User
Pass
2FA

Recrutari 4.3.4
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 29, 30, 31  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message72405
alezeus

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 04-01-2019 16:55)

Votes: 23

Post Posted: 13-01-2013, 21:01:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raikiida13 wrote:
1.Prenume IRL: Andrei
2.Varsta: 16
3.Timp la dispozitie pt wow: fiecare zi dupa ora 14 si weekends diminteata si seara
4.Clasa/iLvL: DK 361
5.Main/off spec: blood / frost
6.Link armotry: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Tourqon
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: perverts : plin de nabi, minahonda : guilda de copii de 12 ani...
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Din cele auzite este o guilda pro, vreau sa fiu intr-o guilda adevarata pentru raidurile din patchul urmator
9.Print Recount: sunt tank...
10.Print Achievements cu bossi pe heroic: http://tinypic.com/r/2zocajb/6 sunt sincer ...... nu am avut cu cine .
11.Detalii PC: Adecvat, no lag
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza: am inceput sa joc de pe tbc, pe wotlk am avut aproape full progress
13.Numai daca ai ceva important de adaugat: Acesta e maincharul.......

Cum a scris si Keyalis mai sus RESPINS

Posturi unite automat, 13-01-2013, 21:01:47

beleadeIepulegras wrote:
1.Prenume IRL:IepureBelea (Tudor)
2.Varsta:24
3.Timp la dispozitie pt wow: oricand
4.Clasa/iLvL: paladin 363 ilvl
5.Main/off spec: dps main spec
6.Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Iepurebelea
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: nu am mai jucat de mult si am fost dat afara dintr-o singura guilda dar nu mai stiu numele
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? ca sa am cu cine sa ma joc
9.Print Recount: - in joc
10.Print Achievements cu bossi pe heroic: - in joc
11.Detalii PC: foarte bun
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza: un pic in wotlk si mai mult in cataclysm
13.Numai daca ai ceva important de adaugat: have fun

APLICATIE INCOMPLETA CONT NELEGAT DE FORUM LIPSA RECONT LIPSA PRINT SCREEN ACHIV +cerere facuta in bataie de joc
RESPINS

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Krenom

[Mentally Stable]

(since 30-03-2013 09:04)

Votes: 2

Post Posted: 14-01-2013, 04:00:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Prenume IRL: Cosmin
2.Varsta: 22
3.Timp la dispozitie pt wow: 3-5 h /zi
4.Clasa/iLvL: Warrior / 362
5.Main/off spec: Protection / Arms(low gear)
6.Link armotry: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Krenom
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: Perverts , prieteni irl sunt in Light of Dawn.
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Experience , fun , end game.
9.Print Recount: :-s
10.Print Achievements cu bossi pe heroic: httppostimage.orgimagev7k1sv1c5
11.Detalii PC: 3gb ram , 2.2 ghz , 1gb vid.
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza: vanilla retail full pana la naxx , tbc retail fara m'uru si kil'jaeden , wotlk retail pana la Bloodqueen Lana'thel.
13.Numai daca ai ceva important de adaugat:

0 0

Back to top
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 14-01-2013, 06:31:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ krenom, te rog leaga contul de wow
0 0

Back to top
vlayboy

[S/D/P]

(since 27-07-2017 13:54)

Votes: 35

Post Posted: 14-01-2013, 14:16:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Prenume IRL:Vlad
2.Varsta:18
3.Timp la dispozitie pt wow:Intru aproape zilnic dar acum ca sunt si cu bac-ul o sa intru ceva mai rar
4.Clasa/iLvL:Priest(359)
5.Main/off spec:Shadow/Disci
6.Link armotry:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Latewipe
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele:Am Caractere la alianta pe exodus care mi le-am transferat de pe genesis (prima guild am fost in madness, motivu plecari a fost ca Guild masteru de acolo nu i-a convenit anumite chesti la mine, iar dupa pe exodus am fost in Back to Rule . Si cred ca la voi in guilda se poate juca "As a team"
9.Print Recount: http://postimage.org/image/f3cfo764z/
10.Print Achievements cu bossi pe heroic: http://postimage.org/image/gvrwwxc71/ council nu sm avut cu cine sal fac
11.Detalii PC:Nu ma prea pricep la calculatoare dar stiu ca GRam am 3
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza:Am jucat acum cativa ani TBC pe privat desigur si Acum de aproape 1 an mam reapucat
13.Numai daca ai ceva important de adaugat:Pai va multumesc de sansa de a intra ,Voi decideti! Multumesc,VlaD

