User
Pass
2FA

Problema by Bossu

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions
Author Message598
klaudiu

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 12-01-2013 16:52)

Votes: 2

Post Posted: 28-12-2012, 21:41:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am dat add la zm_freakz_ro ca sa-mi securizez contul meu - level 6 si 124 de credite (cam asa ) ..am intrat pe svr a doua zi dar nu mi-o dat add si cand era pe svr m-o scos afara dupa care am pus parola si am intrat fara nicio problema ! Am jucat ceva dupa care am iesit ! Cred ca am dat un restart la pc si am intrat inapoi pe svr ..am pus parola frumos doar ca nu ma lasa cica parola nu era buna ( setinfo _zm parola mea ) ...mnea...ce sa zic cu parola aia intrasem si atunci si acuma nu merge ..posibil ca un ofticos o intrat pe mess si o dat add la id-ul ala si i-o zis acolo niste minciuni si mi-o schimbat parola !
Si intrebut daca puteti sa-mi lasti creditele si levelul pe alt cont ( freezeR ) adica imi puneti pe freezeR creditele si levelul de pe Bossu daca se rezolva

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
deluxe

[Creep]

(since 07-11-2017 10:37)

Votes: 57

Post Posted: 28-12-2012, 22:17:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

klaudiu wrote:
Am dat add la zm_freakz_ro ca sa-mi securizez contul meu - level 6 si 124 de credite (cam asa ) ..am intrat pe svr a doua zi dar nu mi-o dat add si cand era pe svr m-o scos afara dupa care am pus parola si am intrat fara nicio problema ! Am jucat ceva dupa care am iesit ! Cred ca am dat un restart la pc si am intrat inapoi pe svr ..am pus parola frumos doar ca nu ma lasa cica parola nu era buna ( setinfo _zm parola mea ) ...mnea...ce sa zic cu parola aia intrasem si atunci si acuma nu merge ..posibil ca un ofticos o intrat pe mess si o dat add la id-ul ala si i-o zis acolo niste minciuni si mi-o schimbat parola !
Si intrebut daca puteti sa-mi lasti creditele si levelul pe alt cont ( freezeR ) adica imi puneti pe freezeR creditele si levelul de pe Bossu daca se rezolva

din moment ce ai dat parola sa ti-l rezerve numai are cum sa iti intre pe cont nimeni...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
klaudiu

[Mentally Stable]

(since 12-01-2013 16:52)

Votes: 2

Post Posted: 28-12-2012, 22:27:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Apoi daia ..Am intrat prima data cu parola mea ...si mi-o mers...ce drq...cine putea sa-mi schimbe parola dupa aia
0 0

Back to top
Nitrous

[Mentally Stable]

(since 22-04-2016 12:57)

Votes: 8

Post Posted: 28-12-2012, 23:07:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

incearca si cu setinfo _pw parola..stiu ca nici pe mine nu m-a lasat odata cu setinfo _zm parola. Incearca si asa.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by *salam*, 28 December 2012 21:48

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions  

The time now is 04-02-2025, 00:41:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x