User
Pass
2FA

Sustinere.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message603
sTk_baZZoka
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 25-02-2013 21:53)

Votes: 6

Post Posted: 12-02-2013, 23:25:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"Nu e o justificare destul de buna, avand in vedere ca nu ai asteptat opinia unui administrator si ai facut de capul tau. Pe langa asta, povestea ta nu se confirma, doarece Bazooka a spus ca banii au fost pentru o casa, iar voi i-ati transferat folosind comanda /guard (incercand sa ascundeti asta). Daca nu ati incercat sa faceti nimic rau, de ce i-ati mai tinut ascunsi? Incearca sa minti mai cu cap data viitoare."

Striker ma scuzi ca fac post aici , dar eu am spus altceva , dupa ce am primit banii pe 0 , cabron m-a intrebat de unde am 2kk ! si eu i-am zis "pai am vandut casa care o aveam" dupa cum dadeam ca disperatu /report "am dat sellhouse etccccc"
Intelegi ?

Deci banii nu erau pentru "o casa" , dadusem /sellhouse dupa ce am primit cash pe 0 si deasta m-a intrebat cbr de unde am 2kk....si justific si cei 50k , mi-a dat united ca eram pe 0 -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Alexandru P

[69]

Status: Offline
(since 08-04-2020 20:56)

Votes: 289

Post Posted: 12-02-2013, 23:36:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Oricum v-ati sustine unul pe altul nu aveati dreptul sa faceti asta,stiati destul de clar ca Striker a interzis vanzarea bunurilor virtuale pe bani reali. Degeaba mai veniti de acum cu diferite gogosi,noi suntem devotati clatitelor. Nu mai deschideti alte topicuri pe aceata tema sau ve asigur ca veti fi sanctionati pe forum pentru off-topic.

Contact Y!M: phhh.freakz
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AlexUnder111, 12 February 2013 21:36

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 10-08-2025, 12:04:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password