
OrHaN+

[Creep]

(since 28-09-2019 17:26)

Votes: 16

Post Posted: 23-12-2012, 16:28:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu il stiu dupa dr... juca bine si atunci cand mai juca pe rko eu stiu ca nu juca cu coduri din partea mea are bila alba dar nah eu nu prea am mai jucat demult sa vad ce zice si west ...

Blaaaa..
0 0

Back to top
h1n1

[MEGA GRIPA]

(since 28-03-2014 18:07)

Post Posted: 23-12-2012, 23:35:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In cazul asta votul meu il dau Ursului, cum vei decide asa va ramane!!
0 0

Back to top
Somy

[Mentally Stable]

(since 03-09-2013 13:13)

Votes: 7

Post Posted: 24-12-2012, 15:47:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Catylinna wrote:
Somy wrote:
Sika pune pozele sa vada si ochii nostrii .... si revenim cu un comment -

http://forum.wow-freakz.com/Cerere-unban-Sh-KaD0Ta-t191376.html

Zici ca sunt 5 poze dar ai pus doar 2 .... punele si pe celelalte 3 sa vedem si noi despre ce este vorba

0 0

Back to top
al_caponee

[Mentally Stable]

(since 18-02-2014 15:11)

Votes: 4

Post Posted: 24-12-2012, 16:31:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu inteleg ce atat tam tam pentru nimic....avem un regulament ce trebuie respectat...chestia cu repetarea pozelor mi s a mai imtamplat si mie dar sa nu faca 6 poze niciodata...ma rog nu am nimic persinal cu nimeni dar pana nu scoti pozele complete nu ai ce cauta pe servar(asa spune regulamentu).

S ar putea sa ai si tu dreptate si sa se fi intamplat ce ai spus mai sus dar.....

0 0

Back to top
h1n1

[MEGA GRIPA]

(since 28-03-2014 18:07)

Post Posted: 25-12-2012, 13:07:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cu ocazia sarbatorii de Craciun ban se va scoate!!!

T.C.

0 0

Back to top
Ursu

[rKo ADMIN]

(since 21-03-2014 01:41)

Votes: 8

Post Posted: 25-12-2012, 17:52:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

h1n1 wrote:
Cu ocazia sarbatorii de Craciun ban se va scoate!!!

T.C.

De Paste am sa-mi bag si eu niste coduri si o sa-mi scoateti banul cu ocazia sarbatori pastelui

0 0

Back to top
ding dong

[Creep]

(since 16-02-2014 11:56)

Votes: 6

Post Posted: 25-12-2012, 18:28:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai ai de asteptat pana atunci, e timp sa te razgandesti .haahha...-
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 20-06-2025, 00:48:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password