User
Pass
2FA

Recrutari 4.3.4
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 29, 30, 31  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message72122
mihai25

[Winter is here!]

Status: Offline
(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 10-01-2013, 19:35:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Blindstrike respins low ilvl
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
micatalin

[Mentally Stable]

(since 16-02-2014 18:20)

Votes: 2

Post Posted: 10-01-2013, 19:52:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Prenume IRL: Catalin
2.Varsta: 32
3.Timp la dispozitie pt wow: aproape zi de zi dupa ora 16:30 pana la ora 24.00
4.Clasa/iLvL: shaman , 356
5.Main/off spec: main enha, off pvp enha, eventual se poate schimba in resto, dar trebuie sa lucrez la gearul de resto. Pot suplini cu un Fire mage
6.Link armotry: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Mcatalin
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: n-am facut parte din nici o guilda semnificativa pana la ora actuala pe freakz. Am contul creat de vreun an si ceva, si am combinat cu wow-ul de pe blizzard, intram aici doar pentru a juca cu prieteni din real life.
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? pentru ca din cate am observat, pare o guilda serioasa, care vrea sa faca treaba intradevar.
9.Print Recount:
10.Print Achievements cu bossi pe heroic: none
11.Detalii PC: intel celeron CPU G530@ 2.40GHz, memorie 4gb
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza: am inceput sa joc wow din vanilla, tot pe servere piratate, dupa care, in tbc m-am mutat pe blizzard. De atunci am jucat enha shammy, am fost ofiter (class leader) intr-o guilda de top, care inca mai exista si acum pe realmul respectiv (nordrassil- eu) , guilda se numeste Temple of Bachus, guild leaderul este roman. Dupa 2 ani, am reunit majoritatea romanilor de pe server, si am facut impreuna o guilda numita Dacia, care, incepand cu contentul de icecrow am fost printre primii pe server, am avut un first realm la un boss, hard mode-uri facute in ulduar etc. Se mergea pe 25 man. Este o alta poveste cum s-a terminat povestea cu guilda de romani... dar esentialul... la romani... nimic nu dureaza. greu sa gasesti seriozitate. Dupa fail-ul cu Dacia, am facut impreuna cu un prieten si coleg de servici, o noua guilda, cu oamenii care ne mai ramasesera, dar nu numai romani, si prieteni, straini, a fost greu, am plecat de la 0, dar , in timp, ne-am maturizat ca grup, si am devenit un ghimpe in coasta pentru multi, si o guilda de renume care inca mai exista dar cu oameni casual. Guilda se numeste For the Horde, pe Nordrassil. Au fost urcari si coborasuri, am fost foarte mult timp guild master stiu ce inseamna coordonare, strategie, lucrul cu oamenii si nervi intinsi la maxim, stiu ce inseamna pretentii de la cineva. Au fost si "merge-uri", etc. La un moment dat, s-a cam terminat totul si acolo, multi s-au lasat, altii doar casual, sau crossrealm, si am facut un apply la o guilda care se tinea pe locul 1 de foarte mult timp, pe tot parcursul icecrow-ului.
Am avut dat jos tot contentul pe heroic, 10 si 25 man din icecrow, Ruby sanctum 10 man heroic de asemenea, si la sfarsit de content, aproape de cataclism,am avut cel mai bun try de 4% pe Ruby Sanctum 25 man.
In cataclism, am facut pauza, cand am revenit aparuse patchul 4.3.4 am facut reroll pe mag, pentru ca mai eram doar o mana de oameni, si si acolo, ca si aici, se poate merge foarte bine si pe 10 man si pe 25 man, ilvl-ul la iteme este acelasi. am sa dau link si la shamanul si mage-ul de pe blizzard. Achievmenturile care se vor vedea cred ca vor spune destul despre ce fel de persoana, player sunt.

http://eu.battle.net/wow/en/character/nordrassil/Micatalin/simple - acesta este shammmy.
http://eu.battle.net/wow/en/character/nordrassil/Firemann/simple - aici mage-ul care imi devenise main de ceva timp.

