User
Pass
2FA

Ruºinicã
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message2301
shaorman

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 01-03-2013 18:53)

Votes: 4

Post Posted: 01-03-2013, 11:12:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare dragi utilizatori de calculatoare personale, din pacate nu deþin un calculator performant ºi aleg sã joc CS în timpul liber pe diferite servere din România, având o vastã experienþã în FPS-uri de genul ( chiar o echipã naþionalã în altã parte ). Din diferite motive am ajuns sã joc pe war3.freakz.ro ºi am avut ocazia sã întâlnesc sau sã vorbesc cu diferite persoane .... dar astãzi, la ore matinale gen 10 - 12 am spus hai sã dau un kill.

Nu ºtiu pe ce criteri vã alegeþi aceºti aºa intitulaþi administratori sau admini dar urmãtoarea pozã va explica tot ... o sã fac mai multe sã înþelegeþi subiectul. Un jucãtor, probabil nu avea texturile necesare din hartã sau era pe cale sã fie banat ºi urmãtorul rãspuns extraordinar a urmat :
IMG: http://img607.imageshack.us/img607/9080/chat1g.png

//te pun ºi caprã dacã vrei//

Mulþumesc o sã revin cu mai multe perle. GG Pazuzu

Vreau sã spun cã am fost puþin afk, am primit gag, kick, ban .... nu îmi pasã, sunt alte 10.000 de servere. Totuºi este primul care l-am întâlnit aºa... -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
SharK90

[SharK]

(since 02-03-2019 16:40)

Votes: 25

Post Posted: 01-03-2013, 11:25:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A fost o greseala din partea lui Pazuzu a crezut ca ai dat retry dupa gag si ti a dat BAN . Banul a fost scos de catre mine in urmatoarea secunda daca dadeai retry puteai intra linistit .

Acea gluma "te pun ºi caprã dacã vrei" nu iti era adresata era pentru believe.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
believe.

[Freakz believer]

(since 28-11-2019 14:27)

Votes: 26

Post Posted: 01-03-2013, 11:28:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da si in adancul sufletului m-am simtit profund jignit ... eu? capra? nooh

ps. cer sa fie scazut la nick rezervat! cu pw pusa de owner . DOA DOAAA

0 0

Back to top
shaorman

[Mentally Stable]

Post Posted: 01-03-2013, 11:38:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu spun cã Pazuzu a greºit mai mult ... nu numai prin faptul cã mi-a dat gag cã am "criticat" serverul. Vorba aceia monumentalã reprezintã în mod direct vocabularul unui administrator din acel loc. Pãi cum sã respect dacã, administratori nu dau dovadã de respect ...

Am administrat peste 11 servere, în alt joc adevãrat, si în viaþa mea nu mi-am permis aºa ceva.

0 0

Back to top
PaZuZu

[Account disabled]

(since 18-05-2016 21:18)

Votes: 359

Post Posted: 01-03-2013, 11:48:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se vede cã nu prea ieși din casã... E soare afarã, dã-i o raitã prin parc și oxigeneazã-ți creierul.
Nu ai de unde sã știi care e relația mea cu believe., și ce glume ne permitem. Dacã ai ceva de obiectat întradevãr, ne vedem în topicul de reclamații.
Am întâlnit njpe ca tine, și deja sunt obișnuit, genul de om care cautã râcã și zgândãre rahatul pânã iese cum vrea el. Neinteresant.
Legat de ban. Nu ți-am dat gag cã așa am vrut eu, m-a deranjat cã ai aprobat un lucru spus împotriva mea. Regula 7 spune așa:
Code:
Deranjarea adminilor poate atrage dupa sine kick/ban pe o perioada stabilita de adminul in cauza

Ați luat gag amândoi. Simple as that. Banul l-am dat din greșealã, my bad, nu am observat cã de fapt luasei kick, dar a fost scos imediat de Shark.
Acum plec la muncã, n-am timp sã citesc chestii de genul. Poate revin cu un reply mai târziu.
Baftã, pa.

Nu sparge geamul altuia dacã nu e bicicleta ta.
0 0

Back to top
shaorman

[Mentally Stable]

Post Posted: 01-03-2013, 12:21:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lol... damn,
0 0

Back to top
ese

[Freaky]

(since 23-11-2015 20:54)

Votes: 23

Post Posted: 01-03-2013, 14:38:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai sa fim seriosi. Faci un topic doar pt asta? CS 1.6 este un joc si trebuie tratat ca atare. Definitia jocului este :" A-și petrece timpul amuzându-se cu diferite jocuri sau jucãrii; a se distra." si aceasta este una din foarte multe. Pazuzu si believe se cunosc, de unde si faptul ca-si permit unele glume. Nu s-a facut gluma pe seama ta si nici macar cu subanteles. Ne jucam , ne destindem. Daca vrei ceva mai serios, joaca un poker sau altceva, dar pana si acolo se fac glume. Parerea mea este sa nu critici din nimc ca tot un nimic va iesi -

It's a *** up life !!!

Munca, fapta si rasplata.
0 0

Back to top
shaorman

[Mentally Stable]

Post Posted: 01-03-2013, 14:58:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am inteles ca nu sunt nebun, infine... nu stiam ce dreaq permite lumea si ce nu. eu unul, nu permit sa vorbeasca in stilul asta .... ce sa zic, e vorba de educatie.

poate sunt eu mai prost si nu stiu cu ce glume au unii ... culture diferite, asta este ... se pare ca am intrat intr-o lume in care vulgaritatea este o comoditate

este primul meu topic ( mesaj ) si sunt mandru de asta -

0 0

Back to top
Dire

[Gratis rankul]

(since 16-05-2020 10:36)

Votes: 1763

Post Posted: 01-03-2013, 15:58:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu zic ca si asta ca si multe topicuri de aici sunt facute degeaba si ai niste vorbe de oameni mult "prea culti" sa intre pe umilul war3.freakz ...
Si mai zic ca Papuzu ar trebui arz pe rug ca a gresit si la jignit pe bãliv.
Hai sa fim seriosi daca esti mandru de un asa topic, chiar ar trebui sa urmezi sfatul lui Papuzu si sa mergi un pic in parc ca e placut afara.