0 0

Back to top
alezeus

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-01-2013, 15:00:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vlayboy wrote:
1.Prenume IRL:Vlad
2.Varsta:18
3.Timp la dispozitie pt wow:Intru aproape zilnic dar acum ca sunt si cu bac-ul o sa intru ceva mai rar
4.Clasa/iLvL:Priest(359)
5.Main/off spec:Shadow/Disci
6.Link armotry:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Latewipe
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele:Am Caractere la alianta pe exodus care mi le-am transferat de pe genesis (prima guild am fost in madness, motivu plecari a fost ca Guild masteru de acolo nu i-a convenit anumite chesti la mine, iar dupa pe exodus am fost in Back to Rule . Si cred ca la voi in guilda se poate juca "As a team"
9.Print Recount: http://postimage.org/image/f3cfo764z/
10.Print Achievements cu bossi pe heroic: http://postimage.org/image/gvrwwxc71/ council nu sm avut cu cine sal fac
11.Detalii PC:Nu ma prea pricep la calculatoare dar stiu ca GRam am 3
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza:Am jucat acum cativa ani TBC pe privat desigur si Acum de aproape 1 an mam reapucat
13.Numai daca ai ceva important de adaugat:Pai va multumesc de sansa de a intra ,Voi decideti! Multumesc,VlaD

ACCEPTAT CONDITIE 1 RAID CU PARTHENIA

0 0

Back to top
lucifeer

[Mentally Stable]

(since 12-04-2013 07:08)

Post Posted: 14-01-2013, 16:21:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

2.Varsta: 21
3.Timp la dispozitie pt wow: 10-11 ore
4.Clasa/iLvL: dk tank/362
5.Main/off spec:tank/dps frost
6.Link armotry:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Deathcruzerr
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: Specii din cauza neintelegerilor intre raid leaderi
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? pt ca eu caut oameni cu experienta,spirit de echipa si devotament
9.Print Recount:
10.Print Achievements cu bossi pe heroic:
11.Detalii PC: procesor core i3, 6Gb ram, placa video nvidia de 1 Gb
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza: 3 ani pe freakz si atat

0 0

Back to top
alezeus

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-01-2013, 16:33:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lucifeer wrote:
3.Timp la dispozitie pt wow: 10-11 ore
4.Clasa/iLvL: dk tank/362
5.Main/off spec:tank/dps frost
6.Link armotry:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Deathcruzerr
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: Specii din cauza neintelegerilor intre raid leaderi
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? pt ca eu caut oameni cu experienta,spirit de echipa si devotament
9.Print Recount:
11.Detalii PC: procesor core i3, 6Gb ram, placa video nvidia de 1 Gb
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza: 3 ani pe freakz si atat

Te rog leaga contul de forum / si dupa un offiter LOD iti va da inv in guild

0 0

Back to top
lucifeer

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-01-2013, 16:47:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

chiar imi cer scuze dar nu stiu cum sa fac legarea:(
0 0

Back to top
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 14-01-2013, 16:52:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lucifeer wrote:
chiar imi cer scuze dar nu stiu cum sa fac legarea:(

dute sus de tot la pagina " REGULAMENT TRADUCATOR ARCADE HOSTING CS SERVER STATS BAN LIST MEMBRI CAUTARE CASUTA VOCALA (1) LEAGA CONTURI GHIDUL UTILIZATORULUI New!"

