User
Pass
2FA

Promovare server

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message606
Zeu # eRoR-

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-06-2013 07:07)

Votes: 2

Post Posted: 27-02-2013, 19:28:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut,
Am facut acest topic in legatura cu popularea serverului, a trecut ceva timp de cand s-a deschis si totusi suntem foarte putini , maxim 7-8 playeri pe server la o ora de varf. Ar fi foarte bine daca cu totii am tine redirecte sa redirectionam playerii , dar aici intervin problemele legate cu pc , etc..
Ar fi frumos daca am imbunatati imaginea serverului in mai lmulte locuri, de exemplu eu mi-am facut un bind "pro.freakz.ro | Classic Server Va asteptam !" si cand intru pe alte sevrere fac reclama la al nostru. Ar fi o idee . Sau ce am mai vazut pe altundeva , un player aduce alti player ( prieteni/colegi/etc) iar ca sv sa se populeze acestia cer Nick Rezervat , iar cel care a adus cei mai multi playeri sa primeasca admin. Ar fi o alta idee. Sunt foarte multe, dar trebuie sa populam serverul ca sa ajungem si noi la cel putin 10 jucatori constant. Crestem si pe Freakz si o sa atragem si alti playeri de pe alte comunitati,
Cam atat am avut de zis, mai astept proupneri , pareri, orice e bine venti !
O seara buna ! -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Nelutzu

[The Godfather]

(since 24-06-2019 12:42)

Votes: 24

Post Posted: 27-02-2013, 20:17:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E foarte buna ideea.
Ati vazut si voi. Suntem admini multi dar totusi mai ofer admine.
Cu cat mai multi cu atat mai bine. Daca ar face fiecare reclama ar fi super. Cate un mass pe messenger pe zi e perfect.

Eu lucrez in timpul liber cum pot si mai intru si pe net sa vad cum merge serverul. Nu am timp liber atat de mult ca unii dintre voi.

Daca vad progrese ofer admine mai mari, nu e problema. Vreau doar sa ridicam serverul asta. Nu am cerut bani nimanui, nici un cent, nimic. Totul gratis. Nici macar pentru hosting.

Poate o sa strangem cumva cate 1 euro pe telefon sau paypal sa ne luam un BOOSTER de la setti sau gametracker(.rs) sa incercam si asa.

Pentru o zi boosterul costa 1,2 euro. Daca merge treaba o sa mai luam. Vedem noi, trebuie sa ne descurcam cumva.

Primele metode ar fi redirectele si reclama pe alte comunitati (acolo unde se permite) si pe messenger.

Uitati un mass, luat de pe site-ul principal Freakz.ro, care e setat pentru fiecare server.
Quote:
Hai sa joci CS cu mine pe cel mai tare server <b>pro.freakz.ro:27015</b> .Pentru mai multe informatii despre server (statistici live) si ca sa ne votati vizitati http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-pro.freakz.ro-37596.html .

Buna initiativa Curcanule.

0 0

Back to top
Zeu # eRoR-

[Mentally Stable]

(since 02-06-2013 07:07)

Post Posted: 27-02-2013, 21:08:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De exemplu:

0 0

Back to top
Alexandru Din

[Mentally Stable]

(since 01-12-2013 17:04)

Post Posted: 27-02-2013, 21:37:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zeu stai linistit ca nu esti singurul care face reclama la srv lui Nelutzu , am facut si eu si am luat pana acum vro 3 banuri, gag de m-am saturat si altele, intradevar este buna ideea ta dar cum ai si zis pc-urile nu prea ne ajuta , al meu e varza daca tin redirectie pe el se arde - . Si am mai adus si eu vro 2 colegii si am sa mai incerc sa mai aduc , sunt de acord cu tine sa facem servarul asta cat mai populat !!! Ma bucura tare mult ca ne ajutam intre noi .

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by "23", 07 November 2013 22:42

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 06-02-2025, 11:42:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x