User
Pass
2FA

[Rezolvat]Sugestii
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message27899
C1NcA

[Try2stop]

Status: Offline
(since 07-05-2016 07:34)

Votes: 3

Post Posted: 06-02-2013, 18:10:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Clarish wrote:
Am avut cazuri in care am vazut injuraturi de la acelasi player pe durata a 3 a zile in repetate randuri.
In momentul in care ia primul gag se potoleste vreo 2-3 ore dupa aia uita intra a 2 a zi iarasi spurca serverul iar ia gag iar se potoleste, dar totusi eu zic ca ar trebui sa punem o limita de abateri care sa rezulte intr-un ban serios daca nu se poate abtine. si de aceea zic ca ar fi util sa avem un astfel de post

Posturi unite automat, 06-02-2013, 16:59:43

In cazul in care se aproba acest topic as vedea o limita de 14 puncte. (eu zic ca e destul de indulgent. nu se vor face diferente daca injuriile se adreseaza playerilor sau adminilor)
Ca sa nu fim totusi opriti din joc putem face un screenshot la consola sau la chat direct cand vedem injuratura si se poate posta mai tarziu in topic.
Primul post probabil va veni cu primul "pottymouth". Al 2 lea poster va copia in postul lui numele primului "nervos" dupa care va nota si "nervosul" pe care l-a prins el. Felul asta de a posta va evita aparitia aceluias jucator de 2 ori in lista. In momentul in care se sesizeaza ca unul dintre "nervosi" a ajuns la al 2 lea warn se poate trece in dreptul lui +1 ( pt jignire) si +2 (pt injuratura).
De asemenea in momentul in care respectivul player va aduce ofense altui jucator pedeapsa cu gag/llama ramane valida.
In josul paginii se va posta si ss-ul cu limbajul vulgar al playerilor

Acest thread nu doreste banarea playerilor doar pentru ca au fost nervosi la un moment dat, ci va tine evidenta si va scapa de acele persoane care intradevar nu au respect fata de ceilalti si care nu aduc nici un plus serverului

Este mult prea mult spus ..dupa parerea mea.
Sa postezi de fiecare data fiecare gag,daca vezi un player ca injura odata ii dai gag daca vezi ca injura si a doua oare si a treia oara ii dai ban 30 - 100 min max.
Poti in cel mai rau caz ex: sa te injure pe tine sau sa injure in repetate randuri si sa ii dai un ban 1000 min, si sa postezi pe forum respectivu jucator ca are ban 1000 min si daca il vedem in intervalul acesta de timp pe sv sa ii dam ban.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
marele.trantor

[Trantorul]

(since 03-11-2017 17:41)

Votes: 33

Post Posted: 06-02-2013, 19:51:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok, din cate vad sunt pareri si pro si contra la aceasta sugestie. Nu sunt de acord sa banam permanent playeri care nu joaca cu cod... Ban 1000 minute ramane cea mai inteleapta masura, cu siguranta cel care efectueaza aceasta comanda asupra cuiva are si probele asupra lui. Nu vad sa fie foarte des vulgaritate pe server (certuri, injurii, etc) incat sa fie nevoie de un topic special pt. dansii.

LA NOI NU E TZIGANIE!!! -

am ceva cu Busu.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 06-02-2013, 20:05:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
nu se vor face diferente daca injuriile se adreseaza playerilor sau adminilor)

In sfarsit, felicitari pentru aceasta linie.
Desigur este interesanta propunerea ta, dar daca e sa analizam logic (iar iti daram sperantele) nu este posibil, nu este posibil pentru ca majoritatea adminilor (foarte putini pe server) nu au timp de a face print-screen pentru fiecare injuratura si pe forum la fel, nu o sa stea nimeni sa tina socoteala, timpul este pretios iar ce spui tu, necesita prea mult.
Din punctul meu de vedere meriti un felicitarix2, pentru implicare si sugestii.

Eu personal nu sunt de acord cu ban-ul, prefer llama si am scapat de el pe o perioada nedeterminata(scapa de llama doar cand o scoti tu sau iese din cs).
Poate sa injure el de toti vii si nefiintele, atata timp cat nu ii dau importanta nu ma afecteaza, mai rau se ataca cand nu ii faci pe plac (sa te certi cu el, gag/kick/ban).
Sa-i dau ban inseamna sa-i dau ce vrea, deci nu.

Este punctul meu de vedere.

0 0

Back to top
marele.trantor

[Trantorul]

Post Posted: 06-02-2013, 20:15:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Code:
nu se vor face diferente daca injuriile se adreseaza playerilor sau adminilor)

In sfarsit, felicitari pentru aceasta linie.
Desigur este interesanta propunerea ta, dar daca e sa analizam logic (iar iti daram sperantele) nu este posibil, nu este posibil pentru ca majoritatea adminilor (foarte putini pe server) nu au timp de a face print-screen pentru fiecare injuratura si pe forum la fel, nu o sa stea nimeni sa tina socoteala, timpul este pretios iar ce spui tu, necesita prea mult.
Din punctul meu de vedere meriti un felicitarix2, pentru implicare si sugestii.