13.Numai daca ai ceva important de adaugat:

Daca sunt intrebari sau alte lucruri de discutat, va rog PM ingame la user mcatalin, micamag. in genere pe cele 2 caractere stau cel mai mult.

O zi buna!

0 0

Back to top
mihai25

[Winter is here!]

Post Posted: 10-01-2013, 20:25:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Mcatalin acceptat
0 0

Back to top
cocyn

[Mentally Stable]

(since 26-12-2013 17:56)

Post Posted: 10-01-2013, 23:17:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Prenume IRL:Cosmin
2.Varsta:17
3.Timp la dispozitie pt wow:de la 2 pana la 12
4.Clasa/iLvL:Druid Resto 357ilvl
5.Main/off spec:Feral 354ilvl
6.Link armotry:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Futeam
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele:nu am mai fost:D
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?-Pentru ca este o guilda capabila de raiduri
9.Print Recount:Nu am recount -
10.Print Achievements cu bossi pe heroic:
11.Detalii PC:Pc e cam slabut
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza:tbc si cata
13.Numai daca ai ceva important de adaugat: -

0 0

Back to top
mihai25

[Winter is here!]

Post Posted: 11-01-2013, 00:19:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Futeam respins, aplicatie incompleta + multi posturi de recrutare
0 0

Back to top
Skumpitzelu

[Mentally Stable]

(since 04-02-2013 12:03)

Post Posted: 11-01-2013, 21:14:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Prenume IRL: Sergiu
2.Varsta: 14
3.Timp la dispozitie pt wow: 3-6ore
4.Clasa/iLvL: WArrior 365 ilvl
5.Main/off spec: main spec protection off spec fury
6.Link armotry:
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: InspiratioN Avramu este nab
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? pt ca guild este foarte ok
9.Print Recount:
11.Detalii PC:
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza:

0 0

Back to top
alezeus

[Mentally Stable]

(since 04-01-2019 16:55)

Votes: 23

Post Posted: 11-01-2013, 22:34:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Skumpitzelu wrote:
1.Prenume IRL: Sergiu
2.Varsta: 14
3.Timp la dispozitie pt wow: 3-6ore
4.Clasa/iLvL: WArrior 365 ilvl
5.Main/off spec: main spec protection off spec fury
6.Link armotry:
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: InspiratioN Avramu este nab
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? pt ca guild este foarte ok
9.Print Recount:
11.Detalii PC:
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza:

RESPINS APLICATIE INCOMPLETA

0 0

Back to top
fjorn

[Mentally Stable]

(since 23-01-2013 20:41)

Post Posted: 12-01-2013, 15:27:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Prenume IRL: Vali

2.Varsta: 20

3.Timp la dispozitie pt wow: 4 -5 ore (in special seara)

4.Clasa/iLvL: Shaman / 363(mainspec) / 350(offspec)

5.Main/off spec: Enhancement / Restoration

6.Link armotry: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Kekekekekeke

7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: Caracterul asta are o istorie destul de lunga pe Evolution. In schimb, ce imi vine acum in minte sunt cateva guilde de pe Genesis, guilde cu o reputatie, as zice eu, peste medie, dar care s-au dovedit, cel putin pentru mine, nepotrivite. Trecand cu vederea faptul ca sunt guilde performante, au fost momente in care s-au dovenit a fi jalnice. Ninja intre membri, kick nemotivat din raiduri, raid saptamanal cu guilda in care se omora un singur boss si lista poate continua. De aici si progresul PvE, oarecum timid pe care l-am avut. Idee principala e ca tot gearul de pe caracter l-am procurat "singur", fie solo, fie cu puguri. Niciun item nu a fost luat pe dkp.

8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Fara prea multe detalii, caut o comunitate relativ restransa si pusa pe treaba. Imi lipseste feelingul acela de guilda, in care toti se cunosc si mereu e o buna dispozitie.

9.Print Recount: http://s14.postimage.org/ebdg0cw4x/Wo_WScrn_Shot_011213_152254.jpg
10.Print Achievements cu bossi pe heroic: http://s14.postimage.org/x2fdaiqpd/Wo_WScrn_Shot_011213_145310.jpg

11.Detalii PC: Laptop Acer, Procesor Intel Celeron 2.30 GHz, 2 GB RAM, Video Intel 796 MB.

