User
Pass
2FA

[Rezolvat]de ce ban?
Go to page Previous  1, 2, 3    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message4065
Jo3y

[Old School !]

Status: Offline
(since 06-10-2017 21:09)

Votes: 16

Post Posted: 24-01-2013, 15:57:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Boooo , stii care e faza? Acei jucatori pe care voi ii banati cu usurinta , sunt jucatori adusi cu bani sub forma de boost. Deci gandeste-te ca cineva plateste pentru ca acei jucatori sa fie pe server.
In continuare astept explicatia din partea lui next!

Give me a break!

Last edited by Jo3y on 25-01-2013, 04:50:26; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
armada music

[Mentally Stable]

(since 06-08-2013 14:38)

Votes: 2

Post Posted: 24-01-2013, 17:30:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*nu vreau sa intru in disputa cu absolut nimeni.
*insa,patit fiind,as vrea totusi sa aflu cum as putea sa dau un print screen cand omor un admin(neXt) in baza pe harta de_cbble(eu fiind tero) si am bomba pe spate;ca se vede clar cand omuletul acel o poarta in ghiozdanel,iar in urmatoarele maxim 7 secunde primesc ban 120 ptr respown..bineinteles de la neXt
*intrebare mea este:cum ar trebui sa procedez cu acel print-screen?trebuie sa fac print screen ori de cate ori sunt tero si am bomba,trebuie sa anticipez ca voi fi banat daca merg sa plantez bomba?
*mentionez ca nu m-a deranja durata banului cat gestul in sine,gest pt care am cerut decat scuze.
nu am cerut sanactionarea adminului (ba din contra),am zis ca nu e nici o problema atata timp cat primesc niste scuze..bineinteles care nu au venit si nici nu cred ca vor avea sa vina.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
SpUky

[Mentally Stable]

(since 13-04-2013 08:07)

Votes: 4

Post Posted: 24-01-2013, 19:33:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jo3y acei jucatori daca vine cu boost

de ce au numele cs-boost.com buy player ( am presupus ca face reclama ) restu sunt pt respawn

cat despre tine armanda music daca ti asa mult sa mi se scoata adminul zi direct n-o mai da pe ocolite

scz de la mine nu o sa vezi sa intamplat odata nu de 50 de ori

jucatori se plang aiurea mereu desi stiu ca au gresit de ex Mihaiz0r plange pe forum si azi l-am prins la respawn da l-am iertat ca sa nu mai fiu tras la raspundere de ownerii cum e si cazul de fata

nush ce atat balamuc faceti pt 1 ban dat corect (respawn)

cum am mai zis daca nu mai aveti nevoie de mine ca admin nu e nici o problema pot fii si doar 1 simplu jucator ca restu

loati o hotarare si gata

decizia va apartine

http://imageshack.us/a/img715/6145/uwc3champion.jpg
0 0

Back to top
Nimueh

[Mentally Stable]

(since 29-06-2013 04:40)

Post Posted: 24-01-2013, 20:11:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stii care e cea mai mare prostie in treaba asta.. e ca, ca player e groaznic de greu sa iti dovedesti nevinovatia . Doar daca nu cumva prezici viitoru sau ai un mega bulan . Iar ca admin nu iti trebuie dovada.. asa ca majoritatea reclamatiilor/unban sunt cuvantu lui X vs cuvantu lui Y si iese un mare circ . Daca joci codat si faci cerere de unban/reclamatie ti`se pune un demo in fata si ti`sa inchis gura sau se dovedeste ca adminu respectiv a gresit .

Asa ca, ca player iti ramane sa uiti ca exista si baza adversa pe harta sau sa nu mai joci anumite hartii ( o spun din experienta - ) .

