User
Pass
2FA

Reclamatie Teken
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1614
=Cryptonit3=

[Panaram Style]

Status: Offline
(since 14-10-2024 17:40)

Votes: 26

Post Posted: 08-01-2013, 18:27:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul vostru de pe server : Cryptonit3
Nick-ul Adminului: Taken
Ora si data : 6:00 pm
Regula incalcata : Mi-a dat destroy ca cika o intrat el pe srv lu Kaidda si i-am dat eu Exterminate.Bah copile,eu ma jucam pe srv ala..nu am dat nici un exterminate la nimeni.Kaidda era cu numele -Rimo- care am aflat acum ca i l-a furat. Si cand au inceput sa intre cei de pe jb pe srv a inceput cu exterminate, Rimo le-a dat la toti.Chiar l-am intrebat de ce le da exterminate.Mi-a zis ca sunt de pe jb si ca nu au ce cauta pe srv.Si la moon la fel ca cika o sa am interdictie ca le-am dat lor exterminate.Deci jur ca nu am dat nimic la nimeni, in plus ce dovada aveti ca v-am dat eu exterminate... .Da cika Moon vorbise cu KAIDDA pe mess sau pe skype ce stiu eu si normal ca a bagat la buleala ca eu le-am dat. Frate daca v-as fi dat exterminate m-as fi gandit ca nu mai am ce cauta pe jb.freakz.ro, nu am facut nimic pentru ca iubesc srv asta si am prieteni multi pe el .Deci chiar ma confundati, eu NU STRIC CS-URILE OAMENILOR + ca nu as fi avut motiv sa va dau.Va rog de ce sunteti asa?V-am facut eu ceva rau vreodata?-
Dovada : http://postimage.org/image/547rkcvrn/
Uita-ti si poza unde am destroy http://postimage.org/image/3mpo4v4rv/

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
NoStyle

[Mentally Stable]

(since 11-10-2013 19:02)

Votes: 6

Post Posted: 08-01-2013, 18:32:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1 rimo ala e kaidda 2 ai dat si tu lui pushtiu si lui moon plus a venit unu de la voi la noi sa ne injure sv o meritai AM INTRAt toti intru confa sv vostru era juma full ca noi eram toti in confa si poate confiram bugs si belese si moon si push ++++++++++ am intrat iar cu anti exterminate si am vazut cine dadea si dadeai si tu apoi s-a gandit unu sa de-a ban!

Last edited by NoStyle on 08-01-2013, 18:37:10; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
pushtiulikE#

[Mentally Stable]

(since 20-07-2013 22:37)

Votes: 4

Post Posted: 08-01-2013, 18:36:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

doar am jucat p srv si mi-a dat destroy esti un copilas fara imaginatie

0 0

Back to top
goD__Z|LA*
[Banned user]

Banned

(since 25-05-2014 19:46)

Votes: 34

Post Posted: 08-01-2013, 18:38:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da ne`ai facut ceva rau.Pe sv lui kaidda ne dadeai exterminate...destroy..toate ce prindeai la mana si....a intrat apple pe sv lu kaidda si tu ai zis "uite`l ma ala e dupa jb" si pac tu i`ai dat destroy si kaidda exterminate.

0 0

Back to top
=Cryptonit3=

[Panaram Style]

Post Posted: 08-01-2013, 18:45:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doamnee maaa faza cu apple intradevar era asa : am zis eu " ala nu-i apple de pe jb?" si kaidda repede i-a dat exterminate si apoi am zis ca poate nu era.Apoi a zis pe amx_chat sa dau exterminate la toti care sunt suspecti.Jur pe ce am mai sfant ca tie moon ti-a dat kaidda exterminate ca cika esti de pe jb si nu ai ce cauta.Apoi dupa faza cu dale exterminate la toti suspectii l-am ascultat ca a zis ca imi scoate adminu..alea alea v-am dat fara sa stiu ptr ca cei mai multi intrasera cu alte nume si am vazut unii si cu aim + ca srv lu kaidda nu are nici o legatura cu freakz si putea sa va dea exterminate la ori ce ora . Dar nush cum s-a intamplat sa intrati voi. L-am intrebat "te-ai dus si ai facut reclama acolo?" a zis nu.Moon light daca zici ca nu este asa , ori sunt eu prost si nu mai merit ori credeam ca erai altul ptr ca poate sa fie 1824190728912 de moonlight in lumea asta.

