User
Pass
2FA

Reclamatie Plesucu + Hypnotic!
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2540
Jado

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 14-09-2013 15:00)

Votes: 2

Post Posted: 27-02-2013, 23:12:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum nu aveti un model de urmat pt Reclamatii,o sa scriu direct:
Adminul vostru,domnisoara "Plesucu",mi-a dat ban,sa-mi arate ca e baiat si ca e admin(poate sa-mi demonstreze ca are outse si nu ovare),in fine,nu o sa fac cerere unban pt ca am Ip rotabil.
Pe langa domnisoara "Plesucu" mai este si adminashul Hypnotic,care la fel abuzeaza de comenzi. Eu mereu mi-am vazut de joc,nu am deranjat pe nimeni,nu am injurat pe nimeni,chiar daca sunt mai recalcitrant din fire,am fost,sunt si ma consider educat.
Din razbunare/invidie/prostie,nu stiu sa va spun exact,adminashul Plesucu mi-a dat ban,de ce nu stiu,astept sa-mi arate o dovada sau macar sa spuna motivul daca are sange in ovare.
Ca dovada o sa va arat ce mi-a spus inainte de a imi da Ban Permanent : http://i51.tinypic.com/2myare8.jpg .
Nu vreau sa-i scoateti adminul,nu ma incalzeste cu nimic,nu ma intereseaza,vreau doar sa ma pot juca linistit. Xbox-ul e singurul sv pe care ma mai joc de cand m-am lasat de cs. Nu stiu exact sa va spun dc am ales exact server-ul vostru,poate pt ca imi place atmosfera,dar uite ca mereu este cate'o domnishoara sa-mi strice cheful.
Astept sa luati direct masuri,nu voturi PRO sau CONTRA pentru ca nu ma incalzesc cu nimic.
Later edit : Acum imi iau ban si de la catelushul HYPNOTIC,de ce? Iar nu stiu ...
Astept lamuriri si o poza cu buletinele celor doi adminashi,v-am pupat:*

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
plesucu

[~MACY~]

(since 09-08-2020 17:36)

Votes: 32

Post Posted: 27-02-2013, 23:33:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sa fiu scurt si la subiect . Daca asa vb despre mine ..nu mai ai ce cauta pe serv asta,nu esti primul care face chesti de astea ,dar atat timp cat sunt eu admin nu mai ai ce cauta pe serv. Nu cred ca e frumos sa vb as cu mine si mai ales ca vb in lipsa de cauza . poate nu stiai dar nu is prea nou aici. Am 520 de ore jucate pe serv asta.Asa ca un faci tu regula aici,o fac eu si tu nu mai ai ce cauta pe aici.

0 0

Back to top
Jado

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-02-2013, 23:39:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-) astia ca tine fac Romania de ras. Poti sa ai si 690 de ore jucate,atat timp cat tu abuzezi de admin si imi dai gag pentru nimic,atat timp cat ma iei peste picior pe server de fata cu toata lumea,imi permit sa vorbesc cum vreau la adresa ta. Esti un nimeni in fata mea,un agramat si un subnutrit,un copil pe langa mine. Atat timp cat e vorba de counter Strike 1.6,nu mi-am gasit adversar pe sv asta,poate nu inca,asa ca tot un nimeni ramai.
Mi-ati dat ban pe steam,ce ati rezolvat? Steam-uri am,exista si valve,daca vreau sa ma joc,ma joc oricand vreau si cu ce nick vreau.
Dar ca sa iti arat ca nu sunt un "player" de duzina pe server-ul asta,o sa merg inainte si cu o cerere Unban. Asta daca am cu cine vorbi in comunitatea asta a voastra.

Last edited by Jado on 28-02-2013, 14:16:39; edited 1 time in total
0 0

Back to top
|HD|*Drak3

[Freakz * Hypnotic]

(since 19-10-2014 18:26)

Votes: 23

Post Posted: 27-02-2013, 23:54:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jado vad ca ai inceput sa jignesti si aiki ,,asa kum ai facut si pe server..te crezi mai important daca ne jignesti pe noi..? Stai linijtit cat o sa fiu pe server o sa am grija sa nu mai joki,...daca tot te lauzi ca ai IP "rotabil" sunt solutii si pentru ip "rotabil"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
plesucu

[~MACY~]

(since 09-08-2020 17:36)

Votes: 32

Post Posted: 27-02-2013, 23:56:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am ajuns sa ne injure jucatori pe serv pe noi admini .. Sunt dezamagit de schestile astea.

http://www.girlshare.ro/32247210.6

0 0

Back to top
Jado

[Mentally Stable]

Post Posted: 28-02-2013, 00:04:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O dovada pentru banul meu permanent imi aduceti?
Cu voi doi nu am ce vorbi,astept raspuns de la cineva mai mare in grad,mersi.

