User
Pass
2FA

Injurii server.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1400
Sco

[android@localhost #1]

Status: Offline
(since 06-10-2021 06:46)

Votes: 12

Post Posted: 05-03-2013, 15:03:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele suspectului: Dudublack
Data/ora: 3:00 PM
Detalii: Injurii server.
Screenshot: http://i.imgur.com/QFRC1XQ.jpg
Realm: Genesis

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

(since 29-10-2013 11:53)

Votes: 24

Post Posted: 05-03-2013, 15:15:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

moama , ban permanent pentru asta!

Nu inteleg cum unii sunt asa de fatalai , orice rahat , repede sa postezi. Mai maturizati-va si voi..
Daca se ia cineva de voi pe strada ce faceti ? va duceti rapid la parinti ? -

0 0

Back to top
Defqonone

[Mentally Stable]

(since 20-05-2013 19:21)

Votes: 2

Post Posted: 05-03-2013, 18:11:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mi-a atras atenþia acest post deoarece eram cu voi pe acolo.

În primul rând menþionez cã discuþia nu era despre serverul Freakz, dar nu dau nume (s-ar încadra la categoria 'reclamã'). Poate singurul lucru de care mi-e ciudã e cã n-am fãcut un SS prin care sã dovedesc asta.

În al doilea rând, cred cã multã lume a luat la cunoºtinþã cã pupincurismul inutil poate atinge cote alarmante în multe dintre cazuri. Tu cu postul tãu, nici nu se ºtie ce ai încercat de fapt aici, însã îþi recomand sã vii cu versiunea completã a discuþiei înainte sã faci postãri aiurea. Un univers în care fiecare face cerere oricui ºi pentru orice, fãrã fundament solid, nu e tocmai cel mai fericit univers.

Vrei sã ajuþi serverul Freakz sã fie în top, super tare, apucã-te sã donezi. Sau sã spui câtorva prieteni despre el, sã vinã ºi ei. Sau sã dai mãcar un like pe Facebook (cãci bãnuiesc cã te-ai bucurat când ai primit Vote Points-urile gratis). Dar posturi inutile pentru ce? Reputaþie pe forum? Give me a break, son. În altã ordine de idei, datoritã anumitor visual bugs, vãd uneori playeri stând la ceva distanþã deasupra suprafeþei pe care pot sta. E de înþeles, un lucru care se va repara ºi el (dar nu cu ajutorul pupincurismului). O fi ºi client-side bug, cine ºtie (deci doar la mine se vede aºa). Însã cum ar fi sã le fac cerere de ban pentru Fly Hack? Teoretic am ''dovada''.

Cum spunea ºi bigblackjoey,
Quote:
Mai maturizati-va si voi..
.

Cheers!

0 0

Back to top
Sco

[android@localhost #1]

Post Posted: 05-03-2013, 18:17:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Defqonone wrote:
Mi-a atras atenþia acest post deoarece eram cu voi pe acolo.

În primul rând menþionez cã discuþia nu era despre serverul Freakz, dar nu dau nume (s-ar încadra la categoria 'reclamã'). Poate singurul lucru de care mi-e ciudã e cã n-am fãcut un SS prin care sã dovedesc asta.

În al doilea rând, cred cã multã lume a luat la cunoºtinþã cã pupincurismul inutil poate atinge cote alarmante în multe dintre cazuri. Tu cu postul tãu, nici nu se ºtie ce ai încercat de fapt aici, însã îþi recomand sã vii cu versiunea completã a discuþiei înainte sã faci postãri aiurea. Un univers în care fiecare face cerere oricui ºi pentru orice, fãrã fundament solid, nu e tocmai cel mai fericit univers.

