User
Pass
2FA

[FIXED] [Paladin][PvP] Hand of light vs resilience
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs
Author Message6913
Raster

[ACNA]

Status: Offline
(since 02-09-2016 09:51)

Votes: 81

Post Posted: 30-01-2013, 21:40:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BlackSwann wrote:
am mai testat prin joc, si nu sunt sigur care anume e problema.. cert e ca mastery la retri nu merge cum trebuie.. ar trebui sa dai un damage imens, chiar si pe 4k resil, cand eu nu dau mai mult de 20k (caz fericit) in burst..

Vorbesti prostii.

N-are legatura cu resilience, e de la altceva.

воронья
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
BlackSwann

[Mentally Stable]

(since 06-10-2013 13:19)

Votes: 8

Post Posted: 30-01-2013, 21:55:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raster wrote:
BlackSwann wrote:
am mai testat prin joc, si nu sunt sigur care anume e problema.. cert e ca mastery la retri nu merge cum trebuie.. ar trebui sa dai un damage imens, chiar si pe 4k resil, cand eu nu dau mai mult de 20k (caz fericit) in burst..

Vorbesti prostii.

Nu vorbesc prostii, pot sa dovedesc ceea ce spun, dau dmg FOARTE FOARTE mic pe playeri cu resilience mare, MULT mai mic decat ar fi normal, NU spun ca hand of light ia diminish de 2 ori, nu stiu care e problema, am mai spus asta, dar sigur e ceva in neregula aici.

Place my body on a ship, and burn it in the sea,
Let my spirit fly, Valkyries carry me,
Take me to valhalla, where my brothers wait for me,
Fire burning to the sky, my spirit will never die
0 0

Back to top
Requiemnox

[Mentally Stable]

(since 24-05-2013 13:16)

Votes: 22

Post Posted: 30-01-2013, 23:37:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BlackSwann wrote:
Raster wrote:
BlackSwann wrote:

Vorbesti prostii.

Nu vorbesc prostii, pot sa dovedesc ceea ce spun, dau dmg FOARTE FOARTE mic pe playeri cu resilience mare, MULT mai mic decat ar fi normal, NU spun ca hand of light ia diminish de 2 ori, nu stiu care e problema, am mai spus asta, dar sigur e ceva in neregula aici.

Armor,cauta pana sa postezi tampenii.

0 0

Back to top
BlackSwann

[Mentally Stable]

Post Posted: 31-01-2013, 01:17:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Requiemnox wrote:
BlackSwann wrote:
Raster wrote:
BlackSwann wrote:

Vorbesti prostii.

Armor,cauta pana sa postezi tampenii.

Am cautat, am vazut despre ce e vorba in topicul asta, si vezi clar in toate linkurile alea ca partea de holy damage din CS si TV ia diminish de 2 ori, chiar si pe retail, cu toate ca e o tampenie, dar, totusi, pe freakz, 4.3.4, dai dmg cu mult mai mic decat pe blizz 4.3, cauta tu pana sa postezi tampenii.

0 0

Back to top
BlackSwann

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-02-2013, 23:19:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi cer scuze pentru double post, dar vad ca a trecut ceva vreme, si nimeni nu zice nimic.
Avem aici un clip, in care un ret pala, pe 4.3@Blizz, testeaza burst-ul pe un dummy din SW.
Daca ne uitam atent la stat-urile lui, vedem ca Mastery-ul lui e undeva la 11, adica atat cat aveam eu pe 4.0.6, si asta pentru ca are dat la tot reforge in crit, dupa cum se vede, are 9%.
La un moment dat, da o criticala de 72K cu TV, pe dummy, avand 11 mastery, cu zealotry/inquisition/guardian/avenging wrath, trinketul de dps, iar fara, criticale in jur de 40k cu TV.
Eu, avand 16.60 mastery, pe acelasi dummy, folosind landslide, nu weapon chain, flask of titanic strenght, food cu str/stamina, folosind aceleasi CD-uri ofensive : Guardian of ancient kings, Avenging wrath, Zealotry,Inquisition, Trinketul de dps +Folosind Golemblood potion (1200 STR) in plus la burst, am dat MAX 60k crit, iar fara, undeva la 33k.
Poate sunt singurul care da damage asa mic, nu vad pe nimeni prin joc sa se planga, aici e clipul, vizionati si testati si voi.

https://youtube.com/watch?v=XsvfCgoTiJo:

.Edit, aici Screen cu Stat-urile mele/spec

0 0

Back to top
Raster

[ACNA]

Post Posted: 06-02-2013, 00:18:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pricepi ca daca nu iti dai seama de la ce e damageul ala mai mic degeaba aduci tu dovezi de pe blizz ca asa ar tebui sa fie si tot ne spui ca dai prea putin ?
Si in plus, e vorba de mastery, nu de TV, vezi ca e un topic la TV, da ceva mai putin damage momentan din cauza ca e putin gresita formula si mai e si bugul la armura.

воронья
0 0

Back to top
BlackSwann

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-02-2013, 00:33:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raster wrote:
Pricepi ca daca nu iti dai seama de la ce e damageul ala mai mic degeaba aduci tu dovezi de pe blizz ca asa ar tebui sa fie si tot ne spui ca dai prea putin ?
Si in plus, e vorba de mastery, nu de TV, vezi ca e un topic la TV, da ceva mai putin damage momentan din cauza ca e putin gresita formula si mai e si bugul la armura.

