User
Pass
2FA

Unban AddicteD

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests
Author Message692
teLOVEsc

[Criminal]

Status: Offline
(since 16-09-2018 14:52)

Votes: 216

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Ce e ala  
Post Posted: 06-02-2013, 14:01:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick : AddicteD
Nick reclamat : GSP
Motiv : mi-a dat ban 2 ore ca il aveam in drag , s-a teleportat la cativa metrii de mine si mi-am dat madness ca sa nu il scap din drag ;-j . Inca un ban luat aiurea de la un "admin"

All kids watch this - Click

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Liverpool

[Cocain-Player 100%]

(since 08-08-2014 04:15)

Votes: 9

Post Posted: 06-02-2013, 14:08:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Pai te pun eu sa ma tii 15 sec ? In primul rand ai luat madnes cand m-ai prins,dupa cateva secund dau teleport in sus si raman pe casa la care du tot nu imi dai drumu, dupa am coborat de pe casa din causa dragului tau la cateva secunde de la teleport, la care ma infectezi..daca nu stii sa dai drumu cand trebuie asa iti trebuie, ramai cu BAN.

@LE : Posteaza cat vrei ca post de la mine in topicul asta nu mai vezi, banu ramane.

You'll never walk alone !

0 0

Back to top
teLOVEsc

[Criminal]

Post Posted: 06-02-2013, 14:47:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai banu' ramane din cauza "neglijentei" (ca sa nu zic prostie) de care dai dovada ... Si scuza-ma ca iti spun dar atata timp cat TE ATAC , te pot tine pana ma satur - Iar teleportul l-ai dat la distanta mica de mine nu in cer la Dumnezeu si ce mai aberezi tu pe acolo ...

0 0

Back to top
Liverpool

[Cocain-Player 100%]

Post Posted: 06-02-2013, 15:02:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

teLOVEsc wrote:
Pai banu' ramane din cauza "neglijentei" (ca sa nu zic prostie) de care dai dovada ... Si scuza-ma ca iti spun dar atata timp cat TE ATAC , te pot tine pana ma satur - Iar teleportul l-ai dat la distanta mica de mine nu in cer la Dumnezeu si ce mai aberezi tu pe acolo ...

Tu provoaca-ma, ca daca te joci cu focu' o sa te arzi, banu ramane din cauza ca esti taran.

0 0

Back to top
teLOVEsc

[Criminal]

Post Posted: 06-02-2013, 15:23:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu te-am provocat niciodata de cand joc aici -) nici macar inainte ... Stai linistit ca eu nu caut sa ma bag in seama cu oameni cu care nu poti discuta ... Oricum si banul asta l-am luat degeaba , dar macar eu am bunul simt sa astept sa expire ... cu toate ca n-ar fii trebuit .. insa tu , no comment .. Daca m-as cobori la mintea ta ar insemna sa ajung "low" grav ... De asta cand sunt pe server niciodata nu caut sa ma bag in seama cu voi .. Numai voi cautati nod in papura sa ma scoateti din sarite ..

0 0

Back to top
Liverpool

[Cocain-Player 100%]

Post Posted: 06-02-2013, 15:31:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

teLOVEsc wrote:
Eu nu te-am provocat niciodata de cand joc aici -) nici macar inainte ... Stai linistit ca eu nu caut sa ma bag in seama cu oameni cu care nu poti discuta ... Oricum si banul asta l-am luat degeaba , dar macar eu am bunul simt sa astept sa expire ... cu toate ca n-ar fii trebuit .. insa tu , no comment .. Daca m-as cobori la mintea ta ar insemna sa ajung "low" grav ... De asta cand sunt pe server niciodata nu caut sa ma bag in seama cu voi .. Numai voi cautati nod in papura sa ma scoateti din sarite ..

Am vazut ce te-am provocat eu, insa vad ca pe forum esti tare in clanta , tu esti LOW de mult stai chill ca nu ai unde sa mai cobori acum te rog nu mai posta ca dai dovada de idiot si de nebagare in seama.

0 0

Back to top
teLOVEsc

[Criminal]

Post Posted: 06-02-2013, 16:40:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai sunt tare-n clanta dupa faptul in sine ... Daca nu s-ar fii intamplat sa imi dai ban aiurea n-as fii fost pentru ca n-as fii avut de ce .. Iar daca tu spui ca te-am tinut atat (15 secunde +) zic eu ca ai fii avut tot timpul din lume sa scrii un record ashijaw etc.. Nu sa-mi vii tu acum cu povesti de adormit copii ca te-ai teleportat pe casa si apoi te tineam si alte balarii dastea no sens ... Uite dovada prin jignirile pe care mi le aduci ... De aici trage si tu concluzia care dintre noi 2 e copilas fara minte >.<

0 0

Back to top
Liverpool

[Cocain-Player 100%]

Post Posted: 06-02-2013, 16:43:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

teLOVEsc wrote:
Pai sunt tare-n clanta dupa faptul in sine ... Daca nu s-ar fii intamplat sa imi dai ban aiurea n-as fii fost pentru ca n-as fii avut de ce .. Iar daca tu spui ca te-am tinut atat (15 secunde +) zic eu ca ai fii avut tot timpul din lume sa scrii un record ashijaw etc.. Nu sa-mi vii tu acum cu povesti de adormit copii ca te-ai teleportat pe casa si apoi te tineam si alte balarii dastea no sens ... Uite dovada prin jignirile pe care mi le aduci ... De aici trage si tu concluzia care dintre noi 2 e copilas fara minte >.<

CONCLUZIA ? = esti cel mai idiot specimen pe care l-am vazut vreodata pe sv nostru hai SALUT !!!

Staff message (In2ition):

1 warn, insulta

0 0

Back to top
nO.L1m!T

[Mentally Stable]

(since 21-04-2014 20:14)

Votes: 5

Post Posted: 06-02-2013, 18:03:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Un owner sa intervina..si sa inchida topicu
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 06-02-2013, 18:18:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

GPS, data viitoare inainte sa dai ban, fa demo, nu-mi pasa de situatie, valabil si pentru restul, demo la block, demo la alianta, demo cand te tine aiurea si nu ataca, etc, daca aveti chef sa ardeti pe unu cu block si nu aveti chef de demo, atunci dati slay/kick, ca acolo nu este nevoie de demo, atata timp cat acel slay/kick este bine meritat, nu dat din burta cum am mai intalnit pe la altii. GPS, ii a doua abatere, la a treia abatere discutam altcumva, si de data asta va fi foarte urat.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Paragon, 06 February 2013 16:19

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests  

The time now is 10-04-2025, 13:03:26
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password