User
Pass
2FA

Intrebare !

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions
Author Message589
UltraKill

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-05-2021 23:43)

Votes: 2

Post Posted: 15-02-2013, 00:58:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut ! As putea deschide un topic pentru cineva anume dupa Server pentru ai face reclamatie si eu si ceilalti playeri nemultumiti de persoana respectiva ?
1.prin gesturile lui de om fara caracter care nu stie sa se joace pe un server frumos goneste clientii serverului !
2.nu respecta regulile serverului
3.Sunt multi playeri care sunt nemultumiti de chestia asta si ies seara dupa server din cauza lui !
4.in fiecare runda ori cine ramane singur primeste he ! (probabil este invidios) dar noi nu putem juca linistiti !!!

Daca pot deschide un topic separat pentru persoana respectiva sa vina toti playerii nemultumiti sa isi spuna derenju de catre el as face-o cu ce-a mai mare placere fiinca nu putem juca linisti seara chiar daca nu suntem multi si suntem 10 persoane , mai putine sau mai multe !

MULTUMESC .

NUMELE PERSOANEI IL VOI DA DUPA CE PRIMESC RASPUNSURILE OWNERILOR !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
teLOVEsc

[Criminal]

(since 16-09-2018 14:52)

Votes: 216

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Ce e ala  
Post Posted: 15-02-2013, 01:24:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ahahahaha , uite ca o pasarica mi-a soptit cum ca este vorba despre mine .. si acum sa-ti raspund :

1. explica-mi tu mie ce gesturi fac de spui ca sunt om fara caracter
2. adu dovezi ca eu nu respect regulamentul , nu doar vorbe
3. Rareori ce intru seara , azi a fost o exceptie deci nu mai manca ce nu trebuie
4. Nu imi convine sa arunc cu he pe oricine asa ca si aici mananci ce nu trebuie ..

Concluie :
====================

Imi pare rau ca la mine nu merge treaba "Nu iti dau sirena - nu ma tragi" si invers ... Chiar imi pare rau ca nu favorizez aproape pe niciunul de lvl mai mare ... De asta nici nu ma suportati voi - Dar pe unii dintre voi care vad ca suferiti , da ! pot spune ca nu dau 2 bani pe comportamentul vostru de care dati dovada ...

All kids watch this - Click

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Le'X'uS

[LexY:P]

(since 18-04-2016 11:02)

Votes: 40

Post Posted: 15-02-2013, 01:26:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Daca na'r respecta regulamentul pana acu ar fi avut reclamatii la greu.
2. He da cand vrea unde vrea si cand are chef.
3. Nu vad pentru ce sa te mai straduiesti sa deschizi un topic, care nare nici un sens.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by *salam*, 15 February 2013 00:18

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions  

The time now is 15-02-2025, 20:05:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x