User
Pass
2FA

[Rezolvat]Reclamatie C1NcA!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1365
ovimo

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-11-2016 11:34)

Votes: 4

Post Posted: 05-01-2013, 11:19:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Harta: de_inferno
ora 11:00
Motiv: slay si gag fara un motiv clar
Numele adminului: C1NcA
Dovada:
Code:
DEAD* dadita :  dati slay la bmb  guuuu
*DEAD* /M/ :  kick bmb
*DEAD* dadita :  guuu lasa bomba jos
*DEAD* /M/ :  asta sta fiecare runda 2 min in baza si abia se misca
*DEAD* /M/ :  ce ban io-as da
*DEAD* /M/ :  ce scris ma

*DEAD* dadita :  yhahaha
OviMo :  ce vrei ma!!!
OviMo :  stateam dupa el

(ALL) C1NcA :   pune bmb

OviMo :  esti degeaba

/M/ :  nu avea nicio vina OVI

SiNNER C1NcA: Has gagged OviMo from speaking for 10 minutes! (
oicecomm)
(PLAYER) OviMo :  reclamatie o sa-ti fac
C1NcA :  te poftesc

Vin si cu print-uri din consola daca e nevoie!
Daca nu v-ati prins, mai explic eu odata.
Era un tero but care nu planta niciodata bmb si eu stateam dupa el poate, poate se gandeste sa-i dea slay si iau eu bmb
In schimb am primit si eu un slay mic acolo si un gag ca e constient si el ca e degeaba + o nepasare nesimtita "te poftesc" adica "fac ceva pe reclamatia ta, ca nu se intampla nimic"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
DOC'

[White Collar]

(since 28-11-2013 19:16)

Votes: 19

Post Posted: 05-01-2013, 11:52:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
5. Insistenta exagerata asupra anumitor probleme adresate adminilor/jucatorilor inclusiv injuraturi se pedepseste cu kick/ban.

Daca un admin decide sa nu ii dea slay jucatorului dupa ce tu i-ai propus asta,iti vezi mai departe de joc,nu aduci injurii asupra lui. Deciziile adminilor se respecta.
Dar totusi nu inteleg de ce ai primit slay,asteptam si versiunea lui Cinca.

Work smart,not hard .

Descarca CS 1.6 gratis - NonSteam, Classic
0 0

Back to top
Sefcristi

[Try2stop]

(since 30-01-2013 08:45)

Post Posted: 05-01-2013, 12:02:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dupa doua, trei runde in care T nu punea bmb i-am dat slay lui si la inca unu dupa expirarea timpului ca nu puneau bmb.
Dupa ce i-am dat slay a inceput cu injurii la adresa mea, ca sunt degeaba pe sv si dastea.Asa ca i-am dat gag la care el pe page imi mai spune "Ai reclamatie" .Dupa acest incident puteai sa te duci sa faci reclamatie nu sa mai scrii pe page, amx_page este doar pentru a reclama codatii desi puteam sa te sanctionez si atunci, dar nu am facut-o .+ca nu ai copiat tot din consola si doar ce ai vrut tu.

I'm inoffensive but my thought is deadly
0 0

Back to top
DOC'

[White Collar]

Post Posted: 05-01-2013, 12:09:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca celalalt avea bomba dar nu o punea,nu era vina lui. Trebuia slay doar celui cu bmb. Daca bomba e jos si niciunul nu o cauta atunci se da slay amandurora.

Work smart,not hard .

0 0

Back to top
Sefcristi

[Try2stop]

Post Posted: 05-01-2013, 12:15:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da, asa este dar el nu era la prima abatere si runda trecuta m-am rugat de el si mai multi sa puna bmb si nu au pus-o .Nu pot mereu sa dau slay la toti playeri care nu pun bmb pt ca nu am acces la slayteam. Si daca era sa fie un admin cu acces la slayteam primea el de multe ori slay nu odata dar asa sunt unii dupa ce ca stai pe sv si te chinui sa aiba un joc frumos si placut ei iti fac reclamatie..

0 0

Back to top
ovimo

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-01-2013, 12:51:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Minti cu nerusinare!
"Injurii", care a fost doar una "esti degeaba"/ Ok, pt asta gag. da' am incetat. defapt ti-am mai zis ca-ti fac reclamatie si atat.
E tot postat nu am sters nici o discutzie. /M/ e martor ca si el era tero!
Si nu am fost la prima abatere , la fel minti... eu nu am avut bmb in ultimile runde, guuu ala a avut bmb de doua ori la rand, ce vina aveam noi, ceilalti tero ca el nu o planta???

