User
Pass
2FA

Reply.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1320
StatePotcovaru

[#potcovar]

Status: Offline
(since 12-12-2016 22:42)

Votes: 20

Post Posted: 21-02-2013, 14:27:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau in joc: State
Nick-ul persoanei reclamate: Mr.AlexUnder
Poze:
Descriere incident: Striker,am citit ce ai scris ,nu cred ca sunt nesimtit,n-am venit sa urlu dupa un biz,dar vreau si eu sa vad putin obraz, domnul AlexUnder mi-a eliberat bizul,l-a golit apoi a stiut ca a facut greseala,si a facut repede schimb cu gibilan. De cand joc pe server, nu cred ca am fost nesimtit, da,pe forum n-am mai frecventat,dar in-game am intrat cand am avut posibilitati,mai are si omu' o viata. Pretul de cand l-ai schimbat, a ramas 500$,m-au informat cei din Staff, nu l-am mai schimbat,am sa caut o poza sa vezi, cum era pretul inainte. Sper sa-mi recuperez bizul deoarece l-am pierdut aiurea.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
New.MMA
[Banned user]

Banned

(since 21-02-2013 21:52)

Votes: 3

Post Posted: 21-02-2013, 14:54:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Datii frate bizz-u,ca poate a avut si omu' treaba si n-a putut intra..I l-ati luat auirea

Guta e viata mea!
P.S:Guta nu face playback
0 0

Back to top
Catana

[FreakZomaN]

(since 24-07-2018 11:29)

Votes: 99

Post Posted: 21-02-2013, 15:42:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

new.mma /warn pt ca te bagi unde nu-ti fierbe oala.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
New.MMA
[Banned user]

Banned

Post Posted: 21-02-2013, 15:53:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ete na..ce sa zic,printr-un warn am mai trecut eu

Guta e viata mea!
0 0

Back to top
Alexandru P

[69]

(since 08-04-2020 20:56)

Votes: 289

Post Posted: 21-02-2013, 16:04:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mma inca 1 warn.

Hai sa iti explic cum privesc eu lucrurile. Intri o data pe saptama,altu care in 3 saptamani joaca in jur de 120 de ore nu are casa si biz,de ce? Pentru ca e ocupat de un player care in cursul a 3 saptamani joaca o ora. Degeaba plangeti pe la Striker sau Cabron,ei au incredere in deciziile mele,altfel nu ma puneau admin 1337 si daca zici ca e o decizie gresita,tu in calitate de admin,esti interesat sa atragi playeri si sa ii tii pe server cum ai fi procedat cand primesti zilnic reporturi de genul "x nu a mai intrat,are casa si eu nu. Impaca-te cu ideea,la fel am patit eu cu o proprietate pentru inactivitate de 5 zile pe cand nu aveam admin/helper si nu am urlat pe la nimeni,am inteles ca cei activi indiferent de vechimea lor pe server au prioritate deoarece ei tin servul plin zi de zi si nu eu care intram odata la 3 zile. Iti voi da cei 10kk (banii din biz + pretul acestuia) dar biz-ul nu-l vei recupera.

Si pe langa asta ai admin pe serverul lui OverLord,e clar ca acolo iti petreci in mare parte timpul si nu aici,nu inteleg de ce faci tamtam.

Contact Y!M: phhh.freakz
0 0

Back to top
New.MMA
[Banned user]

Banned

Post Posted: 21-02-2013, 16:12:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A da?aveti grija ca-l pun pe Domnu' Nicolae Guta pe voi..bine v-ati pus cu tot tarafultv si manele tv....atata va fost!

Guta e viata mea!
0 0

Back to top
Alexandru P

[69]

Post Posted: 21-02-2013, 16:18:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

New.MMA wrote:
A da?aveti grija ca-l pun pe Domnu' Nicolae Guta pe voi..bine v-ati pus cu tot tarafultv si manele tv....atata va fost!

"Esti tare in clanta" ca ai helper pe serverul lui OverLord,dar crede-ma ca daca mai intervii peste anumite probleme care nu te privesc, vei fi sanctionat si singurele posturi ale tale in aceasta sectiune vor fi aici.

0 0

Back to top
New.MMA
[Banned user]

Banned

Post Posted: 21-02-2013, 16:24:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Helper pe svr lui OverLord?de unde le scoti ma?
Si cine iti procura toate informatiile?Florin Salam?eram sigura ca ala,este gelos pe Guta si de asta ma da de gol

Guta e viata mea!
0 0

Back to top
StatePotcovaru

[#potcovar]

(since 12-12-2016 22:42)

Votes: 20

Post Posted: 21-02-2013, 17:05:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AlexUnder111 wrote:
mma inca 1 warn.

