User
Pass
2FA

kidoor marele sef...

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message369
DjKillas

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 26-02-2013 21:13)

Votes: 2

Post Posted: 16-01-2013, 22:00:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau in joc:DjKillas
Nick-ul persoanei reclamate:k1door
Poze:http://postimage.org/image/kcd5iwqp5/
Descriere incident:ma ataca aia 3 incepatori basescu delgrado si truman si ma bat cu ei chit ca aveam mp5 si puteam sa ii omor ma ataca la steag ma omoara odata dupaia ma duc a doua oara iara sar la bataie imi pun stilu boxing si incep si ma bat cu toti 3 nu iam omorat da o mai avut basescu viata mica si o dat unu cu tiru peste el si o murit si intre timp vine marele sef the big boss pe care toti il lauda si imi da warn ca eu lam omorat si dupaia cand ii zic ca nu lam omorat imi da mute ca cica is stress stai prietene ca totusi nu esti striker sa faci chiar ce vrei vreau sa imi scoata warnu

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Alexandru P

[69]

Status: Offline
(since 08-04-2020 20:56)

Votes: 289

Post Posted: 16-01-2013, 22:18:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"Marele sef" nu avea de unde sti ca te-au atacat aia mai devreme,aici clacati toti.Daca erai baiat destept faceai frumos reclamatie ca te ataca si discutam eu cu ei eventual ii sanctionam daca era cazul...dar nu,tu "marele boxer" te-ai dus sa iti faci dreptate singur. Asa va trebuie,aveti comanda /1warn,use it

Pe langa asta nu ai poze sa dovedesti ca te-au atacat aia.

Contact Y!M: phhh.freakz
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AlexUnder111, 16 January 2013 20:18

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 01-02-2025, 08:47:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x