Last edited by =Cryptonit3= on 08-01-2013, 18:49:55; edited 1 time in total
0 0

Back to top
beLeSe

[Mentally Stable]

(since 16-07-2013 10:54)

Votes: 3

Post Posted: 08-01-2013, 18:45:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bai , ti-as da si eu destroy . -
1 . Tu si kaidda , 2 copii , intrati cu alte nume pe jb si injurati , cu alte nume , suferiti fe voi .
Deci , stai calm .
S-a umflat ovazu-n voi ma , ce dreacu` , tio mai si acceptat cererea , cu toate ca nu meritai .
Ai dat destroy la toti care sunetm pe jb pe sv ala , kaidda avea numele lui rimo + ca ati intrat ambii si ati injurat de sv ca la usa cortului .
Taci acolo , nu mai vorbii prosti . Dati doua palme peste bot si sterge topicul .

beLeSe aka beleu =3
0 0

Back to top
beLeSe

[Mentally Stable]

(since 16-07-2013 10:54)

Votes: 3

Post Posted: 08-01-2013, 18:45:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1 . Tu si kaidda , 2 copii , intrati cu alte nume pe jb si injurati , cu alte nume , suferiti fe voi .
Deci , stai calm .
S-a umflat ovazu-n voi ma , ce dreacu` , tio mai si acceptat cererea , cu toate ca nu meritai .
Ai dat destroy la toti care sunetm pe jb pe sv ala , kaidda avea numele lui rimo + ca ati intrat ambii si ati injurat de sv ca la usa cortului .
Taci acolo , nu mai vorbii prosti . Dati doua palme peste bot si sterge topicul .

beLeSe aka beleu =3
0 0

Back to top
Macaroana=]]

[Mentally Stable]

(since 24-09-2014 19:12)

Votes: 5

Post Posted: 08-01-2013, 18:51:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-)))) Bai ce e ma cu sv lu kaida - sunteti disperati dupa el va ofticati ca ati luat ext pe el ?- cs se sterge si se reinstaleaza pt cine nu stie nu mai intrati pe sv ala ca aveti belele daca intrati pe alt sv care ne poarta pica - stati pe jb unde va e locul -

Am învãþat cã nu poþi face pe cineva sã te iubeascã. Tot ce poþi face este sã fii o persoanã iubitã. Restul ... depinde de ceilalþi. Am învãþat cã nu conteazã ce ai în viaþã, ci pe cineai. Am învãþat cã trebuie sã te desparþi de cei dragi cu cuvinte calde. S-ar putea sã fie ultima oarã când îi vezi.
0 0

Back to top
=Cryptonit3=

[Panaram Style]

Post Posted: 08-01-2013, 18:53:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

beLeSe wrote:
Deci , stai calm .

BA BELESE NU AM INTRAT NICIODATA CU ALT NUME PE FREAKZ SA INJUR.NU AM INTRAT NICIODATA,SI CRED CA RIMO O FACE PENTRU CA EL E MEREU AFK PE SRV SI UMBLA PESTE TOT SI CHIAR MI-A ZIS HAIDE SA MERGEM PE FREAKZ SA-I INJURAM PE AIA.NU AM FACUT NIMIC DIN RAUTATE SI AI TU VRE-O PROBLEMA CA MI-A DAT MIE ACC LA CERERE ?ACUM DIN CAUZA LU .. ALA DE KAIDDA 80% O SA AM EU INTERDICTIE PE FREAKZ.DACA GHOST/CRIZZATU VOR ASA EU NU AM NIMIC IMPOTRIVA DAR VOR AFLA CA NU AM FACUT NIMIC.

0 0

Back to top
NoStyle

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-01-2013, 18:56:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

INTELEGE BAAA ALA NU E RIMO E KAIDDA cine te-a pus sa intri pe sv si sa injuri ca erau 2 playeri dintre care decat voi 2 puteati sa fiti si am apucat sa dau un spank lui viva nu mai stiu cum ca celalalt a fugit

Last edited by NoStyle on 08-01-2013, 18:59:47; edited 1 time in total
0 0

Back to top
goD__Z|LA*
[Banned user]

Banned

Post Posted: 08-01-2013, 18:58:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Domane ce copil ....Rimo e Rimo , Kaidda pe sv lui si`a pus numele lui rimo daca omu nare bani pentru un nume lasa`l in pace...Si kaidda a intrat pe jb si ma injura pe mn de ofticat ce e , iar tu tot asa faceai cand nu era niciun admin inafara de slot`eri care nu`ti pot face nimik , intrai si injurai ca spartu !!!

0 0

Back to top
=Cryptonit3=

[Panaram Style]

Post Posted: 08-01-2013, 19:07:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doamnee frate..nu pot sa va inteleg EUUU NU AM INTRAT NICIODATAA CU ALT NUMEEE !!!NU INTELEGETI CA KAIDDA E DE VINA %100 ?SI PE MINE M-A MANCAT IN CUR SA VIN PE SRV LUI CAND M-A CHEMAT EL ACUM O LUNA SI CEVA.NU AM NIMIC CU VOI SI NICI NU O SA AM VREODATA,KAIDDA FACE TOATE ASTEA PENTRU CA TOTI PLAYERII DE PE SRV IMI SPUN CAND NU ESTE EL ON CA EL NU MA SUPORTA.M-A PACALIT SA DONEZ PENTRU EL CIKA 1 EURO SI MI-A LUAT 5 EURO. DOAMNE NU MA SUPORTA SI DE ACEEA IMI FACE TOATE ASTEA.NUSH SI NICI NU VOI STII CINE A INTRAT PE SRV.APP TAKEN PUTEA SA FIE ORICE RETARDAT DE PE LUME CARE SA INJURE PE SRV. Gata las caps lock-ul si de unde sa stiu ca voi erati pe srv lu kaidda.Daca aveati alte nume ,eu de unde sa stiu ...si orkm nu am dat nici un exterminate.Cand l-am vazut pe Moon intradevar m-am gandit la cel de pe jb si nu am facut nimic in privinta lui !

