User
Pass
2FA

Reclamatie urasc craciunu (tazz)

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message1235
FREEZENOTAk

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-01-2013 19:57)

Votes: 2

Post Posted: 12-01-2013, 23:50:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau :eNaBle # N!ce
- Numele adminului reclamat :Urasc Craciunul
- Harta, ora si data faptei reclamate :23:43,acum 3 min // 01/12/2013
- Motivul / Regula incalcata :quit degeaba
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola:- a dat quit , se poate verifica in log

M-am saturat de atitudinea lui , am omorat 3 oameni dupa care mai ramasese doar 1 in viata si pazeam bmb (eram ct) si am spus : Bomba
dupa care urasc craciunul a inceput sa zica sa tac si sa nu ma mai bag , i-am spus ca nu tac si m-a intrebat daca sunt tare-n gura cu el (zeul) i-am raspuns ca da , credea ca nu stiu ca e tazz si si-a schimbat nickul si i-am zis ca nu ma intereseaza ca are el admin sau altceva atata timp cat nu i-am zis nimic. Si atunci domnul sharp ai-a zis sa imi dea quit ca prea comentez.Ralukita era prezenta.Daca nici de data ast nu se iau masuri e clar ...

Chiar vreau sa verificati logul sa vedeti ca nu i-am spus nimic lui.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Sharp.

[Dopat. Superantrenat]

(since 06-03-2016 13:34)

Votes: 50

Post Posted: 13-01-2013, 11:08:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ar fi mai bine bine sa te uiti in curtea ta. I-am zis sa-ti dea quit pentru ca erai prea enervant. Am intrat aseara pe inferno si el era spectator. Nu l-am vazut sa joace si i-am zis sa treaca la joc. Si mi-a raspuns poate eu nu vreau sa joc "Stau pentru ore si codati". Frate scuza-ma eu stiu ca intri pe un server de cs sa JOCI , daca apare un codat se ocupa un admin cum era cazul nu sa stai spectator pana apare un codat. Si cand ti-am dat gag pentru ca scriai pe chat ca xulescu are cod ti-am dat gag si tot scriai pe chat sa-ti dau ungag. esti penibil.

Si ti-am zis poate mai stergi din contruile astea de pe forum ca vorbesc cu un moderator si ti le baneaza pe toate, si apoi papa codati.

mzq-: ba da in **** mea daca tot esti asa bun joaca si tu calumea
SHARP: nu mai joc ca lumea
mzq-: cand ai mingea in apropierea careului
mzq-: stii doar sa driblezi
mzq-: tot ce iti iese in cale
mzq-: si intrii cu ea in poarta
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
FREEZENOTAk

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-01-2013, 11:42:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu zic sa nu te mai crezi asa tare ca ai luat tu admin ca mi se rupe mie ca esti tu admin , si poate sa mi le inchida ca nu ma intereseaza , puteti sa imi scoateti slotul ca nu ma intereseaza ca deh .. acum tot vina mea este si app. tu pe inf ziceai sa ma uit pe zenn ca e codat si eu glumeam cu el si ziceam zenn ai ual asa ca nu mai abuza si reclamatia asta nu e despre tine asa ca nu te baga

Si cu un "admin" ca tine care nu lasa pe nimeni spec cum vrei ca sloteri sa avanseze , nu ca eu as vrea dar spune.. daca venea un blood la tn cand erai slot si stateai spec si iti zicea sa iesi ca se ocupa doar adminii de codati ce ziceai ? si tu glumeai cu oameni de ziceai ca au "eim" sau "ual" si nu iti dadea nimeni 10 minute ,nici macar 5 min nu dadea dar deh tu esti sharp si tu dai 10 minute ca abuzezi

Daca nu imi dadea dutu ungag si tie iti faceam reclamatie

In prima zi cand ai luat admin pana si pe mn m-ai verificat care deabea daca fac 2 kill la 2 runde

Ma lasi ...