0 0

Back to top
lucifeer

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-01-2013, 16:57:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gata. Thnx for help:)
0 0

Back to top
ukk99

[Mentally Stable]

(since 13-07-2014 14:32)

Votes: 3

Post Posted: 14-01-2013, 18:16:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Prenume IRL: Eduard
2.Varsta: 13 aproape 14
3.Timp la dispozitie pt wow: 5-6 zile pe saptamana cam cate 4-5 ore pe zi... weekend 7-8
4.Clasa/iLvL: Dudu/358..pala/354->....mage/347->...am toate charurile inafara de shaman si lock..
5.Main/off spec: Resto/Balance.....Prot/Retri...Arcane/Fire
6.Link armotry:
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: Luxx, Die Hard, Evo... mai multe.... am renuntat erau prea multi noobi in unele...
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? : pentru ca am vazut ca e o guilda buna
9.Print Recount: dau test in jok dak trb
10.Print Achievements cu bossi pe heroic: le arat in jok
11.Detalii PC: Laptop Sony Vaio 8GB Ram... Placa video dedicata Full HD1080...PRocesor Intel Core i7.. Blu-ray...etc...
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza: nu prea am in celelalte expansionuri wotlk am jucat doar 2 luni...

PS: Sper sa ma acceptati...am primit in jok /w ca daca fac cerere se accepta..

0 0

Back to top
alezeus

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-01-2013, 18:27:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ukk99 wrote:
1.Prenume IRL: Eduard
2.Varsta: 13 aproape 14
3.Timp la dispozitie pt wow: 5-6 zile pe saptamana cam cate 4-5 ore pe zi... weekend 7-8
4.Clasa/iLvL: Dudu/358..pala/354->....mage/347->...am toate charurile inafara de shaman si lock..
5.Main/off spec: Resto/Balance.....Prot/Retri...Arcane/Fire
6.Link armotry:
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: Luxx, Die Hard, Evo... mai multe.... am renuntat erau prea multi noobi in unele...
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? : pentru ca am vazut ca e o guilda buna
9.Print Recount: dau test in jok dak trb
10.Print Achievements cu bossi pe heroic: le arat in jok
11.Detalii PC: Laptop Sony Vaio 8GB Ram... Placa video dedicata Full HD1080...PRocesor Intel Core i7.. Blu-ray...etc...
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza: nu prea am in celelalte expansionuri wotlk am jucat doar 2 luni...

PS: Sper sa ma acceptati...am primit in jok /w ca daca fac cerere se accepta..

RESPINS ilvl mic

0 0

Back to top
asd00

[Mentally Stable]

(since 06-02-2015 18:01)

Post Posted: 15-01-2013, 15:59:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Prenume IRL: Dan
2.Varsta:
3.Timp la dispozitie pt wow: cateva ore pe zi( de obicei seara, ziua lucrez)
4.Clasa/iLvL: Priest/ 369
5.Main/off spec: disci/ holy
6.Link armotry: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Herrdanovici
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: Am fost in ETH, guilda s-a destramat.
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Prieteni din fostul ETH fac acum parte din guilda voastra.
9.Print Recount:
11.Detalii PC: AMD dual-core 2,7 ghz, 2 giga rami, Nvidia Geforce 8800 GT
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza: Am inceput sa joc wow de pe la inceputurile WOTLK, pe freakz sunt de vreo 2ani+ primul char pe Freakz fiind chiar priestul acesta pentru care fac aplicatie. Am jucat la inceput shadow dar asta pentru o perioada scurta, mi se pare prea plictisitor ca si dps asa ca aproape toata durata WOTLk-ului am jucat holy. Pe cata am inceput cu holy, momentan joc disci( doar PVE nu joc PVP). Pe WOTLk am avut progress FULL, pe Cata am progress FULL. Pe langa priestul acesta mai am un druid resto Full gear cu progress full pe CATA si cu ala, nu e in nici o guilda joc doar ca si off-char cu el si mai am un lock de pe care joc foarte rar.

13.Numai daca ai ceva important de adaugat: Nu am putut sa leg si contul cu priestul. Desi pe freakz.ro merge sa ma loghez cu, contul de pe care este priestul cand incerc sa fac acest lucru pe forum imi da eroare/parola gresita. Am incercat resetarea parolei dar desi la sectiunea de email il folosesc pe cel care apare cand ma loghez cu acel cont pe freakz.ro imi da la fel eroare.