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful"

0 0

Back to top
armada music

[Mentally Stable]

(since 06-08-2013 14:38)

Post Posted: 24-01-2013, 20:36:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*nu fratele meu.nu vreau sa-ti scoata adminul.esti bun ca admin...cand vrei.mai ai mici scapari.eu sunt chiar incantat de acest server bine administrat de aceea si pretentiile mele sunt cat de cat ridicate.
*daca acum cateva zile nu ma luai peste picior pe de_inferno cand i-am spus lui rscorpio sa nu ma mai blocheze in usa ca ma omorau ct-urile,tu.spectator fiind,m-ai luat peste picior"NU MAI BLOCATI MAI BAIATUL,ATI INTELES?"..ti-am zis ca nu am chef de glume si ai continuat.."SI DACA NU AI CHEF DE GLUME CE?AI VREO PROBLEMA?"..nu ti-am mai raspuns nimic ca nu avea rost..degenera situatia..
*in fine..asta e.a trecut.
un sfat prietenesc...fi corect,impartia(echidistant) si recunoaste-ti greseala.si asta nu doar pt. server ci si in viata.
*repet...din punctul meu de vedere esti bun ca admin nu militez sa ti-l ia..dar ai grija pe viitor.
*o seara buna!

0 0

Back to top
Bumble-Bee

[Mentally Stable]

(since 25-04-2014 22:53)

Votes: 5

Post Posted: 24-01-2013, 20:45:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

oameni buni, deci daca voi gresiti, tot voi va plangeti, ok....daca noi gresim ca se poate intampla....spuneti nu taceti sau sariti cu gura....vedeti adminu ca a facut respawn? poza,sau un scurt demo si se rezolva....si spunetimi mie vreodata daca fac respawn si singur ma banez 300 min si vorbesc foarte serios in privinta acestui lucru

PS: parerea mea este ca, aveti si voi sa zic datoria sa anuntati ownerii daca un admin greseste(este si normal pana la urma suntem oameni) ca sa fie atentionat ca pe viitor sa nu se mai intample aceeasi greseala(se repede greseala....aici vor interveni ownerii si vor stii ei ce masuri sa ieie)

o seara frumoasa

0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 24-01-2013, 23:32:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vi se pare ca lipseste ceva in ultimele reclamatii ??? Mie nu mi se pare , ati spus vrute si nevrute , majoritatea aberatii . Vi se pare ca adminii nu sunt pedepsiti ci doar playerii ??? Sa va uitati pe la mariri suspendari inainte sa deschideti gura , iar daca ai facut respawn sau ai cod la ce te astepti ? Habar nu aveti ca freakzul este unul din cele mai corecte comunitati : banuri date cu dovezi (demo sau ss) , posibilitatea de a te apara (gen ce faceti voi aici).
Normal ca exista o multime de caractere diverse si orgolii dar pana la urma totul rezumam la regulament , care uneori este interpretat. Va mai dau inca odata ocazia sa luati ca modele doar pe cei cu comportament pozitiv pentru a nu ramane dezamagiti pe viitor.
Topic closed !

Posturi unite automat, 24-01-2013, 23:32:02

SpUky wrote:
Jo3y acei jucatori daca vine cu boost

de ce au numele cs-boost.com buy player ( am presupus ca face reclama ) restu sunt pt respawn

cat despre tine armanda music daca ti asa mult sa mi se scoata adminul zi direct n-o mai da pe ocolite

scz de la mine nu o sa vezi sa intamplat odata nu de 50 de ori

jucatori se plang aiurea mereu desi stiu ca au gresit de ex Mihaiz0r plange pe forum si azi l-am prins la respawn da l-am iertat ca sa nu mai fiu tras la raspundere de ownerii cum e si cazul de fata

nush ce atat balamuc faceti pt 1 ban dat corect (respawn)

cum am mai zis daca nu mai aveti nevoie de mine ca admin nu e nici o problema pot fii si doar 1 simplu jucator ca restu

loati o hotarare si gata

decizia va apartine

Las-o mai moale , ai si tu iesirile tale. Nu ti-a atacat nimeni pozitia , ti-au fost cerute explicatii

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by clau88, 24 January 2013 21:29

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3    

The time now is 21-02-2025, 02:12:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x