Vrei sã ajuþi serverul Freakz sã fie în top, super tare, apucã-te sã donezi. Sau sã spui câtorva prieteni despre el, sã vinã ºi ei. Sau sã dai mãcar un like pe Facebook (cãci bãnuiesc cã te-ai bucurat când ai primit Vote Points-urile gratis). Dar posturi inutile pentru ce? Reputaþie pe forum? Give me a break, son. În altã ordine de idei, datoritã anumitor visual bugs, vãd uneori playeri stând la ceva distanþã deasupra suprafeþei pe care pot sta. E de înþeles, un lucru care se va repara ºi el (dar nu cu ajutorul pupincurismului). O fi ºi client-side bug, cine ºtie (deci doar la mine se vede aºa). Însã cum ar fi sã le fac cerere de ban pentru Fly Hack? Teoretic am ''dovada''.

Cum spunea ºi bigblackjoey,
Quote:
Mai maturizati-va si voi..
.

Cheers!

Da-ti doua palme. Nu stiu daca esti respectivul din poza, dar ai zis clar despre serverul freakz cand ai dorit sa intri in End Time.

Casuta Ravenous.

0 0

Back to top
Defqonone

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-03-2013, 18:28:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu, nu sunt Dudublack ºi nici nu-l cunosc.

Nu impresionezi pe nimeni cu ''dã-þi douã palme''. Þi-am cerut doar dovada cã vorbeºte de Freakz. Posteazã discuþia completã, nu doar ce vrei tu! Nu ai discuþia completã, ce cauþi cu posturi dintr-astea? Cui vinzi tu gogoºi? Hai salut ºi lasã violenþa

0 0

Back to top
Sco

[android@localhost #1]

Post Posted: 05-03-2013, 19:28:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Defqonone wrote:
Nu, nu sunt Dudublack ºi nici nu-l cunosc.

Nu impresionezi pe nimeni cu ''dã-þi douã palme''. Þi-am cerut doar dovada cã vorbeºte de Freakz. Posteazã discuþia completã, nu doar ce vrei tu! Nu ai discuþia completã, ce cauþi cu posturi dintr-astea? Cui vinzi tu gogoºi? Hai salut ºi lasã violenþa

Nici pe mine nu ma impresioneaza posturile tale de wannabe gm. E greu sa gandesti putin si sa vezi ca ss-ul este facut pe freakz? Ce mai vrei altceva, a zis pe freakz chestia asta si despre serverul asta.

0 0

Back to top
Defqonone

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-03-2013, 20:38:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E greu sã vii cu restul discuþiei? Epic fail....
0 0

Back to top
Seal Team 6

[cheeki breeki]

(since 30-04-2015 07:40)

Votes: 4

Post Posted: 05-03-2013, 23:35:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

My friend,get a f*cking life si nu mai traii in WoW in halul asta. Screeen-ul ala nu dovedeste nimic,poate vorbea de un server de CoD Modern Warfare 2,Counter Strike, de PBE-ul de pe League of Legends, hell knows. Asta in primul rand,ca intr-al 2-lea rand,nu e frumos sa parasti...nu faceam chestii d-astea nici macar la gradinita din cate imi amintesc.....si hai sa zicem...ii da ban,cu ce te-a ajutat pe tine asta ? Vrei sa dovedesti GM-ului cat de loial esti ? sau ce ?
Ma rog....sper ca game masterul are mai mult creier ca tine si nu da ban aiurea.
Have a nice day.

0 0

Back to top
cipsv87

[Mentally Stable]

(since 22-07-2016 01:45)

Votes: 5

Post Posted: 05-03-2013, 23:57:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+1 Defqonone, bigblackjoey ºi Seal Team 6!

Reginald, mã vere, din ce copac ai picat în cap tatã?-))))) Ia aratã tu toatã discuþia (ce bãnuiesc cã din inapþia cu care îþi faci topic-urile oricum nu o ai). Tu pentru o discuþie paralelã cu serverul în sine ca subiect faci caz?- ªi îl ºi faci wannabe gm?-)))) hai cã asta e tare, am ajuns sã facem posturi din ORICE ...... trist.

0 0

Back to top
Ravenous

[Retired E5150]

(since 28-12-2023 12:30)

Votes: 234

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 06-03-2013, 13:08:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

S-a rezolvat.

I AM NO LONGER A GAMEMASTER, PLEASE SEE SERVER STAFF

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Ravenous, 06 March 2013 11:09

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 13-01-2025, 19:21:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x