0 0

Back to top
alezeus

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-01-2013, 16:17:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asd00 wrote:
1.Prenume IRL: Dan
2.Varsta:
3.Timp la dispozitie pt wow: cateva ore pe zi( de obicei seara, ziua lucrez)
4.Clasa/iLvL: Priest/ 369
5.Main/off spec: disci/ holy
6.Link armotry: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Herrdanovici
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: Am fost in ETH, guilda s-a destramat.
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Prieteni din fostul ETH fac acum parte din guilda voastra.
9.Print Recount:
11.Detalii PC: AMD dual-core 2,7 ghz, 2 giga rami, Nvidia Geforce 8800 GT
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza: Am inceput sa joc wow de pe la inceputurile WOTLK, pe freakz sunt de vreo 2ani+ primul char pe Freakz fiind chiar priestul acesta pentru care fac aplicatie. Am jucat la inceput shadow dar asta pentru o perioada scurta, mi se pare prea plictisitor ca si dps asa ca aproape toata durata WOTLk-ului am jucat holy. Pe cata am inceput cu holy, momentan joc disci( doar PVE nu joc PVP). Pe WOTLk am avut progress FULL, pe Cata am progress FULL. Pe langa priestul acesta mai am un druid resto Full gear cu progress full pe CATA si cu ala, nu e in nici o guilda joc doar ca si off-char cu el si mai am un lock de pe care joc foarte rar.

13.Numai daca ai ceva important de adaugat: Nu am putut sa leg si contul cu priestul. Desi pe freakz.ro merge sa ma loghez cu, contul de pe care este priestul cand incerc sa fac acest lucru pe forum imi da eroare/parola gresita. Am incercat resetarea parolei dar desi la sectiunea de email il folosesc pe cel care apare cand ma loghez cu acel cont pe freakz.ro imi da la fel eroare.

ACCEPTAT+DRUID /W OFFITER LOD IN GAME

0 0

Back to top
ionutz2991

[Mentally Stable]

(since 28-10-2014 16:31)

Post Posted: 15-01-2013, 18:04:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

3.Timp la dispozitie pt wow: mult prea mult, chiar si 12 ore pe zi. in medie cam 4-5
4.Clasa/iLvL: priest 357 main, 361 off
5.Main/off spec: main:shadow, off: holy
6.Link armotry: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Nathariel
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele:
The Betrayers: am plecat pentru ca am inceput sa ma joc pe blizz
Specii: am plecat deoarece m-am alaturat unei guilde mici in care erau multi prieteni
The Dark Side: guilda mai mica despre care vorbeam inainte, am plecat de la ei cand a dat gm-ul disband
multe alte guilde mai putin cunoscute, motivele plecarii aceleasi: gm-ii cu fitze sau lipsa performantei
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? In primul rand pentru ca am mai multi prieteni aici
9.Print Recount: http://i46.tinypic.com/dlp9bn.jpg
10.Print Achievements cu bossi pe heroic: http://i50.tinypic.com/11jmcy9.jpg doar council n-am deoarece cand s-a bagat eram intr-o pauza de wow
11.Detalii PC: Procesor intel I5 2.67 ghz, 8 giga rami, placa video NVidia GeForce 610M(am laptop, nu tower)
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza:
Joc wow de aproape 4 ani. 2 ani am jucat warlock(pe un server tbc si altul wotlk). Cand m-am mutat de acolo pe frikz(acum aproape 2 ani) am schimbat clasa in priest si de atunci joc doar priest. Ca bonus am jucat cam 1 an pe retail mage si hunter. Pe retail am jucat mai mult pvp, iar la pve doar Dragon Soul am apucat unde ca progres am avut full normal si 4 bosi hc.
13.Numai daca ai ceva important de adaugat: nu stiu cat conteza, dar am cel mai epic transmog de pe frikz

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 29, 30, 31  Next    

The time now is 01-12-2024, 09:28:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x