Doamne ce nesimtit poti fi!!!

edit: mda... din pacate nu pot veni cu print-uri , pt ca am mai jucat intre timp. Da se pot verifica log-urile cu usurinta si atunci o sa vedeti ce nesimtit poate fi!!!

0 0

Back to top
DOC'

[White Collar]

Post Posted: 05-01-2013, 14:23:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cinca nu se da slay team decat daca toata echipa sta degeaba. Daca unu are bomba,doar ala primeste.

Work smart,not hard .

0 0

Back to top
pakla88n

[Mentally Stable]

(since 14-09-2015 11:17)

Post Posted: 05-01-2013, 14:25:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cinca a procedat corect... Trebuia sa iti ti gura..daca aveai de facut reclamatie faceai din prima..nu sa comentezi aiurea
La mine daca comentai pe page aveai ban 100 min

0 0

Back to top
ovimo

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-01-2013, 14:45:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pakla88n wrote:
Cinca a procedat corect... Trebuia sa iti ti gura..daca aveai de facut reclamatie faceai din prima..nu sa comentezi aiurea
La mine daca comentai pe page aveai ban 100 min

Nu ai inteles si te bagi degeaba. Cum a procedat corect?
Daca el stie ca se da slay team din cauza unui incepator, atunci eu zic ca nu-si merita adimul, sau tre sa se puna sa mai citeasca cateva reguli.
Si inca odata mai zic, minte ca un nesimtit! Mi-a dat gag pt ca am zis "esti degeaba" si pe page am scris doar " ai reclamatie" si am iesit sa-i fac reclamatie.
Nimic nu e sters din conversatia noastra!!!

E normal sa-i luati apararea, insa nici chiar asa cum ai zis tu, ca a procedat corect!

0 0

Back to top
pakla88n

[Mentally Stable]

(since 14-09-2015 11:17)

Post Posted: 05-01-2013, 14:56:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acum am vazut...io am inteles ca bomba era pe jos si u stãteai degeaba...
Atunci nu meritai slay...oricum nu mureai pt un slay..ii puteai spune frumos ca nu trebuia sa iti dea slay..nu sa ii zici ca esti degeaba...
Io din greseala am dat slay te-am la ct..ca tero nu punea bmb...si mi-am cerut scuze..dar nu a zis nimeni nimic
Oricine greseste...nu tre sa sariti in sus sau repede reclamaþii

0 0

Back to top
Urazion

[Wicked Sick]

(since 31-12-2020 17:59)

Votes: 300

Post Posted: 05-01-2013, 19:31:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ovimo ai drepturi dar sunt si reguli pe care trebuie sa le respecti , nu iei peste picior adminul , nu scrii pe amx_page altceva decat numele unui codat .
Cinca e admin nou si este coplesit de anumite situatii , nu poate sa priveasca fiecare jucator in parte , nu poate raspunde la fiecare sesizare de pe amx_page si alte probleme de pe server ( gaguri etc ).
Daca ai nervi ia-ti mgb6 .
SLAY se da doar celui care are bmb sau celor care nu vin sa o ridice .

0 0

Back to top
Sefcristi

[Try2stop]

Post Posted: 05-01-2013, 20:52:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ovimo nu esti tu in masura sa imi spui mie ca nu imi merit adminu sau ca sunt degeaba, doar owneru' poate spune asta.
Eram singurul admin de pe sv, cum a spus si Urazion nu le pot face pe toate. Faza e ca ne chinuim sa va facem un joc cat mai bun si cat mai decent si voi la prima greseala sariti in cap... Nu meritati atentia noastra(cei ca tine),la activitate pe care o am pe sv si codatii pe care ii am nu am gresit in asa fel sa imi faca cineva reclamatie, si vi tu pentru un slay....
Doar cine nu munceste, nu greseste!

0 0

Back to top
ovimo

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-01-2013, 21:27:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aveti dreptate mare! Eu unul imi cer zcuze pentru "scandalul" facut. Eram putin nervos in primul rand ca m-ai invitat sa fac reclamatie intr-un mod ironic, in loc sa rezolvi acolo si sa recunosti ca nu trebuia sa-mi dai slay si in al doilea rand ca ai mintit ca "te-am batut la cap" pe amx_page.
Si eu sunt admin si stiu cum e, nici mie nu-mi place ca toti sa faca reclamatie pt lucruri minore, da' asta a fost!!!

Ne vedem pe server! Bft la toti

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by GaBBeR, 06 January 2013 08:57

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 02-12-2024, 12:46:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password