Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
[REJECTED] [Rogue][PvP][Pve] Damage
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
WOW
->
Fixed / Closed bugs
Author
morphix
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 21-09-2013 07:57)
,
Topics: 5
Votes
: 2
Posted: 15-01-2013, 00:01:40
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Descrierea bugului / Bug description: din nou aceeasi problema , este al 3`lea post facut .. dak nici akm nu am cum sa demonstrez nimic inseamna k tre altu sa faca post si sa va convinga . Bun , incepem cu inceputul , avand daggerele LEGENDARE , de la gm Mitsul , pentru a face test cu ele, eu fiind full pvp , cu sochete si enchant`uri cu tot , la 17k AP , am reusit performanta de a da 7k pe el. Inca un non crit bestial a fost a fist acela de 3k , pe gm . dupa cum a vazut si el si mi`a spus sa postez din nou k e o problema grava si nu trebuie dat drumu asa
la 17k AP , daggere legendare pe care le iei doar daca donezi , non crit 4k , crit 20k. alt rogue , pe nume flatlined , da pe warr si 25k pe warr full pvp , iar multi restu dau maxim 15k . am incercat sa imi fac un alt caracter , la fel full pvp , aceeasi chestie , eu pe un warr full pvp dau maxim 15k nu am cum sa dau mai mult. aveam aceelasi glyph,talente,sokete si enchant , aveam caractrul IN OGLINDA dak vreti sa spuneti asa . foloseam aceeasi rotatie : shadowstep, shadowdance + ambush ambush ambush ambush.
REPET : AMBUSH DE GM , full gear, pvp , DAGGERE LEGENDARE (Golad si Tiriosh) iar eu am dat 3k !!!
Dovada / Proof: dovada uitati un print doar la cel de 7k (shadowstep+ambush)
http://oi46.tinypic.com/d4a3c.jpg
se poate verifica oricand acest bugg . ati spus k totul este in ordine si la formule la tot ... dar nu e asa , ceva e stricat la el
nu are cum si 40k armura si 5k resiliance dak avea tot nu dadeam 3k non crit
.
O seara buna
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
Groovy
, 14 January 2013 22:19
Freakz Forum Index