Eu personal nu sunt de acord cu ban-ul, prefer llama si am scapat de el pe o perioada nedeterminata(scapa de llama doar cand o scoti tu sau iese din cs).
Poate sa injure el de toti vii si nefiintele, atata timp cat nu ii dau importanta nu ma afecteaza, mai rau se ataca cand nu ii faci pe plac (sa te certi cu el, gag/kick/ban).
Sa-i dau ban inseamna sa-i dau ce vrea, deci nu.

Este punctul meu de vedere.

CORECT!

*treci pe topic "divertisment war5" ne gandeam la un avatar nou pt. tine -

am ceva cu Busu.
0 0

Back to top
Clarish

[Mentally Stable]

(since 21-01-2017 19:11)

Votes: 6

Post Posted: 07-02-2013, 13:00:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Probabil ca venind din mediul MMORPG si avand experienta ca GM in astfel de domeniu, sugestiile mele nu se preteaza atat de bine stilul CS. Totusi am sa mai fac o sugestie.
Propun popularea paginii grupului de pe facebook si pe server. Sansele ca playerii nostri sa aiba cont de facebook sunt mult mai mari decat sa stea si sa verifice forumul (unde ar trebui sa-si faca cont nou)
Daca am promova pe server pagina de facebook, playerii pot intra in contact cu adminii care nu sunt on pe server si pot vorbi live-time cu acestia. (Cazul meu: am aproape non-stop facebook si forum deschis cat sunt la servici, totusi nu pot intra pe server-ul de cs dar as putea rezolva anumite nelamuriri ale unui player). De asemenea adunand acolo un set de oameni ne-ar garanta o echipa de jucatori constanta, pe care am putea conta ca ne-ar tine serverul intr-o stare buna ca populatie si poate chiar mai mult. As putea adauga ca se poate face o comunitate mai unita de playeri daca reusim sa-i atragem pe acestia si sa-i lasam sa comunice intre ei.
Aceasta idee ar putea fi vazuta si ca o metoda mai usoara de a pune la curent playerii in legatura cu decizii luate de catre owneri, concursuri si asa mai departe.

0 0

Back to top
Sahadin

[Mentally Stable]

(since 26-01-2015 17:08)

Votes: 7

Post Posted: 07-02-2013, 13:43:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

in ultimele 4-5 zile sunt atent la o treaba ce ma enerveaza. sunt playeri care au invatat hartile si punctele de rspwn, dau 2-3 gloante si hop lama. hai sa afisam un mesaj de fair play (cum este acela al concursului) sa se renunte la campare si la damage inainte de lama.
inteleg cand tragi si ramai fara gloante, inteleg ca ti se poate rupe filmul asta de 4-5 ori intr-o harta, dar nu inteleg sa ai modul de joc numai in felul asta!!!

pedeapsa sa fie un maxim de kick dupa slap/slay...este ceva de bun simt si nu cred ca ar deranja pe nimeni!!!

ma inclin in fata voastra!

0 0

Back to top
Clarish

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-02-2013, 14:37:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sahadin wrote:
in ultimele 4-5 zile sunt atent la o treaba ce ma enerveaza. sunt playeri care au invatat hartile si punctele de rspwn, dau 2-3 gloante si hop lama. hai sa afisam un mesaj de fair play (cum este acela al concursului) sa se renunte la campare si la damage inainte de lama.
inteleg cand tragi si ramai fara gloante, inteleg ca ti se poate rupe filmul asta de 4-5 ori intr-o harta, dar nu inteleg sa ai modul de joc numai in felul asta!!!

pedeapsa sa fie un maxim de kick dupa slap/slay...este ceva de bun simt si nu cred ca ar deranja pe nimeni!!!

ma inclin in fata voastra!

M-am gandit si eu ca nu e tocmai ok cu cei care campeaza spawn spots, dar totusi mi s-a intamplat si mie sa imi apara in fata 3 adversari din acelasi spot? acum ce sa fac sa trec mai departe sperand ca ei nu vor trage?
Ideea mea e ca avem suficienta treaba cu prinderea codatilor, nu prea mai avem si timp sa vedem cat va sta un player pe loc cu tinta intr-un anumit spot + ca ai maxim 3 spawnuri consecutive pe un spot. dupa aia astepti destul de mult pana mai apare cineva acolo plus ca sunt sanse mari sa te trezesti cu o lama din lateral/spate daca stai concetrat pe un astfel de spawn.