Si cu ce eram enervant ?? ca mai era un tero si am zis "bomba" si ati sarit toti pe mine.

daca nu se face ceva in privinta cu uras craciunul cer sa mi se scoata slotul si ban permanent pt mine

Last edited by FREEZENOTAk on 13-01-2013, 11:53:53; edited 1 time in total
0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 13-01-2013, 11:53:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dupa cate stiu "quit" se da la codati , iar a doua treaba asa cum este el slot si sta spectator si spune ca se uita pe cineva , asa ai fost si tu sharp cand alergai dupa ore si codati ... e de ajuns sa dai autokick pe 1 si termini treaba , acum daca unul sta spectator trebuie sa ii dam gag si quit ? Consider abuz.
0 0

Back to top
tranda

[bazi]

(since 05-09-2015 22:04)

Votes: 12

Post Posted: 13-01-2013, 13:56:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

clau88 wrote:
Dupa cate stiu "quit" se da la codati , iar a doua treaba asa cum este el slot si sta spectator si spune ca se uita pe cineva , asa ai fost si tu sharp cand alergai dupa ore si codati ... e de ajuns sa dai autokick pe 1 si termini treaba , acum daca unul sta spectator trebuie sa ii dam gag si quit ? Consider abuz.

+1

Sharp tu si pe mine ai abuzat cu niste comenzi aiurea ca vorbeam cu Mastermind pe chat si glumea si te-ai bagat in seama aiurea si ai inceput sa`mi dai gag fii putin mai indulgent si rabdator faci exces de zel cateodata. Cand stateai tu spec la codati nu te intrebam daca faci demo sau nu? Nu iti dadeam gag si quit direct.

"Cheers to those who wish us well, and those who don't can go to hell"

0 0

Back to top
EL3Na

[Maniac]

(since 20-12-2018 17:22)

Post Posted: 13-01-2013, 14:29:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RECLAMATIA era facuta pentru "Urasc Craciunu " daca aveti ceva cu sharp va astept cu reclamatiile, pana atunci va rog sa va rezumati doar la titlul acestui post, fara off topicuri ca sa nu inchid topicul din cauza voastra !
FFREEZENOTAk: Daca ti se rupe ca este cineva admin, atunci de ce ii faci reclamatie? Cand ai sa inveti sa respecti adminii, atunci te vor RESPECTA SI EI.
Pana atunci invata sa ii respecti PE TOTI ADMINII si invata cum sa le vorbesti !

0 0

Back to top
FREEZENOTAk

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-01-2013, 15:01:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum vrei sa vb atata timp cat niste "admini" ca tazz si sharp sar pe mine fiindca am spus sa se puna bomba - verifica logul te rog sa vezi cum face tazz pe zeul

Se simte , vad ca nu scrie nimik , am mai spus daca nu il sanctioneaza cer sa mi se scoata slotul ca nu imi place cum se comporta cu mine.

0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 13-01-2013, 15:13:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

FREEZENOTAk wrote:
Cum vrei sa vb atata timp cat niste "admini" ca tazz si sharp sar pe mine fiindca am spus sa se puna bomba - verifica logul te rog sa vezi cum face tazz pe zeul

Se simte , vad ca nu scrie nimik , am mai spus daca nu il sanctioneaza cer sa mi se scoata slotul ca nu imi place cum se comporta cu mine.

Crezi ca ai fost primul/ultimul care a cerut scoaterea accesului? Nu, au fost multi altii, este accesul tau faci ceea ce crezi ca este mai bine.
Ar fi cazul sa mai lasi copilariile deoparte.
Doresti sa fii respectat atunci respecta si tu "adminii" in cauza sau cum vrei sa le zici tu.

