User
Pass
2FA

Reclamatie.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message619
vDv.

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 24-07-2013 06:06)

Votes: 7

Post Posted: 26-12-2012, 16:10:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau in joc: vDv.
Nick-ul persoanei reclamate: Helperii.
Poze: N-am.
Descriere incident: Andy a dat un ad in care ma jignea, State i-a dat mute 120 si dupa 20 de minute i-a dat unmute pe motiv ca si-a cerut scuze? Cui si-a cerut scuze ca mie sigur nu!

Poza cand i-a dat unmute: http://i48.tinypic.com/2lku2i8.png
Daca nu o sa se ia in considerare asta, sa nu va mirati de ce o sa va sara jucatorii in cap pe urma, atat am avut de zis.
Daca are 10 ani n-are voie sa ia mute? Eu cred ca daca i-a dat mute sa-l duca pan' la capat, asa l-a dat degeaba. Vad ca regulamentul ala sta doar in rama ca nu-l mai ia nimeni in serios.

Last edited by vDv. on 26-12-2012, 16:20:20; edited 2 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Catana

[FreakZomaN]

(since 24-07-2018 11:29)

Votes: 99

Post Posted: 26-12-2012, 16:14:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da, l-am rugat pe State sa-i dea unmute pt ca plangea la telefon.
Andy este un copil de 10 ani care-si petrece timpul zi de zi jucandu-se si facandu-si prieteni.
Eu i-am zis la telefon sa-si ceara scuze lui State pt ca, credeam ca lui ii aduse-se jignire / ofense si dupa ce primise unmute si-a cerut scuze lui State pe /nh dupa care l-am rugat sa-si ceara scuze si tie pt ca tu primisesi jignire / ofense pe ad.

Este craciunul, nu trebuie scandal,certuri, fi oleaca mai pasnic si lasa rautatile ca totusi,este un copil de 10 ani.

Bun, ii dau eu mutele ramas. Daca tot zici ca 20 i s-au scurs, ramane 100 de minute sa nu mai fie discutii aiurea.
N-ai suflet ? Fii mereu asa si vei avea de castigat !

/mute 100 andy - jigniri pe /ad

/TC

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
BlaCkMinD

[Be productive.]

(since 21-06-2024 10:11)

Votes: 60

Post Posted: 26-12-2012, 16:22:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Catana wrote:
Da, l-am rugat pe State sa-i dea unmute pt ca plangea la telefon.
Andy este un copil de 10 ani care-si petrece timpul zi de zi jucandu-se si facandu-si prieteni.
Eu i-am zis la telefon sa-si ceara scuze lui State pt ca, credeam ca lui ii aduse-se jignire / ofense si dupa ce primise unmute si-a cerut scuze lui State pe /nh dupa care l-am rugat sa-si ceara scuze si tie pt ca tu primisesi jignire / ofense pe ad.

Este craciunul, nu trebuie scandal,certuri, fi oleaca mai pasnic si lasa rautatile ca totusi,este un copil de 10 ani.

Cu asta cred ca le.am vazut EFECTIV pe toate! - Nu am nimic de zis[oricine ar face la fel cand persoana in cauza e un prieten,cunoscut,etc.] si scuzati.ma ca ma bag , dar nu era mai bine sa.i ceara scuze lui vDv? si oricum...hai sa ne cerem toti scuze,e Craciun pana la urma !...Cu o astfel de conducere sa nu va asteptati sa treceti de 100 de playeri,ma scuzati ca va spun -

#Catana...tu ai fi avut suflet daca in locu lu Andy era altcineva pe care nu cunosteai?Sa fim seriosi,mai sunt destui copii care joaca si primesc mute pe drept si "nu are nimeni suflet" si pentru ei.

EDIT : "S-a rezolvat, next time warn oricine ai fi tu pe joc pt ca stiti foare bine ca nu se posteaza nimic dupa ce a scris un membru din staff. "

Pai e Craciun frate,n.ai suflet?! .

Last edited by BlaCkMinD on 26-12-2012, 16:30:19; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Catana

[FreakZomaN]

(since 24-07-2018 11:29)

Votes: 99

Post Posted: 26-12-2012, 16:25:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Citeste mai sus te rog si vezi mai bine ce s-a scris:
Am zis clar: Ca i-a cerut scuze lui State pe /nh dupa care aflasem ca vdv era persoana jignita si l-am rugat pe andy sa-i ceara lui scuze pe /w, a facut-o si gata.
Normal ca nu pot sa-i ajut, dandu-le sfaturi despre cum sa faca pt a evita reclamatiile / mute pt ca nu-i cunosc ca si persoane.
Andy din cate vad are prima reclamatie intr-o luna de joc pt ca l-am invatat mai tot ce stiu eu si cu toate ca are 10 ani prinde repede.
Si nu, n-am suflet pt cei care stiu regulamentul si totusi il incalca doar pt a se simti ei satisfacuti.
S-a rezolvat, next time warn oricine ai fi tu pe joc pt ca stiti foare bine ca nu se posteaza nimic dupa ce a scris un membru din staff.

Repet: /TC

Last edited by Catana on 26-12-2012, 16:27:58; edited 1 time in total
0 0

Back to top
BonJovi4EveR
[Banned user]

Banned

(since 20-04-2016 19:39)

Votes: 196

Post Posted: 26-12-2012, 16:39:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A primit inapoi mute , valabil pentru helperi, oricine ar fi, indiferent de varsta, prietenii, rude, etc. , mute e mute si ramane cat s-a dat, se contesta doar daca este dat exagerat sau aiurea. Sa nu va mai prind ca dati unmute cuiva din moment ce ati luat o decizie.

/LOCK.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by k1d0or., 26 December 2012 14:45

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 28-02-2025, 15:24:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x