Da, pricep ca daca nu imi dau seama degeaba aduc dovezi, dar mai percep ca postul e facut de 15 zile +, si totusi, nu s-a luat ABSOLUT nici o masura cu privire la el, nu spun ca nu s-a reparat, spun ca absolut nimeni nu posteaza nimic aici in afara de mine de mai bine de 1 saptamana.
Da. Stiu ca e server privat si n-am dreptul sa comentez, stiu ca daca nu imi convine pot sa plec, mi s-a repetat de zeci de ori, dar nu asta e subiectul aici, daca eu nu-mi dau seama, nu se repara bugul?, vad ca nimeni nu isi da absolut nici un interes in afara de unfaith si de mine, sunt constient ca nu am gasit problema, dar macar incerc.. poate daca n-as fi singurul care se intereseaza, s-ar gasi problema mai repede, si da, stiu ca nu e vorba de TV, ci de mastery, dar TV e main skill care foloseste mastery si l-am folosit ca sa compar DMG-ul.
Stiu de asemenea si de topicul la TV, da cu 3% mai putin dmg decat trebuie, nu cred ca acolo e problema.
Ca sa inchei, spun doar ca, cineva care are experienta in asa ceva, (formule de calcul, buguri, etc) ar trebui sa arunce o privire in topicul asta, pentru ca, am mai spus, e un bug destul de nasol care afecteaza Ret-ul destul de mult.

0 0

Back to top
Raster

[ACNA]

Post Posted: 06-02-2013, 00:46:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am testat tot ce mi-a trecut prin cap si nu am reusit sa imi dau seama de ce da damage mai mic, asteapta pana isi da seama cineva si ne ilumineaza.
Stim cum trebuie sa mearga dar nu stim de ce nu merge asa.

воронья
0 0

Back to top
respect_dani

[~d(-_-)b~]

(since 17-09-2019 21:22)

Votes: 47

Post Posted: 06-02-2013, 16:51:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BlackSwann wrote:
Da, pricep ca daca nu imi dau seama degeaba aduc dovezi, dar mai percep ca postul e facut de 15 zile +, si totusi, nu s-a luat ABSOLUT nici o masura cu privire la el, nu spun ca nu s-a reparat, spun ca absolut nimeni nu posteaza nimic aici in afara de mine de mai bine de 1 saptamana.

-Poate daca am fi platiti am fi interesati mult mai mult. Sau GM-ii macar ar fi interesati mai mult. -)

Posturi unite automat, 06-02-2013, 16:51:20

Raster wrote:
Eu am testat tot ce mi-a trecut prin cap si nu am reusit sa imi dau seama de ce da damage mai mic, asteapta pana isi da seama cineva si ne ilumineaza.
Stim cum trebuie sa mearga dar nu stim de ce nu merge asa.

Poate daca deschidem cutia pandorei vom gasii rezolvarea la toate bugurile. -
Scz` de off topic...tre` sa mai dezghetam atmosfera pe forum.

OPUS DEI vs DragonSoul 25H SpeedRaid

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 09-02-2013, 19:59:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@raster: uitate aici http://forum.wow-freakz.com/view-post-2652474.html?#2652474 .
Dai un damage test. Cred ca asta e o chestie despre low dmg.

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
sheLby

[Screwed Freak]

(since 02-11-2022 23:28)

Votes: 249

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  sheLbyPOL 
Post Posted: 09-02-2013, 21:52:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I also think that dmg is too low, something is wrong..

0 0

Back to top
respect_dani

[~d(-_-)b~]

(since 17-09-2019 21:22)

Post Posted: 13-02-2013, 19:10:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Up - (o parere /2 /3 de la vreun cumatru...)

OPUS DEI vs DragonSoul 25H SpeedRaid

0 0

Back to top
Darkwind

[Mentally Stable]

(since 14-03-2016 13:45)

Votes: 15

Post Posted: 13-02-2013, 19:25:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BlackSwann wrote:
bump, e un bug destul de important, cred ca ar trebui sa-i fie acordata mai multa atentie.. eu cel putin nu trec de 20k crits in BG, pe playeri cu gear ruthless, si cred ca ne afecteaza gameplay-ul cu mult faptul ca nu dam dmg-ul pe care ar trebui sa-l dam.

Si nu uita, 20 cu Wings, trinkets, inquisition, Guardian cu 20 de stackuri si Golemblod si flask si mai stiu eu ce mama dracului
Iar un mag iti F**E un 40 k numai cu frostboltul dupa care inca un icelance de 30k si ala e.

0 0

Back to top
BlackSun

[Nerdstompers Inc.]

(since 28-02-2019 17:25)

Post Posted: 20-02-2013, 00:01:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se poate muta la confirmed, ce dovezi sa mai aduc?
Pe Blizz, paladinii jucau la mastery, la noi e praf. Nu tine cont de Inquisition, e redus de 2 ori de resilience, asa ca nu da nici jumate din damage-ul care trebuie.

0 0

Back to top
Raster

[ACNA]

Post Posted: 20-02-2013, 00:34:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Citeste ce am scris eu, nu are legatura cu resilience.

воронья
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 11 April 2013 01:28

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 23-08-2025, 01:34:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password