Quote:
M-am saturat de atitudinea lui , am omorat 3 oameni dupa care mai ramasese doar 1 in viata si pazeam bmb (eram ct) si am spus : Bomba
dupa care urasc craciunul a inceput sa zica sa tac si sa nu ma mai bag , i-am spus ca nu tac si m-a intrebat daca sunt tare-n gura cu el (zeul) i-am raspuns ca da , credea ca nu stiu ca e tazz si si-a schimbat nickul si i-am zis ca nu ma intereseaza ca are el admin sau altceva atata timp cat nu i-am zis nimic. Si atunci domnul sharp ai-a zis sa imi dea quit ca prea comentez.Ralukita era prezenta.Daca nici de data ast nu se iau masuri e clar ...

Ar trebui sa iti vezi de joc, chiar daca esti slot/admin dupa cum ai observat erau alti 2 admini "Sharp/Tazz" on si cred ca unul din ei putea sa asigure un joc placut. Daca ai unele nereguli poti sa o faci pe amx_page (in privinta codatilor) in rest ar trebui sa lasi adminii sa isi faca treaba, indiferent daca era tazz sau alt admin.

PS. Nu te mai pune in gura cu adminii pentru ca stiu ce au de facut, nici un admin nu cred ca este pus de ochi frumosi, si mai lasa si tu copilariile astea de 2 lei "mami tazzi mi-a furat jucaria" -

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
FREEZENOTAk

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-01-2013, 15:23:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand a facut abuz sharp nu era nici un admin onn.El era sub acoperire si tipa incontinuu pe chat sa ioi fac ddemo lu' zenn - si tot mie imi da gag 10 min.
Iar faza cu tazz s-a intamplat pe nuke , iar abuzul lui sharp pe inferno .

0 0

Back to top
Sharp.

[Dopat. Superantrenat]

(since 06-03-2016 13:34)

Votes: 50

Post Posted: 13-01-2013, 15:42:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bine stai sa vezi..
1. Nu ma bag in seama mi-ai folosit nick-ul in primul post , deci sunt folosit ca martor.
2. @rTh: Eu ma puneam spectator cand faceam un demo sau luam niste poze, nu ca in cazul lui freezenotak/dinita/enable/etc. sa astept sa intre un codat sa ii fac demo Doamne ajuta. nu?
3. @bazi: Tu atunci erai cu un alt nick, eu habar nu aveam ca tu esti un admin, ti-am zis sa incetezi ca vorbesti prea mult apoi ai continuat pe page. A intervenit si mastermind si a zis ca e si vina ta ca nu joci cu nick-ul de admin.
4. @freezenotak: pe inferno mi-a zis zenn pe steam sa ma uit pe cineva, el ma chemase de fapt. Si la faza cu tazz, i-am zis sa iti dea quit sa te potolesti , pentru daca iti dadea gag faceai spam pe page, cum se intamplase cand ti-am dat eu.. -

mzq-: ba da in **** mea daca tot esti asa bun joaca si tu calumea
SHARP: nu mai joc ca lumea
mzq-: cand ai mingea in apropierea careului
mzq-: stii doar sa driblezi
mzq-: tot ce iti iese in cale
mzq-: si intrii cu ea in poarta
0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 13-01-2013, 16:23:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adminul nu are intotdeauna dreptate , haideti sa vedem si altfel lucrurile ... Nu am facut off-topic , mi-am dat cu parerea si am raspuns atat lui tazz cat si lui sharp. Cam gratuite anumite actiuni ale unor admini, de regula la cei mai putin maturi.
0 0

Back to top
EL3Na

[Maniac]

(since 20-12-2018 17:22)

Post Posted: 13-01-2013, 17:11:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aduceti dovezi solide, daca doriti ca un admin sa fie sanctionat, nu ca a dat un quit pentru ca il deranjezi de la joc sau mai stiu eu ce, sau ca a dat gag 10 min si nu 5 minute !
Doriti sa aveti un joc linistit? atunci vedetiva de joc si lasati adminii in pace si nu le mai vorbiti de sus !

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by EL3Na, 13 January 2013 15:11

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  

The time now is 08-08-2025, 08:01:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password