12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza: Experienta mea in WoW a inceput prin 2005, perioada in care doi prieteni de ai mei jucau pe Vanilla. Personal, am inceput sa joc pe retail odata cu Burning Crusade, ulterior si Wrath of the Lich King unde am facut parte din guilde PvE end game (ca si shaman enhancement). Astfel, continutul pve din cele doua patchuri l-am cunoscut in conditii de retail sever si a fost o experienta pe cinste. Ulterior am jucat o perioada pe un server de Vanilla (aproximativ 3 luni), dupa care m-am intors pe Freakz si am inceput sa mai lucrez la caracterul de fata. De atunci inca joc pe el.

Merci de timpul acordat! :]

0 0

Back to top
alezeus

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-01-2013, 15:45:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fjorn wrote:
1.Prenume IRL: Vali

2.Varsta: 20

3.Timp la dispozitie pt wow: 4 -5 ore (in special seara)

4.Clasa/iLvL: Shaman / 363(mainspec) / 350(offspec)

5.Main/off spec: Enhancement / Restoration

6.Link armotry: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Kekekekekeke

7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: Caracterul asta are o istorie destul de lunga pe Evolution. In schimb, ce imi vine acum in minte sunt cateva guilde de pe Genesis, guilde cu o reputatie, as zice eu, peste medie, dar care s-au dovedit, cel putin pentru mine, nepotrivite. Trecand cu vederea faptul ca sunt guilde performante, au fost momente in care s-au dovenit a fi jalnice. Ninja intre membri, kick nemotivat din raiduri, raid saptamanal cu guilda in care se omora un singur boss si lista poate continua. De aici si progresul PvE, oarecum timid pe care l-am avut. Idee principala e ca tot gearul de pe caracter l-am procurat "singur", fie solo, fie cu puguri. Niciun item nu a fost luat pe dkp.

8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Fara prea multe detalii, caut o comunitate relativ restransa si pusa pe treaba. Imi lipseste feelingul acela de guilda, in care toti se cunosc si mereu e o buna dispozitie.

9.Print Recount: http://s14.postimage.org/ebdg0cw4x/Wo_WScrn_Shot_011213_152254.jpg
10.Print Achievements cu bossi pe heroic: http://s14.postimage.org/x2fdaiqpd/Wo_WScrn_Shot_011213_145310.jpg

11.Detalii PC: Laptop Acer, Procesor Intel Celeron 2.30 GHz, 2 GB RAM, Video Intel 796 MB.

12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza: Experienta mea in WoW a inceput prin 2005, perioada in care doi prieteni de ai mei jucau pe Vanilla. Personal, am inceput sa joc pe retail odata cu Burning Crusade, ulterior si Wrath of the Lich King unde am facut parte din guilde PvE end game (ca si shaman enhancement). Astfel, continutul pve din cele doua patchuri l-am cunoscut in conditii de retail sever si a fost o experienta pe cinste. Ulterior am jucat o perioada pe un server de Vanilla (aproximativ 3 luni), dupa care m-am intors pe Freakz si am inceput sa mai lucrez la caracterul de fata. De atunci inca joc pe el.

Merci de timpul acordat! :]

ACCEPTAT /W OFFITER LOD IN GAME

0 0

Back to top
ihatespammerzz

[Mentally Stable]

(since 28-04-2013 17:39)

Post Posted: 12-01-2013, 15:55:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Prenume IRL: Ionut
2.Varsta: 16
3.Timp la dispozitie pt wow: 4-5 ore pe zi de la ora 19 pana la ora 23
4.Clasa/iLvL: warr 365
5.Main/off spec: fury/arms
6.Link armotry: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Shiiva
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: the betrayers am fost dat afara deoarece nu am putut anunta o perioada de inactivitate... calculatorul a fost stricat...
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? am vrut inainte sa intru la voi dar am intrat in the betrayers pt ca atunci nu recrutati
9.Print Recount: daca se poate as dori sa dau un test la un officer pentru ca nu imi merge bine recountul...
10.Print Achievements cu bossi pe heroic: http://i45.tinypic.com/35kqwrc.jpg http://i45.tinypic.com/21erfhz.jpg
11.Detalii PC: procesor intel 2.8 GB placa video nvidia geforce de 512 mb 1 gb ram
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza:the burning crusade putin... wotlk deloc si cata din primavara anului trecut

Multumesc anticipat!

