User
Pass
2FA
 
 

Regulament Vest4.Freakz.Ro

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message267
rTzCaPpY

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 25-03-2013 13:12)
Joined: 02 Jan 2012
Posts: 15, Topics: 5
Location: Romania

Reputation: 56
Votes: 2

Post Posted: 10-01-2013, 11:03:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reguli jucatori:
1.
Folosirea unui vocabular vulgar/indecent sau reclama altor servere/site-uri in chat se pedepseste cu llama/gag/banip temporar.

2.
Daca ati fost supus comenzii de llama/gag nu va reconectati pe server pentru a scapa de urmarile acestora deoarece nu faceti altceva decat sa va inrautatiti situatia riscand chiar ban.

3.
Numele trebuie sa fie decent nu sub forma de reclama sau sub forma de jigniri aduse unui player/admin. In caz contrar veti avea numele schimbat automat de catre un admin sau in cazul nefericit veti primi ban.

4.
Este strict interzisa folosirea orcarui tip de coduri pe server. Cei care indraznesc sa foloseasca asa ceva risca destroy/banip permanent.

5.
Distragerea atentiei celorlalti playeri sau a oricarui admin se pedepseste cu gag/kick/ban, deoarece este interzisa cererea de informatii despre admine,redirecte respectiv modul jocului, acestea informatii cerandu-se pe forum.

6.
Este interzisa urcarea tuturor jucatorilor pe mapa.Playeri aflati in fapta risca slay/kick/ban temporar, iar adminii vor fi degradati.


Reguli Admini:

1.
Nu abuzati de acest drept pe care il aveti.Sunteti inzestrati sa oferiti playerilor serverului un joc linistit si o atmosfera placuta.

2.
Este obligatorie prezenta zilnica atata pe server cat si pe forum si tinerea redirectelor minim 8 ore/zi.

3.
Cei cu grad inferior vor raspunde in fata superiorilor.

4.
Sunt strict interzise certurile/amenintarile cu ceilalti admini sau cu playeri.

5.
Inainte de luarea unei decizii (exemplu: schimbarea mapei) va veti consulta cu ceilalti admini care sunt pe server in acel moment.

6.
Nu este permisa banarea unui player fara dovada.Exceptie cand codati folosesc speed care este destul de vizibil.In cazul altui admin, nu aveti voi sa va banati intre voi.Daca aveti o presupunere despre alt admin cum ca ar fi codat, ii faceti poza si cu dovada prezentati o reclamatie impotriva acestuia si impreuna vom lua o decizie.

7.
Schimbarea mapei se va face doar in ultimele 5 minute ramase din harta si se dau mape la vot din lista de aici.Exceptie se face cand pe server raman mai putin de 12 playeri, in acest caz adminul poate da la vot in acel moment mape mici sau in momentul in care pe server este deja o mapa mica la mai mult de 12 playeri se pun doar mape mari. Un vot trebuie sa contina minim 2-3 harti.

8.
In caz ca intrati pe server cu alt nume,decat cu cel de admin sa stiti ca aveti drepturi egale cu a celorlalti playeri.

9.
Nu inmanati parola si userul de la admin altui player sau prieten.

10.
Nu permiteti nici unui player sa poarte nick indecent pe server sau sub forma de reclama cum ar fi de exemplu: http://WwW.Site.Com .In aces caz ii puneti nume nou, de exemplu: Vest.Freakz.Ro-Player.

11.
Trebuie sa fiti preocupati de popularea serverul si de promovarea acestuia in totalitate.Exemplu: Massuri/statusuri pe messenger cat si postarea serverului pe diverse trackere si siteuri.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by rTzCaPpY, 10 January 2013 09:03



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 19-09-2024, 13:13:22
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x