User
Pass
2FA

Bum Bum, max level!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message843
OverraS

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 03-11-2014 06:00)

Votes: 4

Post Posted: 31-12-2012, 11:30:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut si sarbatori fericite! - .

Buun, acum o alta iritatie de a-mea , este in legatura cu ratiile de XP si GOLD care s-au tot discutat si discutat si s-a lasat cu warnuri si cu tiganisme - . Eh, hai ca is sarbatorile, toti suntem mai buni nu e cazu sa ne luam mamele la brat.

Deci, ce parere aveti ca pe server (wow freakz) ratele sa fie setate x1 obligatoriu x1.5 cel mult ? - . Stiu ca multi deja sunt cu, caractere si conturi full , iar asta ar fi un dezavantaj pentru cel nou venit, se simte lasat in urma si asa mai departe dar asta e remediabil . Am incercat si eu un x1 de curand la insistentele unui prieten , mai totu' era un bug de la cap la altu, dar frumusetea era in acea atmosfera de joc cu , colegul de leveling. Ne certam pe o arma care are nevoie de ea mai mult si dadeam roll peste roll parca eram gradinita anul I grupa mica. Deci nu am crezut, dar cu toate acele buguri (gen combat bug) , chiar si rollback-uri din 30 in 30 de minute am jucat de am rupt pentru simplul fapt ca jocul se petrece altfel la niste ratii precum x1 sau x1.5 maxim. Stiu, chestia asta cu blizzlike e cam ambigua, nu se poate imita un server blizz dar nu asta e ideea. Ideea e ca o mana buna de jucatori ar intra pe freakz pentru acest fapt, si cum aici nu se pune problema de buguri tampite aka cel de mai sus, personal cred ca ar trebui regandita chestia asta cu ratiile. Stiti, cand mai toate serverele merg pe aceeasi ratie, de obicei sunt la un nivel aproximativ egal de popularitate, dar dupa vorba aia 2 se bat al 3-lea castiga se aplica si aici. Servere mici , dar multe , cu cate 100-200 de jucatori full bugs pot fi gasite pe website-uri de ranking si asa mai departe , aia 100-200 de pe fiecare server se bat cap in cap o mana de jucatori pentru ca se distreaza mai bine trudind pentru un portal spre Exodar - . Cred ca ati prins ideea, vreau totusi opinnile voastre si rog administratorul sa nu se grabeasca sa inchida acest topic, daca e posibil, multumesc daca nu, iarasi multumesc.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
bL0ood eLf

[Assasin]

(since 08-12-2019 13:59)

Votes: 54

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 31-12-2012, 11:31:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tl;dr , ratele o sa fie scazute la gold si am impresia ca si la xp +wipe gold , that's it
0 0

Back to top
mitzu

[Freakazoid]

(since 05-11-2015 23:41)

Votes: 42

Post Posted: 31-12-2012, 11:34:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai sunt n topicuri aici, la Discutii, despre chestia asta. In fiecare raspunsul a fost NU!

Exista rate customizabile, cine vrea 1x isi seteaza sa creasca cu 1x.

Pe 4.3.4 oricum "XP Rates will be reduced to 10x."

Vezi o discutie mai ampla aici

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by mitzu, 31 December 2012 09:36

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 27-04-2025, 05:55:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password