Last edited by Dire on 01-03-2013, 16:31:59; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 01-03-2013, 16:26:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

shaorman wrote:
am inteles ca nu sunt nebun, infine... nu stiam ce dreaq permite lumea si ce nu. eu unul, nu permit sa vorbeasca in stilul asta .... ce sa zic, e vorba de educatie.

poate sunt eu mai prost si nu stiu cu ce glume au unii ... culture diferite, asta este ... se pare ca am intrat intr-o lume in care vulgaritatea este o comoditate

este primul meu topic ( mesaj ) si sunt mandru de asta -

Ahem
Dc sunteti asa vulgari in fata copilului? - . El are "educatie" din aia de baron sau de conte, ce stim noi....astia care nu au conac si masini de lux....Ca doar nu suntem din astia *take my hand and kiss my ring* cum vezi pe la mafioti sau pe la ducese din alea, sau oameni din astia cu monoclu, imbracati cu Versace, purtand un joben pe cap si avand un baston cu diamant in varf, umbland intr-un stil mai tandru si miscand funduletzul ala stanga dreapta, zici ca ar fi la prezentare de moda.

0 0

Back to top
PaZuZu

[Account disabled]

(since 18-05-2016 21:18)

Votes: 359

Post Posted: 01-03-2013, 17:31:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paragon wrote:

Ahem
Dc sunteti asa vulgari in fata copilului? - . El are "educatie" din aia de baron sau de conte, ce stim noi....astia care nu au conac si masini de lux....Ca doar nu suntem din astia *take my hand and kiss my ring* cum vezi pe la mafioti sau pe la ducese din alea, sau oameni din astia cu monoclu, imbracati cu Versace, purtand un joben pe cap si avand un baston cu diamant in varf, umbland intr-un stil mai tandru si miscand funduletzul ala stanga dreapta, zici ca ar fi la prezentare de moda.

NEO, ce imaginaþie vastã ai - m-ai dat pe spate.

shaorman wrote:

Uite unde era intelectualul din copac. Tu, care ai 15 diplome(glumesc wtf), ºi degeaba, ia spune-i tu lui nenea Pazu cum ar fi ca accesul pe server sã nu se mai facã pe bazã de _pw, sã nu mai avem sloturi ºi admine, ºi sã se facã pe baza diplomei de licenþã sau masterat. -
Atunci ar rãmâne pe server doar NOBILIMEA de genul tãu, ºi jocul ar deveni o scenã de teatru dramaticã, iar principalele subiecte de discuþie de pe chat ar fi operele lui Schopenhauer ºi Hegel. Ar fi cul nu?

Se vede cã nu mã cunoºti, eu când intru pe server încerc sã combin jocul cu caterincã ºi adminat, sã iasã totul armonios. Dacã nu aº face aºa, m-aº umple de nervi din cauza unor copaci ca tine.

Cer T/C, cã nu are rost sã îmi bat capul cu specia asta de intelectual.

Am încheiat transmisia, Andreea ai legãtura.

Nu sparge geamul altuia dacã nu e bicicleta ta.
0 0

Back to top
shaorman

[Mentally Stable]

Post Posted: 01-03-2013, 19:05:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu are rost sa ma explic ... evidenttttttttttttttttttttttttt

persoanele de fata se simt

habar nu am ce incercati sa explicati prin masterate si diplome avanand in vedere ca vorbim despre cs...

oricum .... un lucru il stiu, ce semeni aduni - sunt inca mandru de topicul meu

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 01-03-2013, 19:08:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bravo tie ca esti mandru de un topic facut degeaba, fara un scop. Acum daca rog un owner, poate sa incheie aceasta discutie? Ca baiatul asta are ceva probleme la cap si nu mai are rost, ca deja s-a zis ce s-a avut de zis.

0 0

Back to top
shaorman

[Mentally Stable]

Post Posted: 01-03-2013, 19:27:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

probabil, rogi minþile neºtiute sã ascundã glumele bune... aºa cã vã rog, pãstraþi acest topic drept drapel. Umorul român este bine venit oriunde..

Eºti nebun?

Actualizare ::// - îmi place faptul cã lumea îmi spune sã ies pe afarã având în vedere cã toþi oameni cu glume precum przuzuzuzua mã calã pe picioare cu glume fenomenale.... Raised eyebrow sa schimbat lumea de la Ceaºca // Harlem Shake

0 0

Back to top
Miaw xD

[Atrevida]

(since 28-02-2017 08:51)

Votes: 11

Post Posted: 01-03-2013, 20:15:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

shaorman wrote:
probabil, rogi minþile neºtiute sã ascundã glumele bune... aºa cã vã rog, pãstraþi acest topic drept drapel. Umorul român este bine venit oriunde..

Eºti nebun?

Actualizare ::// - îmi place faptul cã lumea îmi spune sã ies pe afarã având în vedere cã toþi oameni cu glume precum przuzuzuzua mã calã pe picioare cu glume fenomenale.... Raised eyebrow sa schimbat lumea de la Ceaºca // Harlem Shake

Vrei sa faci ceva pentru noi?

https://youtube.com/watch?v=236BjFhvoU8:

Nu`ti mai bate joc de limba romana!

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ese, 01 March 2013 18:51

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 03-07-2025, 09:09:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password