Hai sa iti explic cum privesc eu lucrurile. Intri o data pe saptama,altu care in 3 saptamani joaca in jur de 120 de ore nu are casa si biz,de ce? Pentru ca e ocupat de un player care in cursul a 3 saptamani joaca o ora. Degeaba plangeti pe la Striker sau Cabron,ei au incredere in deciziile mele,altfel nu ma puneau admin 1337 si daca zici ca e o decizie gresita,tu in calitate de admin,esti interesat sa atragi playeri si sa ii tii pe server cum ai fi procedat cand primesti zilnic reporturi de genul "x nu a mai intrat,are casa si eu nu. Impaca-te cu ideea,la fel am patit eu cu o proprietate pentru inactivitate de 5 zile pe cand nu aveam admin/helper si nu am urlat pe la nimeni,am inteles ca cei activi indiferent de vechimea lor pe server au prioritate deoarece ei tin servul plin zi de zi si nu eu care intram odata la 3 zile. Iti voi da cei 10kk (banii din biz + pretul acestuia) dar biz-ul nu-l vei recupera.

Si pe langa asta ai admin pe serverul lui OverLord,e clar ca acolo iti petreci in mare parte timpul si nu aici,nu inteleg de ce faci tamtam.

Dragul meu prieten, eu nici nu stiam ca are OverLord server Dosent Matter ,nu ma pasioneaza adminele pe alte sv. , am zis eu ca m-am lasat ? Dar bizu ,l-ai eliberat, ca sa faci si tu rost de unul,daca zici ca l-ai eliberat ca sa-l aiba alt player,de ce cand i-ai dat /asellbiz l-ai cumparat tu si i l-ai dat lu' gibilan? Apoi ai facut schimb ca sa te alegi si tu cu unul,nu port pica pe tine,dar nu-mi plac chestiile astea. Tin sa iti zic, daca cineva isi deschide server [care a jucat pe freakz] si numai intra unu' de aici pe Freakz,inseamna ca are admin acolo? Fi serios, Alex ai o varsta mare, incearca sa gandesti logic.

@ Sunt curios,daca OverLord nu avea server ,ce scuza mai gaseai pentru mine? Ca mi-am facut server? Dosent Matter

0 0

Back to top
Alexandru P

[69]

Post Posted: 21-02-2013, 17:12:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am gandit logic cand ti-am eliberat bizu si l-am dat altcuiva sa se bucure de el,daca eram in foame de bani sau cautam biz fii sigur ca il tineam pentru mine la cat profit scoate. Nu are rost sa o lungim,esti inactiv iti pierzi drepturile si proprietatile,eu asa gandesc asa fac. Decide Striker sau Cabron mai departe.

0 0

Back to top
New.MMA
[Banned user]

Banned

Post Posted: 21-02-2013, 17:15:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci draga Alex,stiu ca esti fanul lui Salam,de ce atata tam tam pe un bizz.Omu' isi vrea bizz-ul inapoi ca si l-a pierdut pe nedrept,a avut si el treaba si n-a putut intra pe svr.

Guta e viata mea!
0 0

Back to top
pHoZoNNN

[Bãããhããã!]

(since 19-05-2019 10:17)

Votes: 192

Post Posted: 21-02-2013, 17:33:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

El isi vrea bizzul ,nu tu ,dispari de aici ca numai calci pe server.
P.S. mai termina cu manelistii tai. - Ca o sa iei warn fara numar ,fara numar.

0 0

Back to top
New.MMA
[Banned user]

Banned

Post Posted: 21-02-2013, 17:34:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Huaa nici pe /w nu mai putem vorbi ca ne calcati intrimitatea.
AlexUnder ft Salam cautati pe youtube.

1:Datii bizz-u lui State ca i l-ati luat degeaba
2:Nu mai vb pe /w ca degeaba,ca alex ne incalca intimitatea,tot ce stie a invatat de la Salam si Copilu'De aur

Huaa

Guta e viata mea!
0 0

Back to top
OverLordxD
[Banned user]

Banned

(since 24-02-2013 12:14)

Votes: 2

Post Posted: 21-02-2013, 18:12:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AlexUnder111 wrote:
mma inca 1 warn.

-- , buna aia cu adminu alexe , nu stie state inca de sv meu deci acea confirmare a ta este gresita -
@state:Nu te mai sufoca atat pentru nimic -
@New.mma: tu sa ii mai lasi dracu in pace - ca nu rezolvi nimic
Iar pentru restul cititorilor care nu stiu ce sv e freakzu , va zic eu de acm ca a ajuns unu aiurea -
@alexunder: nimeni nu te vrea admin =)

0 0

Back to top
Alexandru P

[69]

Post Posted: 21-02-2013, 18:18:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

S-a ajuns cam departe si ma bucur ca te consideri un nimeni over -. Inchid topicul si il va deschide Striker sa dea un raspuns final.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AlexUnder111, 21 February 2013 16:18

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 02-03-2025, 08:08:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x