User
Pass
2FA

Reclamatie Teken
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1609
goD__Z|LA*
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 25-05-2014 19:46)

Votes: 34

Post Posted: 08-01-2013, 19:47:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Criptonite tu sti ce ii ziceai lui kaidda? exact asa "Sunt helperu tau de exterminate ce dq=)))))" [adik dupa ce i-a dat kaidda exterminate de 10 mi de ori dar si-a facut cfg anti exterminate taken uh i-ai dat BAN si ai bagat replica aia -
Si cand o intrat apple tu ai zis "apple asta e dupa jb" si i-ai dat destroy , iar kaidda ii dadu exterminate -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
=Cryptonit3=

[Panaram Style]

(since 14-10-2024 17:40)

Votes: 26

Post Posted: 08-01-2013, 19:48:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NoStyle wrote:
am luat exterminate ca aparam jb eu nu am intrat pe sv sa va fac c ape drq am intrat sa va anunt sa stati la locul vostru ca am aflat de sv ca cineva a intrat pe jb cu alt nick si facea reclama la acel sv . Nu am apucat sa fac nimic si am intrat sa vb cu voi si am luat exterminate ...... de 10 ori -

Pai da... eu ce tot zic.Kaidda a intrat acolo si a facut reclama ca nu avea de unde sa intre asa multi playeri pe sv lui.De obicei sv lui are 5 playeri.Cu jucatorii de pe freakz era plin..si le-a dat extermiante la toti prob sa se razbune ca are interdictie . Eu nu am nici-o vina in nimic,pur si simplu mi-am facut "datoria" si atat.Kaidda...cum intra unu ..PAC exterminate.Si tot intrebam..de ce le dai exterminate? Imi spunea sa tac din gura ca poate imi da si mie...chestii de genul ,il mai intrebam apoi nu-mi raspundea...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
NoStyle

[Mentally Stable]

(since 11-10-2013 19:02)

Votes: 6

Post Posted: 08-01-2013, 19:50:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma eu nu iti cer interdictia eu iti pentru ce e exterminate pentru injurarea sv jb.freakz.ro s

0 0

Back to top
|BuGs Bunny|

[Creep]

(since 14-08-2022 13:36)

Votes: 24

Post Posted: 08-01-2013, 19:54:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da ma am intrat pe svr lu kaidda sa vedem carei faza ce svr are si nu dureaza 4 sec si lui moon ii da exterminate si incepe sa dea la mai multi . nu am injurat pe nimeni nu am jucat cu coduri sau alte panarame am intrat sa vedem cei cu svr lui dupa ce da exterminate cryptonite da ban lu taken aiurea si dupa ce ca , kaidda vine pe svr si ne injura pe toti noi trebuia sa stam si sa privim cum ne injura ca disperatu?
0 0

Back to top
=Cryptonit3=

[Panaram Style]

Post Posted: 08-01-2013, 20:01:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da moon faza cu helperul este adevarata dar era valabila doar pentru cei ce injurau.Intrau multi pe srv si ziceau : scz ca zic " M*UIE KAIDDA SI CRYPTONIT3" si am dat si eu exterminate pentru ca vad ca nu ai inteles ca kaidda m-a pus, app a fost o gluma ce naibii.O injurat unu si i-am dat extermiante inaintea lui si i-am zis : "Sunt helperul tau de extermiante ce dq -)".Mi-a veniti si mie gluma asta in gand nu inteleg ce este rau in asta. Taken editeaza ca nu inteleg ce ai scris la aia cu interdictia !

Posturi unite automat, 08-01-2013, 20:01:48

|BuGs Bunny| wrote:
da ma am intrat pe svr lu kaidda sa vedem carei faza ce svr are si nu dureaza 4 sec si lui moon ii da exterminate si incepe sa dea la mai multi . nu am injurat pe nimeni nu am jucat cu coduri sau alte panarame am intrat sa vedem cei cu svr lui dupa ce da exterminate cryptonite da ban lu taken aiurea si dupa ce ca , kaidda vine pe svr si ne injura pe toti noi trebuia sa stam si sa privim cum ne injura ca disperatu?

Pai da ba fratica ca v-a dat exterminate pentru ca o zis ca nu aveti ce cauta pe srv lui.Apoi daca ziceti voi ca i-am dat ban lu taken era pentru ca a injurat.Tin minte taken cum scriai "**** kaidda ..." si dupaia am incercat exterminate intradevar pentru ca aveam un motiv sa-ti dau nu ? Si cum ziceai tu ca aveai cfg anti-exterminate ti-am dat ban.Cum vroiai sa procedez? Si nu trebuia sa stati frate sa va injure.A facut reclama pe srv,voi ati intrat pe el si v-a dat cate un exterminate, mi-e doar mi-a zis sa va dau pentru ca nu aveti ce cauta pe srv lui .Nu va dadeam daca nu ma ameninta ca-mi da si mie.Cum am zis aveam cfg si mape pe cs ala si nu vroiam.Dar taken mi-a dat deja destroy si s-au dus toate pe apa Sambetei.

0 0

Back to top
NoStyle

[Mentally Stable]

(since 11-10-2013 19:02)

Votes: 6

Post Posted: 08-01-2013, 20:06:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu nu am amenintat
moon a amenitat eu decat aplic cand te-ai luat de jb te-ai luat cum are veni de toti de pe sv si nu te-a injurat nimeni pe tine eu l-am injurat pe kaidda ca imi stica steam fara nici un motiv

0 0

Back to top
[Marines]WhiteFang

[The JailBreak Beast]

(since 16-03-2014 18:39)

Votes: 4

Post Posted: 08-01-2013, 20:14:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

scz ca ma bag dar eu zic sa zici mersi cryptonit3 ca n-ai luat interdictie pe srv din mai multe motive:
In primu rand ti-ai batut joc de adminii de pe jb dandu-le din razbunare cred exterminate .
In al doilea rand tu vorbesti de alt srv pe subclasa la jb.
In al treilea rand vad ca iei in ras ce zici alti admini aici pe forum.
In al 4-lea rand se vede ca iti place mai mult srv ala astfel incat ti-a fost frica sa nu iei exterminate pe srv ala, preferand astfel sa le dai exterminate la adminii si playeri de pe jb.
Concluzia:Eu cred ca a fost doar o razbunare sa demonstrezi ca poti sa le dai exterminate la adminii de pe jb pe alt srv, sa te dai si tu smecher.