Last edited by Jado on 28-02-2013, 00:06:13; edited 1 time in total
0 0

Back to top
|HD|*Drak3

[Freakz * Hypnotic]

Post Posted: 28-02-2013, 00:05:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lasa plesucu care o sa mai injure kum a facut'o baiatul asta..o sa primeasca ban -

0 0

Back to top
Jado

[Mentally Stable]

Post Posted: 28-02-2013, 00:09:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De injurat te-am injurat pe tine,atunci cand te bagai in seama,spunandu'mi mereu "taki",am exagerat,stiu si mi-o asum,dar se da gag nu ban permanent pe steam. App: Ce inseamna "taki"?
Am injurat la vreo 10 min dupa ce deja primisem ban permanent -

0 0

Back to top
|HD|*Drak3

[Freakz * Hypnotic]

Post Posted: 28-02-2013, 00:17:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fratele meu tu de 2 zile parca ai fost comentator pe serverul asta...si in leg ku "taki" iti zik sa taci ca am dreptul ...sunt admin si trebuie sa am grija pe server sa nu se certe lumea!! iar tu in astea 2 zile te'ai certat cu toata lumea!!! Iar gag stii prea bine ca ti'am dat de multe ori si tot vb..Ce vrei sa'ti fac daca ai gura mare suparta consecintele!! Si inca ceva..degeaba mai komentezi la acest topik k orikum pe server nu mai intri;)

0 0

Back to top
Jado

[Mentally Stable]

Post Posted: 28-02-2013, 00:24:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu m-am certat si inca nu ma cert cu nimeni deocamdata,daca voi doi nu ma suportati nu e problema mea.
Va rog sa nu-mi mai pangariti topic-ul,mersi.

0 0

Back to top
|HD|*Drak3

[Freakz * Hypnotic]

Post Posted: 28-02-2013, 00:28:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poi cum sa te suport daca tu ai tot timpul de komentat la adresa tuturor..Eu zik sa te retragi tu frumusel de pe forum ca sa fie bine pentru amandoi -

0 0

Back to top
Jado

[Mentally Stable]

Post Posted: 28-02-2013, 00:29:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cauta-ma frumos prin alta parte -
0 0

Back to top
~ElemenT~

[Mentally Stable]

(since 01-02-2018 20:53)

Votes: 11

Post Posted: 28-02-2013, 12:48:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jado, fara suparare, dar de cand ai venit pe server ai avut obiectii. Ba la admini, ba la jucatori, ba la harti! Daca zici ca-ti place serverul, nu incerca sa-l schimbi...iar daca incerci sa-l schimbi nu te minti ca-ti place -

Si inca ceva! Nu esti singurul jucator care se crede fara adversar pe server... iar din punctul meu de vedere daca te crezi mai buni decat toti de pe un server nu mai intri, intri pe alt server unde nivelul tau este atins si de alti jucatori (apropo, cs-ul nu era un joc de echipa?! - )

Oricum certurile (pe care daca nu le incepi, vad ca le intretii) nu sunt bune, nici pentru comunitate, nici pentru tine, nici pentru nimeni.
Ar trebui sa cauti un server si o comunitate unde tu sa fii multumit de ea, asa tu vrei sa schimbi lucrurile mult pe aici, si oricat ar fi, un nou venit pe server nu se poate comporta cum il duce capul fata de cei care sunt vechi, e o chestie de respect!

Respect!

Click to help!

0 0

Back to top
Jado

[Mentally Stable]

Post Posted: 28-02-2013, 14:05:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Atat timp cat imi vad de jocul meu si primesc ban fara motiv,asta la inceputurile mele pe server,apoi primesc gag+slay+din nou ban,fara absolut niciun motiv intemeiat,crede-ma element ca imi dispare toate buna dispozitie si tot bunul simt. Insa mereu am pastrat un limbaj adecvat,chiar daca am fost luat peste picior si primit cu "taki" pe server cand pur si simplu raspundeam unor intrebari venite de la alti jucatori,in afara adminilor care nu ma inghit. Nu cred ca am deranjat pe nimeni,dar atat timp cat nu sunt lasat in pace,crede'ma ca-mi pierd rabdarea!
Eu CS nu am mai jucat de ani de zile,pe serverul vostru m-a adus un coleg de munca,de asta am ramas aici,am mai spus prin cateva topic-uri ca mi-a placut atmosfera,dar cum in orice padure exista si uscaciuni,asa e si aici.
Nu vreau sa ies cu nimic in fata si pe asta am mai zis'o dar credeti-ma ca nu mai pot suporta abuzurile celor doi admini,cum ma inteleg cu tot restul serverului,cu astia doi de ce nu pot?
Asa ca nu-mi spune ca sunt eu de vina ... Vreau doar sa ma joc linistit,toti adminii mi-ati facut poze,mereu le-am oferit,chiar si atunci cand intampinam si ceva dificultati tehnice,nu v-am deranjat cu nimic. Lasati-ma fratilor sa ma joc,nu v-am cerut nimic!

0 0

Back to top
|HD|*Drak3

[Freakz * Hypnotic]

Post Posted: 28-02-2013, 15:05:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jado inceteaza sa mai faci atata taraboi ..k ti'am zis eu "taki" dupa cum se vede tu cauti motiv de cearta cu toti..Ti'am mai zis si tio repet retragete frumusel de pe server si forum daca te crezi mai "inteligent " ca noi !!!!

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 16-12-2024, 17:42:06
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x