User
Pass
2FA

Warlock sau dk?
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message3782
Ghosteyelol

[┌∩┐]

Status: Offline
(since 07-09-2015 08:34)

Votes: 13

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 06-01-2013, 13:48:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-STORMLORD- wrote:
Daca o sa mearga bine, clar warlock (affliction). Si daca tot zici de 2v2, faci cu un resto sham si te-ai scos. Bine, zic asta din ce am vazut in top pe blizz.

true.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 06-01-2013, 14:50:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bossutai wrote:
Pt 3v3 nu ma prea intereseaza care din clase...Pt 2v2 in 4.3 mai mult vreau sa stiu care e mai buna cu healer.

DK.
La 2v2 faci combo cu cel mai bun healer, DK-Ret Pala. Iar la 3v3 joci Vanguard Cleave (Ret-DK-DPriest) și dacã te plictisești joci și un triple-dps, Ret-DK-Rogue(Neapãrat cu legendare).

Acum depinde și de tine, dacã vrei sã joci lock și sã stai 10 minute sã tragi de adversar (ca affli), sau sã termini arena în 5 secunde cu Ret-DK.

- Retired -
0 0

Back to top
whisperica

[Oltean sh3F]

(since 09-11-2016 17:59)

Votes: 15

Post Posted: 06-01-2013, 15:32:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

damageul la warlock o sa fie la fel de mic si pe 4.3. daca te intereseaza in mod special 2v2 pe warlock stai cel putin 20 de minute in arena pana sa duci ambii adversari 20% hp, acestia sa se panicheze ca mor si sa poti face tu un kill.

Daca vrei sa faci si 3v3 cat de cat competitiv atunci warlockul e cea mai competenta clasa, pui presiune tot timpul pe 2 adversari si cc gramada cu dispel protection (fear +UA) pe al treilea. sau poti opta oricand sa faci multi dot pe toti astfel punand presiune continua pe ei.

Sfatul meu e sa joci warlock, e mult mai fun de jucat. Nu este o clasa OP, nu faci un kill din 2 globale, iar satisfactia cand bati pe cineva dupa ce te chinui este mult mai mare decat atunci cand activezi 1 shot macro sau cand dai 2 ice lance.

Crescut pe stadion, pe umerii lu tata
Strãzile erau pustii când juca Universitatea
Înebuneau salcâmii, tre sã-nþelegi
Cã nimic altceva nu mai conta în zi de meci
0 0

Back to top
Blessu

[Drain]

(since 21-04-2015 00:00)

Votes: 10

Post Posted: 06-01-2013, 15:55:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vrei clasa fun si care e capabila de rating, dar care cere cat de cat experienta, joaca warlock.
Vrei calea usoara, alege dk.
Avand in vedere ca de cand te stiu esti ally, asta insemnand automat ca joci orice in afara de casteri (dps wise), dk o sa ti se para probabil floare la ureche in 2v2, pe cand ca warlock, daca nu joci destro, ori affli (dar double dps) o sa iti dureze arenele cat un meci de sah. Cat despre 3v3, da, intr'adevar face warlockul affli presiune, dar stai linistit ca fiind freakz, vei vedea doar tunnel-vision pe tine, si avand in vedere ca n'ai mai jucat warlock o sa ti se para frustrant, mai ales ca maresc CD la Soul Swap si o sa ai de castat destul de mult., de destro nu'ti mai zic nimic.
My advice, daca ai rabdare, joaca lock, daca nu, go dk.

0 0

Back to top
FaithOfDarkness

[Shade of death]

(since 03-06-2018 15:03)

Votes: 15

Post Posted: 06-01-2013, 21:54:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

krayz_reloaded wrote:
FaithOfDarkness wrote:
N e l l y wrote:
THC.Maniakk wrote:
Dk, e counter la orice clasa daca e jucat bine. Chiar daca intra dmg in el ca'n branza.

Da, cu blood bati absolut toate clasele, dar pe 4.3 dispare blood.

Cu toate bugurile de pe freakz unholy foarte bine jucat da ownage la toate clasele INCLUSIV LA BLOOD DK.

incearca sa il bati pe nelly pe blood si vorbeste dupa ca nu ai cum cu unholy -

Orice unholy cu creier care stie sa joace iti bate orice blood in full hp.Si sti bine ca vine 4.3.4 si sa vedem dmg la blood pe 4.3.4 .Acu da damage din cauza vengance-ului sa vedem pe 4.3.4 din ce cauza mai da.Mai ales ca nu mai e nici glyph of dark succor.

0 0

Back to top
Mango

[Mentally Stable]

(since 17-12-2014 15:06)

Votes: 11

Post Posted: 06-01-2013, 22:57:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

omu a cerut sugestii de la cei care propabil s-au jucat pe 4.3 nu ce clasa e mai buna si ce face fiecare clasa in parte.

de pe 4.3 :

warlocku foarte bun la 3v3 in RLS, boomkin + warlock etc. depinde aici cum va merge insa, affli nu prea a fost in regula pe freakz mai niciodata. la 2v2, e strong wlock + shaman dar nu cred ca vrei sa-ti tai singur ... numai in meciuri de 20 min + cum a zis whispers avand in vedere ca pe freakz e bracketul principal si toti vor fi tryhards...

dku pe 4.3 e healer killer cu necrotic strike, spam it si ai win insa e destul de squishy vs rogue pe patchu asta, te poate duce la 30% in opener rogue-ul

op la 2v2 e dk - ret, warlock ( cu legendara din firelands ) + rsham, ret - ret, rogue - mage, rogue -rsham, rogue - hunter si cam atat.

era sa uit de feral care in continuare o sa fie raid boss in pvp si nu o sa moara.