P.S.:Happy/Crizzatu deja se face offtopic

Învaþã sã respecþi ºi vei fi respectat.

0 0

Back to top
=Cryptonit3=

[Panaram Style]

Post Posted: 08-01-2013, 20:20:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci utie frate tragem concluzia impreuna ,postati daca este ceva care nu este adevarat sau poate nu stiam eu : Deci kaidda vine pe Freakz cu alt nume si face reclama da?Apoi voi intrati pe srv lui.Nu trec 5 sec si va da exterminate da ? Apoi il intreb de ce le dai exterminate? Zice ca sunt de pe Freakz si ca nu au ce cauta pe srv lui! Apoi eu am zis ca nu le dau pentru ca sunt de pe Freakz si dupaia cine stie ce se intampla.Mi-a zis sa le dau ca de nu ai si tu exterminate si te-ai dus dracului. Am inceput sa dau exterminate DOAR LA CEI CARE INJURAU,deci jur ca nu am dat la nimeni care nu a facut nimic,Kaidda le-a dat la toti cei care nu au facut nimic.Apoi trece noaptea si intru pe Freakz si ma iau toti la intrebari ca de ce am dat exterminate.Apoi fac reclamatia si incepe discutia ! Scrieti daca ceva nu este adevarat.Va rog !

Posturi unite automat, 08-01-2013, 20:20:17

[Marines]WhiteFang wrote:
scz ca ma bag dar eu zic sa zici mersi cryptonit3 ca n-ai luat interdictie pe srv din mai multe motive:
In primu rand ti-ai batut joc de adminii de pe jb dandu-le din razbunare cred exterminate .
In al doilea rand tu vorbesti de alt srv pe subclasa la jb.
In al treilea rand vad ca iei in ras ce zici alti admini aici pe forum.
In al 4-lea rand se vede ca iti place mai mult srv ala astfel incat ti-a fost frica sa nu iei exterminate pe srv ala, preferand astfel sa le dai exterminate la adminii si playeri de pe jb.
Concluzia:Eu cred ca a fost doar o razbunare sa demonstrezi ca poti sa le dai exterminate la adminii de pe jb pe alt srv, sa te dai si tu smecher.

P.S.:Happy/Crizzatu deja se face offtopic

Te rog frumos sa nu te bagi pentru ca ai citit ultimele 3 mesaje si stii deja ce s-a intamplat.Nu e nimic adevarat din ce zici tu.+ ca inca nu a raspuns Ghost/Crizzatu ca sa am eu interdictie.Rog sa dea post reply numai persoanele care au fost pe srv lu kaidda si ghost/crizzatu ,restul va rog frumos sa nu va bagati

0 0

Back to top
[Marines]WhiteFang

[The JailBreak Beast]

Post Posted: 08-01-2013, 20:25:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uite Parerea mea:Trebuia sa-i dai 2 dupa ceafa lu kaida si sa pleci dupa srv ala in loc sa preferi sa le dai exterminate la cei de pe jb care injura, deoarece tu precizezi ca iti place mai mult freakz, dar tu ai dovedit ca le dai exterminate la aia.

0 0

Back to top
=Cryptonit3=

[Panaram Style]

Post Posted: 08-01-2013, 20:29:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[Marines]WhiteFang wrote:
Uite Parerea mea:Trebuia sa-i dai 2 dupa ceafa lu kaida si sa pleci dupa srv ala in loc sa preferi sa le dai exterminate la cei de pe jb care injura, deoarece tu precizezi ca iti place mai mult freakz, dar tu ai dovedit ca le dai exterminate la aia.

Sa stii si tu ca ai dreptatea ta si recunosc ca am fost prost si nu m-am gandit la asa ceva.Acum sigur ma vor urii toti pentru ca am fost acolo si prob nu-si vor schimba niciodata parerea despre mine . Eu orkm pe srv ala nu mai am ce sa cauta chiar acum ii las mesaj lu kaidda sa-mi scoata adminu.Si nici aici nu cred ca voi mai avea slotul care mi-a fost deja acceptat,l-am incurcat pe Ghost de tot si tot o sa ma aleg eu cu niste adverismente.In orice caz acum rog Ghost/Crizzatu raspunsul final la aceasta reclamatie care e facuta doar sa explice ce s-a intamplat!

0 0

Back to top
[Marines]WhiteFang

[The JailBreak Beast]

Post Posted: 08-01-2013, 20:47:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor . acum ai grija si poate te iarta ghost/crizzatu si ceilalti admini dar asta numa daca te vei revansa sau te vei comporta adecvat ca stiu ca taken nui terminator 4 + e si el om si stie sa ierte. iar ceilalti admini si playeri la fel ar trebui sa invete sa ierte prin faptul ca ai avut si tu 1 moment de inspiratie de exterminate, si sa se gandeasca si la faptul ca ai fost obligat. Dar in primul rand sa reflecteze la vorba:Lasa SA TREACA SI IARTA!!!

WhiteFang, over.

P.S.:Ghost dai t/c anu asta ca imi vine si mie pofta de offtopic.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 04-12-2024, 08:55:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x