0 0

Back to top
alezeus

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-01-2013, 15:58:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ihatespammerzz wrote:
1.Prenume IRL: Ionut
3.Timp la dispozitie pt wow: 4-5 ore pe zi de la ora 19 pana la ora 23
4.Clasa/iLvL: warr 365
5.Main/off spec: fury/arms
6.Link armotry: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Shiiva
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: the betrayers am fost dat afara deoarece nu am putut anunta o perioada de inactivitate... calculatorul a fost stricat...
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? am vrut inainte sa intru la voi dar am intrat in the betrayers pt ca atunci nu recrutati
9.Print Recount: daca se poate as dori sa dau un test la un officer pentru ca nu imi merge bine recountul...
10.Print Achievements cu bossi pe heroic: http://i45.tinypic.com/35kqwrc.jpg http://i45.tinypic.com/21erfhz.jpg
11.Detalii PC: procesor intel 2.8 GB placa video nvidia geforce de 512 mb 1 gb ram
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza:the burning crusade putin... wotlk deloc si cata din primavara anului trecut

Multumesc anticipat!

ACCEPTAT /W OFFITER LOD IN GAME

0 0

Back to top
Raikiida13

[Tree of Life 4 Ever]

(since 31-10-2013 14:10)

Post Posted: 12-01-2013, 16:28:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Prenume IRL: Andrei
3.Timp la dispozitie pt wow: fiecare zi dupa ora 14
4.Clasa/iLvL: Druid resto 359
5.Main/off spec: off
6.Link armotry: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Talrak
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: Era plina de nabi
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Deoarece caut o guilda cu oameni competenti pt urmatorul patch
9.Print Recount:
11.Detalii PC: dual core 3 ghz
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza: tbc, wotlk
13.Numai daca ai ceva important de adaugat: stiu script full chiar daca achievurile ma traeaza

0 0

Back to top
alezeus

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-01-2013, 16:42:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raikiida13 wrote:
1.Prenume IRL: Andrei
3.Timp la dispozitie pt wow: fiecare zi dupa ora 14
4.Clasa/iLvL: Druid resto 359
5.Main/off spec: off
6.Link armotry: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Talrak
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: Era plina de nabi
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Deoarece caut o guilda cu oameni competenti pt urmatorul patch
9.Print Recount:
11.Detalii PC: dual core 3 ghz
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza: tbc, wotlk
13.Numai daca ai ceva important de adaugat: stiu script full chiar daca achievurile ma traeaza

APLICATIE INCOMPLETA +CONT NELEGAT DE FORUM+ILVL MIC- RESPINS

0 0

Back to top
Catastrophee

[Mentally Stable]

(since 23-02-2013 11:42)

Post Posted: 12-01-2013, 16:52:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Prenume IRL: Catastrophee
2.Varsta: 22
3.Timp la dispozitie pt wow: 5ore , seara mai des
4.Clasa/iLvL: mage 361
5.Main/off spec: frost pvp main, fire pve
6.Link armotry:
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele:
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? sper sa gasesc oameni seriosi sa facem raiduri
9.Print Recount:
11.Detalii PC:
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza: joc cu mage din tbc

0 0

Back to top
alezeus

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-01-2013, 16:58:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Catastrophee wrote:
1.Prenume IRL: Catastrophee
2.Varsta: 22
3.Timp la dispozitie pt wow: 5ore , seara mai des
4.Clasa/iLvL: mage 361
5.Main/off spec: frost pvp main, fire pve
6.Link armotry:
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele:
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? sper sa gasesc oameni seriosi sa facem raiduri
9.Print Recount:
11.Detalii PC:
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza: joc cu mage din tbc

RESPINS APLICATIE INCOMPLETA

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 29, 30, 31  Next    

The time now is 12-11-2024, 10:40:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x