User
Pass
2FA

Cerere ban
Go to page Previous  1, 2, 3    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests
Author Message2872
teLOVEsc

[Criminal]

Status: Offline
(since 16-09-2018 14:52)

Votes: 216

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Ce e ala  
Post Posted: 05-02-2013, 19:58:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pacat de off-topicul care se face..

@ dor : imi cer scuze ca nu sunt un puinc*rist ca majoritatea... Cand stiu ca am dreptate si voi sunteti de vina n-am de ce sa las tonul moale ... Si o sa pun ip-ul special cu dedicatie pentru tine la urmatoarele reclamatii sa vad cu ce te incalzeste asta pe tine - iar referitor la ce ai zis tu ca discutam altfel pe server ... chiar sunt curios cum v-om discuta cand eu n-am ce vorbii cu tine si nici tu cu mine ... Daca ai chef de tiganeala iti dai id-ul prin PM si ne injuram pe mess pana te-oi satura tu - daca asta te face sa te simti mai bine -

All kids watch this - Click

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
d0r!

[Maniac]

(since 03-02-2014 13:45)

Votes: 31

Post Posted: 05-02-2013, 20:12:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

teLOVEsc wrote:

@ dor : imi cer scuze ca nu sunt un puinc*rist ca majoritatea... Cand stiu ca am dreptate si voi sunteti de vina n-am de ce sa las tonul moale ... Si o sa pun ip-ul special cu dedicatie pentru tine la urmatoarele reclamatii sa vad cu ce te incalzeste asta pe tine - iar referitor la ce ai zis tu ca discutam altfel pe server ... chiar sunt curios cum v-om discuta cand eu n-am ce vorbii cu tine si nici tu cu mine ... Daca ai chef de tiganeala iti dai id-ul prin PM si ne injuram pe mess pana te-oi satura tu - daca asta te face sa te simti mai bine -

Deci pentru a explica un "destept" ca tine imi trebuie cateva foi si niste creioane colorate.Eu ti-am zis sa pui ip pentru ca trebuie si sper ca asta sa inteles si cu injuratul de cand si pana cand ai ajuns tu la concluzia asta ma???
Nu ma supara ca iese urat,sa inteles?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
deluxe

[Creep]

(since 07-11-2017 10:37)

Votes: 57

Post Posted: 05-02-2013, 20:28:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

d0r! wrote:
teLOVEsc wrote:

Deci pentru a explica un "destept" ca tine imi trebuie cateva foi si niste creioane colorate.Eu ti-am zis sa pui ip pentru ca trebuie si sper ca asta sa inteles si cu injuratul de cand si pana cand ai ajuns tu la concluzia asta ma???
Nu ma supara ca iese urat,sa inteles?

ma addicted ce e asa greu sa pui ip da-i copy si gata trebuie sa faci atata scandal..

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
d0r!

[Maniac]

(since 03-02-2014 13:45)

Votes: 31

Post Posted: 05-02-2013, 20:40:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gata hai sa terminam cu off-topicul si sa-l lasam pe addicted sa-si rezolve treaba lui de player in continuare.

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 06-02-2013, 08:00:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inchid topic-ul asta ca vad ca a devenit mai mult pumni si freze intre ochi pentru a pune un IP.
Mai ramane de banat Fitza, pentru acel mic block, si Mrz3t pentru acel limbaj.
Fitza s-a banat.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Paragon, 06 February 2013 06:00

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests  
Go to page Previous  1, 2, 3    

The time now is 21-08-2025, 11:55:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password