User
Pass
2FA

Reclamatie alexunder

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message626
Vicente
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 08-03-2013 15:01)

Votes: 14

Post Posted: 28-02-2013, 22:12:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau in joc: Speedyman
Nick-ul persoanei reclamate: Alexunder
Poze: http://postimage.org/gallery/lxwx008/5655d017/
Descriere incident:am dat take cu ballas,dupa se gaseste el sa vb si sa imi tina mie predica ca un simplu lider[folosnd /lc]sefule /lc e pentru lideri nu pt admini,daca vreai sa discuti ceeva despre take cu mn ca am gresit ca nu am stat pe zona sa u orice vi la mine cu tp nu degeaba il ai,si vb cand esti pe /aod,pana autunci esti un Lider DNB si atat,mai dai si mute,nu vreau sa te jignesc pe tine sau pe cbr,dar nu este corect ca alexunder sa fie Head,trebuia sa o i-a de la inceput sau sa nu mai i-a helper nimik,deoarece a tradat sv si si-a facut altu-l,apoi se intoarce la noi si i-a head,o fi el inteligent[[nu contest asta] are iq cu siguranta peste al meu,dar aici chiar am dreptate,nu este corect fata de ceilalti playerii care au stat pe fkz cu devotament si nu au plkt niciodata si nu au nici macar H!
fiind acuzat [alexunder] nu cred ca ar fii frumos sa dai tu verdictul,hai sa lasam ceilalti admini sa i-a decizi!!
Ps.Nu vreau sa ma cert cun tine xunder,dar nu ai nici un drept sa ma certi tu pe /lc nici daca ai fii owneru ownerilor,veneai simplu la me cu /goto si vb in chat,/lc este pentru lideri sa vb despre take etc,nu sa imi tina mie predica x si y!
[credema ca si striker daca ar fi facut asa tot post as fi facut -]

Am un scut in care prostii ca tine nu pot intra,si sunt mandru de acest lucru,singurul loc fara prosti!!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Catana

[FreakZomaN]

(since 24-07-2018 11:29)

Votes: 99

Post Posted: 28-02-2013, 22:30:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+1 nu intereseaza pe nimeni ce parere ai tu despre alexunder. De cand a revenit s-au schimbat multe si te contrazic: ba da, isi merita functia pe care o are cu desavarsire. Este un admin corect si nu face diferente. El nu este obligat sa vina special pt tine si sa-ti vorbeasca tie cu /aod-ul. Cat despre devotamentul altor playeri,nu cred ca esti in masura sa spui tu cine merita helper / admin , cine merita up sau down. Nu te-a certat,pur si simplu ti-a facut observatie,ti-a atras atentia. Aseara ai facut un mare scandal si te plangeai ca vai se fac blaturi si-ti fura Ballas-ul teritoriile iar astazi vii cu reclamatie...

PS: ti-am mai atras atentia de n ori, daca nu stii cand se foloseste "-" macar n-o mai folosi.

0 0

Back to top
Alexandru P

[69]

(since 08-04-2020 20:56)

Votes: 289

Post Posted: 28-02-2013, 22:34:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce nu ai pus poze cu motivul mute-ului. Hai sa iti reimprospatez memoria,ai dat take si cand ai vazut ca o iei de la ballas ai inceput sa spamezi /lc-ul si ii spuneai lui viitoR ca e nesimtit si alte cuvinte inadecvate,ti-am explicat destul de clar ca /lc-ul nu e pentru certuri ci scopul e ca liderii sa se inteleaga inainte de take,war sau chiar sa comunice in limita bunului simt.

Code:
am gresit..fi si tu mai indulgent..oamenii mai si gresesc nu mereu au capu pe umerii..te rog frumos,iarta-ma nu mai fi asa de ,,rau'' te rog eu unbann...iubesc GTA.freakz.ro!Joc de 3 ani...te rog unbann me...-!

Remeber? Nu ma calca pe coada ca in curand se repeta mica istorie,nu e problema ta ce am facut in trecut si daca merit sau nu head admin,asta o hotaraste Striker si Cabron nu un player cu peste 20 de banuri la activ pe server.

Contact Y!M: phhh.freakz
0 0

Back to top
CbR*
[Banned user]

Banned

(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 01-03-2013, 00:38:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba esti nebun ? Hotaresti TU ca trebe sa o ia de la inceput cu adminu, faci tu legea? Nu te baga unde nu-ti fierbe oala.

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AlexUnder111, 28 February 2013 20:34

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-02-2025, 05:26:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x