0 0

Back to top
Quadez

[EXILED Guild Master]

(since 09-05-2019 23:05)

Votes: 26

Post Posted: 07-01-2013, 02:49:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Warlock.

Zâmbește , mâine poate fi mai rãu !

0 0

Back to top
rea

[tu dã bi dã best]

(since 23-01-2018 15:18)

Votes: 67

Post Posted: 07-01-2013, 02:54:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

warlock`u - are niste animatii super pe 4.3

0 0

Back to top
soulflames

[Mentally Stable]

(since 28-10-2022 15:02)

Votes: 22

Post Posted: 07-01-2013, 03:45:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am jucat dk,dar foarte putin,e o clasa interesanta,dar n-am ajuns sa o jos asa de mult incat sa stiu exact diferenta, intotdeauna am impresia ca un melee e mai avantajat decat un caster,nu trebuie sa te chinui sa faci fake cast,nu trebuie atat de mult peel in comparatie cu un caster.In fine,am cativa ani jucati pe warlock,pe patchul asta nu prea am jucat fiind frustrat cat de slab in sensul ca,in comparatie cu alte clase,cred ca warlockul are cele mai putine defensive cooldowns si nici dmg nu prea face pe patchul asta,lockul,cel putin la 3vs3,e o clasa de spread dmg and cc iti ia ceva timp sa te obisnuiesti la bracketul sa faci asta.
Dupa mine patch-ul urmator eu zic ca o sa fie bun lock-ul,dmg-ul dublat la shadowbite pe mine cel putin o sa ma ajute foarte mult.
E frumos warlockul intr-adevar,dar e si greu,e important sa stii ca e clasa de spread dmg,ma refer doar la partea cu arena,cum zicea cineva mai sus,depinde de tine,daca ai rabdare sa inveti locku sau sa inveti dk.

Last edited by soulflames on 07-01-2013, 06:28:47; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Ravenous

[Retired E5150]

(since 28-12-2023 12:30)

Votes: 234

Post Posted: 07-01-2013, 04:39:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-STORMLORD- wrote:
Daca o sa mearga bine, clar warlock (affliction). Si daca tot zici de 2v2, faci cu un resto sham si te-ai scos. Bine, zic asta din ce am vazut in top pe blizz.

Asta inseamna ca nu merge acum ? Sigh

I AM NO LONGER A GAMEMASTER, PLEASE SEE SERVER STAFF

0 0

Back to top
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

(since 10-04-2020 14:57)

Votes: 50

Post Posted: 07-01-2013, 08:15:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

soulflames wrote:
Am jucat dk,dar foarte putin,e o clasa interesanta,dar n-am ajuns sa o jos asa de mult incat sa stiu exact diferenta, intotdeauna am impresia ca un melee e mai avantajat decat un caster,nu trebuie sa te chinui sa faci fake cast,nu trebuie atat de mult peel in comparatie cu un caster.In fine,am cativa ani jucati pe warlock,pe patchul asta nu prea am jucat fiind frustrat cat de slab in sensul ca,in comparatie cu alte clase,cred ca warlockul are cele mai putine defensive cooldowns si nici dmg nu prea face pe patchul asta,lockul,cel putin la 3vs3,e o clasa de spread dmg and cc iti ia ceva timp sa te obisnuiesti la bracketul sa faci asta.
Dupa mine patch-ul urmator eu zic ca o sa fie bun lock-ul,dmg-ul dublat la shadowbite pe mine cel putin o sa ma ajute foarte mult.
E frumos warlockul intr-adevar,dar e si greu,e important sa stii ca e clasa de spread dmg,ma refer doar la partea cu arena,cum zicea cineva mai sus,depinde de tine,daca ai rabdare sa inveti locku sau sa inveti dk.

Go destro si ai sa vezi ca ai destule defensive cds fata de alte clase.

0 0

Back to top
soulflames

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-01-2013, 18:09:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Magicqtz wrote:
soulflames wrote:

Vorbeam de arene,arene serioase,nu 2k mmr,dupa ce treci de 2k-2.1k mmr dai de oponenti care stiu ce sa faca vs destro,dispel ftw.

0 0

Back to top
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

(since 10-04-2020 14:57)

Votes: 50

Post Posted: 07-01-2013, 18:24:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

soulflames wrote:
Magicqtz wrote:
soulflames wrote:

Vorbeam de arene,arene serioase,nu 2k mmr,dupa ce treci de 2k-2.1k mmr dai de oponenti care stiu ce sa faca vs destro,dispel ftw.

Daca stii sa joci te descurci si la arene deoarece e un foarte bun cc-er si are dmg daca stii sa.l faci. Iti iei un part de ex elemental,mage si ai sa vezi cum merge treaba(poti duce 2,4k+ 2,5k+ cu cele doua).

0 0

Back to top
soulflames

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-01-2013, 18:26:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tu nu intelegi?numai suntem pe lk unde destro era capabil de rate asta.
0 0

Back to top
-STORMLORD-

[Creep]

(since 25-10-2013 01:12)

Votes: 8

Post Posted: 07-01-2013, 20:00:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ravenous wrote:
-STORMLORD- wrote:

Asta inseamna ca nu merge acum ? Sigh

Nu faci destula presiune cu doturile acum, gearul prea slab. Plus, se mareste dmg la Haunt, daca nu ma insel.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Ravenous, 07 January 2013 21:20

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 12-12-2024, 23:38:33
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x