User
Pass
2FA

[Reclamatie] sutuuu

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message592
JokerDesign

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 23-01-2013 16:27)

Votes: 2

Post Posted: 14-01-2013, 15:24:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tãu: joOk
Nick admin: sutuuu
Data / ora / harta: 14.01.2013, ora 15:10 (aproximativ), harta fy_snow
Motiv: Wall
Dovadã(Poze):

Respectivul nu ma lasa sa joc pe server dandu-mi kick intr-una. I-am cerut sa-mi dea ban daca e de parere ca am cod, pentru a putea apoi sa-i fac reclamatie unde ar fi trebuit sa vina cu dovada. Domnul sutuuu, ce afirma ca are 19 ani (nedemonstrati ce-i drept) a continuat sa foloseasca comanda amx_kick asupra mea pana am renuntat a ma mai conecta pe server. Pai mai oameni buni, am 5 ani de adminat pe laleagane, 8-9 de Counter Strike in total. Voi ce ati dori, sa joc eu prost, doar de dragul de a nu ma mai certa cu toti incompetentii? Datorita unor astfel de persoane va pierdeti jucatorii. JUR ca am incercat sa-i vorbesc cu frumosul, voiam sa-i arat cum trag eu prin pereti pe SNOW, care de altfel e "o harta din hartie" si trec gloantele prin pereti ca altceva, dar nimic. Imi pare rau, amice, dar un astfel de comportament este inacceptabil. Eu contest ca tu ai 19 ani, imi pare rau, dar este inadmisibil sa gandesti astfel la aceasta varsta.

Dovezi: (poze facute cu telefonul deoarece am o problema cu screenshot-ul)

IMG: http://imageshack.us/a/img138/1840/img00412.jpg
IMG: http://imageshack.us/a/img688/7981/img00413.jpg
IMG: http://imageshack.us/a/img443/1542/img00414.jpg

Din moment ce adminul respectiv nu are nici o dovada cer eliminarea sa din staff-ul serverului si permisiunea de a juca fara alte probleme pe serverul vostru.
Multumesc anticipat!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
vexwow1
[Banned user]

Banned

(since 08-02-2013 08:44)

Votes: 7

Post Posted: 14-01-2013, 16:04:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

astept dovada daca nu o sa iau masuri!

0 0

Back to top
Burn*Freakz

[Mentally Stable]

(since 09-03-2013 19:57)

Votes: 4

Post Posted: 14-01-2013, 16:41:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba, fum1 este admin pe jb, FBI este fratele meu -
Esti sigur ca esti in locul potrivit?
fum1 imi este prieten.. Probabil ca se inseala, nu cred ca are vreo dovada sutuu.. deci cred ca vom vedea si primul warn sau downgrade.. Apropo, nu are suttuu 19 ani cum n-am nici eu 3 -

@jokerdesign, apropo tu nu stii sa faci print screen, nu cred ca te joci tu cs de 8-9 ani, cum n-ai fost nici 5 ani admin in laleagane, ca daca erai faceai macar un print screen calumea.. E jenant - Not Talking Liar
Si daca tot nu stii, exista o aplicate paint -, dai print screen si dupa dai paste in Paint :-s, si uite cum faci o imagine - -

Staff message (SeaGer):

1 warn. Exces de emoticoane. O luam de la capat amice?

0 0

Back to top
JokerDesign

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-01-2013, 17:47:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Burn*Freakz wrote:
Ba, fum1 este admin pe jb, FBI este fratele meu -
Esti sigur ca esti in locul potrivit?
fum1 imi este prieten.. Probabil ca se inseala, nu cred ca are vreo dovada sutuu.. deci cred ca vom vedea si primul warn sau downgrade.. Apropo, nu are suttuu 19 ani cum n-am nici eu 3 -

@jokerdesign, apropo tu nu stii sa faci print screen, nu cred ca te joci tu cs de 8-9 ani, cum n-ai fost nici 5 ani admin in laleagane, ca daca erai faceai macar un print screen calumea.. E jenant - Not Talking Liar
Si daca tot nu stii, exista o aplicate paint -, dai print screen si dupa dai paste in Paint :-s, si uite cum faci o imagine - -

1. Nu stii sa te exprimi , asa ca nu inteleg conexiuna ta cu fum sau FBI sau ce o fi JB. Chiar nu ma intereseaza, asa, pentru a fi sincer si direct.

2. Am o problema cu windows-ul. - Lucrez ca designer grafic in timpul liber, tu chiar crezi ca ma bate paint-ul cand eu lucrez in photoshop si illustrator de vreo 4 ani? Cat despre Counter-Strike, da, joc de la 10-11 ani, sunt steam ON, iti dau ID-ul daca ai dubii.... ma rog...

Eu am sa merg pe server sa joc. Daca am probleme revin. Si va asigur eu ca sutuuu nu are dovada ca eu l-am implorat practic sa faca poze sau demo, iar el o tinea pe a lui cu "iesi, iesi, iesi". Eventual imi spunea: "da ma, am demo, acum iesi!" , dar nu a precizat nimic.

0 0

Back to top
sutuuu

[Mentally Stable]

(since 18-01-2013 18:41)

Post Posted: 14-01-2013, 17:49:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ba na injurasi mai sus si aveai wall. nu am ce discuta cu tn
0 0

Back to top
vexwow1
[Banned user]

Banned

Post Posted: 14-01-2013, 17:52:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sutuuu vreau sa vad dovada!

0 0

Back to top
JokerDesign

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-01-2013, 18:15:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De unde stii ca aveam wall? Poate ca aveam. Arata-mi si mie o poza, un demo, orice! - Plus ca, te rog frumos sa nu imi faci mie observatie in privinta limbajului. Stiu foarte bine sa-i respct pe cei din jurul meu, dar lasa-ma sa-ti reamintesc, ca acum nici 15 minute, pe server, incercam sa explic cuiva ca U+@ se foloseste pt a reclama un codat, iar tu mi-ai scris din senin "joOk gura k nu esti admin". Scuza-ma te rog frumos ca incercam sa-ti fac tie treaba!

Vedeti voi (ma adresez celorlalti), joc foarte mult la sunet, cu castile. Pentru mine snow este o nimica toata. Cat timp inamicul nu foloseste SHIFT, CTRL sau nu sta pe loc imi este clar ca buna ziua unde se afla doar dupa pasii pe care ii aud in casti. - Cine joaca de ceva timp cunoaste.

0 0

Back to top
Fkz @ AndRei*

[Account disabled]

(since 18-02-2013 16:12)

Votes: 21

Post Posted: 14-01-2013, 18:24:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sutuuu wrote:
ba na injurasi mai sus si aveai wall. nu am ce discuta cu tn

Bro , adu dovadã cã el avea wall !
Din vorbe poþi spune orice , cã dacã X mã enerveazã îi dau ban - , îmi face reclamaþie ºi eu zic cã avea cod ..
PS : tu nu ai nici mãcar LISTÃ DE CODAÞI !

0 0

Back to top
vexwow1
[Banned user]

Banned

Post Posted: 14-01-2013, 18:30:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sutuu avertisment...la next ai REMOVE! de acuma incolo ai grija sa ai tot timpu dovada!

Tia dat kick numai...e incepator o sa avem grija joaca linistit:)

LOCKED!

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by vexwow1, 14 January 2013 16:30

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 22-08-2025, 21:11:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password