User
Pass
2FA

Reclamatie Catana

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message679
Kubi
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 08-02-2013 16:27)

Votes: 6

Post Posted: 07-02-2013, 16:31:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau in joc: Kubo
Nick-ul persoanei reclamate: Catana...
Poze:

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Descriere incident Deci am o problema cu windows stie si strieker etc.. nu vreau sa-l bag aici pe striker ma rog.. si am dat un ad cine are windows 8 sa ma poata sa ma ajute careva.. ca nu=mi merge sampu nush de ce.. si el imi da mute.. a fost o intrebare.. chiar trebuie sa dai mute? Catana cate reclmatii ai tu de la astia.. nush de ce mai fac asta.. pentru ca esti un admin.. si daia nu se ia in considerare.. macar respecta un om care are vechimea asta.. puteai sa ma ajuti.. daca vroiai si imi dadai mute.. lasa oftica asta in tine.. si mai lasa mutele asta.. ti-e iti place.. sa dai mute.. normal.. da a fost o intrebare sa ma ajute careva.. ca nu-mi merge sampu.. da cu tine n-ai ce discuta .. esti un ... nu uita ca ai ajuns si pe la mana mea SA NU UITI ASTA .. ai avut curaju sa comentezi la hah195 si sa-i dai mute.. cand el nu a luat niciodata mute pe acest server - daca esti admin.. trebuie sa si te respecte pentru mofturile tale? hai ca deja scriu degeaba cred. PUNCT

Cer sa mi se scoata mutele.. da nu vreau de la copilu asta.

Sper sa nu te duci la k1dor plangant.. sa raspuda aici.. mai bine raspunde tu daca ai ceva de spus.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Catana

[FreakZomaN]

(since 24-07-2018 11:29)

Votes: 99

Post Posted: 07-02-2013, 19:14:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Voi v-ati pus tare pe mine vad...
Este un regulament iar eu il respect in totalitate:
Am sa-ti las mute list-ul sa-l inveti si tu daca nu te-ai uitat prin el si dupa daca tu consideri ca tot eu am fost vinovat si am dat aiurea ok, nu inteleg pt ce faci tam-tam pt un 10 minute.
Stii ca iei? Nu mai da frate, ca sa faci + 1 aiurea...

Mute list: Comanda /ad :

Comanda /ad(vertisement) se foloseste in scopul de a face reclama pentru vanzarea/cumpararea unui produs ( anunt comercial).
Ex: pentru vazarea/cumpararea unei case/biz/drugs/mats etc. , pentru anuntarea testelor si orelor de recrutare de catre lideri etc.

De asemenea comanda /ad se foloseste si pentru alte scopuri care de acum incolo se vor pedepsi in felul urmator :

- /ad pentru a adresa injurii/jigniri/ofense unui alt player/unei factiuni/unui grup de playeri (admini/helperi/etc.) - MUTE 120-180 min + FINE / BAN
- /ad pentru batjocura,doar de dragul de a te afirma - MUTE 30-60 min + FINE
- /ad de genul : "/ad Hahaha X nu stie sa traga // cumpar biz" // "/ad Care aveti idu lu x?" - MUTE 10-25 min + FINE

Exceptii /ad :

- In cazul in care este ziua de nastere a unui player aveti dreptul de a da un singur /ad cu textul "La multi ani X" fara alte comentarii stupide.
- De sarbatori aveti voie sa urati sarbatori fericite si alte urari o singura daca in ziua respectiva.

Are vreo treaba /ad-ul tau cu samp-ul? Nu

Las pe cineva sa raspunda ca deja aberati... nu mai postez nimic eu !

0 0

Back to top
Kubi
[Banned user]

Banned

(since 08-02-2013 16:27)

Votes: 6

Post Posted: 07-02-2013, 19:18:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nare nimeni cu tine.. fi mai bun nu fi rau.. ca dupa te iau playerii de .. la sti ce ma refer infine nu sa ajuns cu nimic ai sa vezi mai incolo - (nu lua ca o amenintare) /LOCK

0 0

Back to top
Catana

[FreakZomaN]

(since 24-07-2018 11:29)

Votes: 99

Post Posted: 07-02-2013, 19:21:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai zic ceva: degeaba am eu 134234238423 de reclamatii daca-n niciuna nu are dreptate persoana care ma reclama...
Sunt bun cu toti, sunt prieten cu toti dar nu-mi place sa fiu luat si de prost.

Am sa fiu mai intelegator pe viitor cu toti sa nu mai fie discutii: /lock

0 0

Back to top
BonJovi4EveR
[Banned user]

Banned

(since 20-04-2016 19:39)

Votes: 196

Post Posted: 07-02-2013, 20:31:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Kubo : ad-ul nu a avut nici o legatura cu ceea ce prevede permisiunea folosirii lui in joc, a procedat corect, daca ai probleme cu windows-ul si cu jocul in sine, puteai frumos sa postezi la sectiunea: Diverse: Intrebari/Raspunsuri , ori sa intrebi prin /w [nume] [text] un player care crezi ca s-ar pricepe la asa ceva.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by BonJovi4EveR, 07 February 2013 18:31

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 07-08-2025, 17:18:16
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password