PS : AM INTELES CA RIMO NU E KAIDDA

Last edited by =Cryptonit3= on 08-01-2013, 19:12:51; edited 1 time in total
0 0

Back to top
goD__Z|LA*
[Banned user]

Banned

Post Posted: 08-01-2013, 19:12:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Akm incerci sa te scoti a?
Daca Ghost/Crizzatu e de acord sa pun poze cu tine pe serverul lui kaidda si sa arat ce spuneai si ce faceai , dar din pacate daca le-as pune e reclama...[daca Ghost/Crizzatu e de acord ..ok le pun]

0 0

Back to top
=Cryptonit3=

[Panaram Style]

Post Posted: 08-01-2013, 19:35:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Incerc sa ma scot din ce ma bagat kaidda.Nu am avut nici-o intentie rea dar se pare ca nu vreti sa intelegeti si vreti sa va fie bine numai voua.Voi nu treceti prin ce trec eu .EU VREAU SA JOC PE SRV FREAKZ pentru ca vede-ti ca nu am injurat pe freakz niciodata exceptand niste cuvinte [drq,prost..etc..] asa ca de ce a-s face-o acum ?Mai ales ca vreau si slot si mai departe.Totul a fost din cauza lui kaidda care mi-a spus ca sa va dau exterminate si asa mai departe.De unde sa stiu ca erati voi?Moon light repet nu ti-am dat nimic eu ,pentru ca am vazut numele si m-am gandit ca esti de pe freakz.Eu pur si simplu mi-am facut datoria pe srv ala care daca cika nu mi-o fac la kaidda am si eu exterminate si remove.Am zis bine ma hai sa fac ce zice asta..L-am ascultat pentru ca mi-a mai dat de 2 ori exterminate si aveam si cfg , si mape multe downloadate si etc..

Si chiar daca v-as fi dat eu exterminate sau nush ce nu poate avea nici o legatura cu freakz sau cu srv lu kaidda.Srv lu kaidda este srv lu kaidda si freakz este freakz.Si da Macaroana ,cs se poate reinstala.Dar voi tot asa sunteti si nu va lasati pana nu iau eu interdictie pentru un tampit ca . kaidda.Vedeti acum ? Kaidda are interdictie pe srv.Am fost prietenul lui si acum prob o sa am si eu interdictie .

Acum daca eu am facut ceva gresit ca stiam ca nu stiam merit o a doua sansa.Si nu moon nu ma milogesc pentru o a doua sansa.Nu sunt ca ibanez sa injur sa fac nush cum sa fac reclamatie la orice.Orice om merita o a doua sansa.Zic asta pentru ca din cate vad Ghost nu este asa de indulgent.

Posturi unite automat, 08-01-2013, 19:35:12

NoStyle wrote:
1 rimo ala e kaidda 2 ai dat si tu lui pushtiu si lui moon plus a venit unu de la voi la noi sa ne injure sv o meritai AM INTRAt toti intru confa sv vostru era juma full ca noi eram toti in confa si poate confiram bugs si belese si moon si push ++++++++++ am intrat iar cu anti exterminate si am vazut cine dadea si dadeai si tu apoi s-a gandit unu sa de-a ban!

Da taken , exact dupa ce a dat exterminate la toti. L'am mai intrebat odata "de unde stiu astia de pe jb?" da tot nu mi-a spus nimic.Si apoi mi-a zis ca il cheama luta sau nush cum pe freakz si ca se duce sa ii injure.M-a chemat si pe mine. Nu am vrut sa vin pentru ca indragesc srv.Ah daa.. imi amintesc ,cei mai multi au loat exterminate pentru ca il injurau pe kaidda.Acolo am dat eu exterminate!

0 0

Back to top
NoStyle

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-01-2013, 19:41:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am luat exterminate ca aparam jb eu nu am intrat pe sv sa va fac c ape drq am intrat sa va anunt sa stati la locul vostru ca am aflat de sv ca cineva a intrat pe jb cu alt nick si facea reclama la acel sv . Nu am apucat sa fac nimic si am intrat sa vb cu voi si am luat exterminate ...... de 10 ori -

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 04-12-2024, 19:50:47
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x