User
Pass
2FA

unban

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message476
Kubi
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 08-02-2013 16:27)

Votes: 6

Post Posted: 30-01-2013, 19:48:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: Kubo
IP: 0
Adminul care mi-a dat ban: Bonjovi
Motivul pentru care am primit ban: Mi-a placut banu fac live cu still dau 100k aiurea.. nici 5 min na durat.. si tu i-ai zis lu still sa opreasca.. pai cei asta? cea zis cabron? un live se tine 30 min.. pentru ce dai tu ban? ca ti-am zis sa-mi lasi live? gandeste cand dai un ban.. nu da aiurea.. pentru o chestie.. care tu ii zici sa opreasca live.. care nici 10 min na durat.

Daca ai sange in tine.. lasami unlock.. sa vina cabron.

N-am destule poze.. pentru ca nu este cazu.. ban aiurea.
Data la care am primit ban:
Data la care a expirat ban-ul:
Link catre reclamatie: Poftim dovezile
Cod:
Nume: Kubo
Data: 30/01/2013
Motiv: injurii staff, limbaj indecent, nesimtit.
Unban: 2/02/2013

Imi place ca minti as vrea si eu dovezile cand te-am jignit eu.. macar ziceai pe /o.. sa nu mai fac.. am dat 100k aiurea.. eu am adus dovezele.. adu si uh as vrea nu inchizi topicu .. spui o minciuna si inchizi.. ai sange in tine.. lasa pe cabron

As vrea sa vina StillDre el a facut live.

Bonjovi nu ma intereseaza cat adaugi uh.. eu vreau poze.. TE ROG EU BAGA POZE CAND TE-AM INJURAT EU . NU AI? ma mir .. ca ai tupeu sa vii aici.. si sa zici mai adaug o zi.. cand tu n-ai poza cand te-am jignit.. urat din partea ta:)

Lasal pe cabron te rog eu! daca zice cabron ca merit jur ca nu mai fac.. pot lua si o luna ban.. da macar nu minti in fata mea te rog eu.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
k1d0or.

[Sa:Mp AdMiN]

Status: Offline
(since 02-09-2019 18:54)

Votes: 55

Post Posted: 30-01-2013, 19:52:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. nu se face un live dupa altul,trebuie sa astepti 1-2 ore
2. Ai dat /report si l-ai facut prost si nush cum
3. Zi mersi ca ai primit 3 zile,in regulament scrie ca primesti permanent,deci gura
4. DACA,mai faci un singur post pana iti expira banul,de la mine ai permanent
Sper ca intelegi ce scriu aici -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by k1d0or., 30 January 2013 17:52

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 29-07-2025, 21:48:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password