Solutii posibile: 1. sa se introduca mai multe spoturi de spawn pe harti DACA ESTE NEAPARAT NECESAR! presupun ca e destul de complicat plus ca avem si multe harti.
2. Sa se mareasca immune la 2 sau 3 secunde cand faci respawn astfel daca esti apasat cum faci respawn ai timp sa`l ucizi pe camper (desi daca esti in trecere esti dezavantajat)
3. Sa se scada timpul la afk-kick la 1 minut - fiind joc de gungame cred ca dupa 30-40 de secunde simti nevoia sa te plimbi sa cauti kill-uri. Ce depaseste 1 minut poate fi considerat camp/kick. (dezavantaj aici - daca playerul sta cu tinta pe spot si se misca stanga dreapta nu v-a primi kick)

As propune sa facem un poll pentru chestia asta in care sa se voteze totusi daca un player va fi prins campand un spot sa primeasca un slay. (ar fi bine ca slay-ul sa-i taie si un frag in momentul in care primeste comanda, asfel retragandu-se si avantajul pe care l-a dobandit printr-un astfel de metoda de joc)

0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 07-02-2013, 15:12:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu sunt contra la tot ce spuneti in legatura cu punctele de respawn , ati spus mereu ca sa nu se mai ia respawn din baza , la majoritatea hartilor s-a muncit la puncte respawn (special Ion) , acum veniti sa spuneti ca sunt playeri care au invatat punctele respawn ? Ok , au invatat pt ca joaca foarte mult si au memorat locurile de unde isi iau playerii respawnul , atunci daca nu va convine reintroducem respawnul din baza . Nu mi se pare corect ca playerii sa fie conditionati cum sa omoare adversarul.
0 0

Back to top
Strike1

[Creep]

(since 05-04-2016 17:21)

Votes: 9

Post Posted: 07-02-2013, 15:24:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

clau88 wrote:
Eu sunt contra la tot ce spuneti in legatura cu punctele de respawn , ati spus mereu ca sa nu se mai ia respawn din baza , la majoritatea hartilor s-a muncit la puncte respawn (special Ion) , acum veniti sa spuneti ca sunt playeri care au invatat punctele respawn ? Ok , au invatat pt ca joaca foarte mult si au memorat locurile de unde isi iau playerii respawnul , atunci daca nu va convine reintroducem respawnul din baza . Nu mi se pare corect ca playerii sa fie conditionati cum sa omoare adversarul.

+1 Ai dreptate si stiu ce inseamna..... Si cu 2 sau 3 gloante si lama imediat asta e daca nu ai auzul sau vederea buna(si mai bine sa ai si lagg). Daca stie cum sa joace sa castige, daca nu sa invete sa joace.

0 0

Back to top
marele.trantor

[Trantorul]

Post Posted: 07-02-2013, 15:46:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+1 RTH, sustin ceea ce ai spus!
*Daca aveti timp si vedeti player care sta exagerat de mult la camp se poate slay/rocket dar nu kick!!!

am ceva cu Busu.
0 0

Back to top
Clarish

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-02-2013, 16:10:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

marele.trantor wrote:
+1 RTH, sustin ceea ce ai spus!
*Daca aveti timp si vedeti player care sta exagerat de mult la camp se poate slay/rocket dar nu kick!!!

Sustin - si cred ca ar trebui aprobata regula asta -

0 0

Back to top
marele.trantor

[Trantorul]

Post Posted: 07-02-2013, 16:27:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cu placere recomand, dar fara abuz!!! -

am ceva cu Busu.
0 0

Back to top
Clarish

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-02-2013, 17:44:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Clarish wrote:
Probabil ca venind din mediul MMORPG si avand experienta ca GM in astfel de domeniu, sugestiile mele nu se preteaza atat de bine stilul CS. Totusi am sa mai fac o sugestie.
Propun popularea paginii grupului de pe facebook si pe server. Sansele ca playerii nostri sa aiba cont de facebook sunt mult mai mari decat sa stea si sa verifice forumul (unde ar trebui sa-si faca cont nou)
Daca am promova pe server pagina de facebook, playerii pot intra in contact cu adminii care nu sunt on pe server si pot vorbi live-time cu acestia. (Cazul meu: am aproape non-stop facebook si forum deschis cat sunt la servici, totusi nu pot intra pe server-ul de cs dar as putea rezolva anumite nelamuriri ale unui player). De asemenea adunand acolo un set de oameni ne-ar garanta o echipa de jucatori constanta, pe care am putea conta ca ne-ar tine serverul intr-o stare buna ca populatie si poate chiar mai mult. As putea adauga ca se poate face o comunitate mai unita de playeri daca reusim sa-i atragem pe acestia si sa-i lasam sa comunice intre ei.
Aceasta idee ar putea fi vazuta si ca o metoda mai usoara de a pune la curent playerii in legatura cu decizii luate de catre owneri, concursuri si asa mai departe.

S-a sarit peste... As dori niste pareri...

0 0

Back to top
marele.trantor

[Trantorul]

Post Posted: 07-02-2013, 17:53:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NU promovam *facebook... ne dorim war5 forum mai tare ca facebuci* -, mai astept pareri! -

am ceva cu Busu.
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 07-02-2013, 20:43:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ganditi-va bine la regula aia cu campat, este una gresita, foarte gresita.
O sa se abuzeze si nu aveti de unde sa stiti daca a stat sau nu la campat, o sa curga cu reclamatii.

Se poate introduce un plugin anti-campat, dupa 10 secunde de campat ti se inegreste ecranul... sunt alte metode de a rezolva problema asta.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by freakz*pamflet, 06 August 2013 08:17

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next    

The time now is 30-10-2024, 07:24:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x