User
Pass
2FA

Pozele facute de zennn

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message1502
Gamazytto

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-03-2019 08:51)

Votes: 8

Post Posted: 08-03-2013, 11:26:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://www.girlshare.ro/32272055.2
http://www.girlshare.ro/32272056.3
http://www.girlshare.ro/32272059.6
http://www.girlshare.ro/32272060.7

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
teLOVEsc

[Criminal]

(since 16-09-2018 14:52)

Votes: 216

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Ce e ala  
Post Posted: 08-03-2013, 11:33:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acum face-ti-ma dement , nebun , cum vreti ... Asta e bataie de joc din partea amandurora !
Gamazyto stiind ca e admin , joaca cu alt nick (pana sa intru eu fiind doar zenn online pe server)
Zenn a innebunit playerii de dimineata cu poze si el saracu nici n-avea messu instalat macar .. le facea poze apoi le dadea ban (reason pozele pe forum) asta cand eram si eu online .. repet , asta e bataie de joc nu mai e adminat si bun simt .. ii era lene sa-si instaleze messu , ma putea ruga pe mine sa le iau sau sa le fac poze .. dar nah .. X nu e X destul daca nu e si fudul

In legaatura cu pozele , sunt curate

All kids watch this - Click

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Wurgut

[Mentally Stable]

(since 01-06-2013 05:34)

Votes: 4

Post Posted: 08-03-2013, 11:54:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Addicted are dreptate...Gamazyto tu ai vrut un titlu fara macar sa indeplinesti toate conditiile necesare -> asta inseamna ca iti doreai destul de tare...dar de cand ai fost facut admin eu nu te-am vazut nici macar o data online cu nikul de admin...Si Zenn stiu ca esti mai tanar si mai euforic si un pic plin de sine, mai ales ca ai primit direct champion, nu ai trecut prin blood ca restul (normal. ai muncit inainte daia ti-am dat si eu PRO pentru ca consider ca poti fi bun ca admin)...dar asta nu inseamna sa te simti suit pe val si sa turbezi lumea pe server cu poze, ban peste ban +fara mess instalat...fiind blood si neavand multe comenzi disponibile eu de exemplu m-am ponderat si in timpul petrecut ca blood am invatat de la ceialati admini nu numai cum se prinde un codat ci si cum vorbesc ei cu restul jucatorilor cum trateaza diferite situatii...si cand am ajuns champion nu eram:" GATA FRATE HAI SA-I OMOR...CUI DAU BAN?? "...deci baieti demonstrati playerilor adminilor si ownelilor ca meritati titlurile voastre

0 0

Back to top
DaN!eL^
[Banned user]

Banned

(since 16-01-2017 16:20)

Votes: 180

Post Posted: 08-03-2013, 13:43:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu inteleg cum a primit champion direct, am vazut ca i sa aprobat cererea de blood guard, dar de ce are champion?? multi nu erau de acord nici cu blood si acum vad ca are champion, tare

0 0

Back to top
EL3Na

[Maniac]

(since 20-12-2018 17:22)

Votes: 12

Post Posted: 08-03-2013, 15:22:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Greseala a fost a mea, din pacate, imi cer scuze Am asa ma uit in loguri si daca asa este o sa i se scoata Adminul permanent.
Am reparat greseala, este blood acum !
Scuze inca o data.
Si daca asa este o sa ii interzicem sa si joace pe aces server lui zenn.
Iar in ceea ce il priveste pe Gamazyto e problema lui cu ce nick joaca, din 2 in 2 luni se va face upgadeuri si downgrade uri in functie de activitate. El o sa aibe de pierdut

Posturi unite automat, 08-03-2013, 15:22:09

teLOVEsc te rog da-mi ora cu aproximatia cand se intampla asta

0 0

Back to top
ZeNN*

[Account disabled]

(since 07-04-2013 10:26)

Votes: 50

Post Posted: 08-03-2013, 21:14:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci sa dau si eu replica:
Eram la scoalã la informatica în laborator.
Am instalat cs'ul cu net de 20 de kb în 2 ore... și zic hai sa intru pe war3 sa schimb mapa , am vãzut pe forum ca era de_survivor.
Imediat dupã ce am intrat pe server , toata lumea spunea (cutare e codat) am fãcut demo , nu era concludent , și nu aveam ce sa fac , cu netul ala sa rãmân si pe server sa descarc si mesul, si lui prepelița i-am dat ban sa le punã pe forum dupã aprox 1 minut...si gamazito mi-a zis ca le pune pe forum.
Si acum adict tot tu ești cu gura mare , intri pe server , ma injuri pe amx_chat , toți ceilalti spuneau codați și tu ziceai nimic...si vi sa imi dai mie sfaturi ca nu stiu ce fac.
Dacã nu ma crede nimeni era on rTh si wurgut (care intrase dupa).
Nu înțeleg cu ce am gresit eu ca am facut poze...nu am facut ca mi sa sculat mie (cum s-a zis mai sus)..am fãcut ca toata lumea spunea ca sunt codați.
Wurghut nu e asta , sa demonstrez eu ca pot da ban si dastea, am mai avut admine , am avut chiar si serverul meu, si nu e asa cum ai zis tu sa ma dau mare..am aplicat doar regulamentul , si dacã spuneți ca am greșit puteți sa scoate-ți accesul...(adicã scap serverul de codați și îmi bat joc?)la ora aia nu era admin on.. dupã au intrat si cei 2.
ora:10:30|11:30 harta de_dust2.

Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z
N7CORRKFNC6H7CXE
0 0

Back to top
teLOVEsc

[Criminal]

(since 16-09-2018 14:52)

Votes: 216

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Ce e ala  
Post Posted: 08-03-2013, 21:49:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba esti nebun ? Nu fac nimic !? Poate vine si elena cu niste fragmente din log-uri in care iti spun " de ce nu imi spui mie sa fac poze sau sa le iau daca tu nici nu ai messul instalat !?" Tu nici macar nu te uitai pe respectivul reclamat si pac le faceai poze ... asta e ... stii tu cuvantul potrivit -

All kids watch this - Click

0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 08-03-2013, 21:50:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De dimineata am jucat si eu , adevarat ... Zenn* a spus ca joaca de la scoala . Pana la urma nu vad care este problema daca unul care e suspect si i se fac poze le pune pe forum. Ok , inteleg ca acesta nu avea messul instalat , plugin-ul e facut in asa fel incat iti cere id-ul , dar poate eu nu vreau sa intru pe mess , asa ca le pui pe un link sau pe forum.
Problema nu e numai asta , e si lipsa adminilor la ore tarzii sau matinale , si va rog sa ma credeti ca de fiecare data cand intru sunt de cele mai multe ori singurul admin la acele ore.
Nu e un capat de lume se poate verifica in logo daca a procedat corect sau nu , nu iau apararea nimanui . Propun sa se faca putin curatenie in lista de admini pt ca suntem putini admini activi , de multe ori sunt pe alte servere sa ma joc si ma cheama pe war3 sa dau ban , sa fac poze , sa intervin la certuri. Nu imi face nimeni statuie pt asta , dar putina curatenie la admini si promovarea altor playeri la grade superioare ar face o treaba mai usoara si pentru cei putini admini ramasi activi.

0 0

Back to top
R@du*

[Mentally Stable]

(since 09-03-2013 10:37)

Votes: 3

Post Posted: 09-03-2013, 12:30:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eram online la acea ora ii dau dreptate lui zenn chiar si eu iam zis ca are cod dar nvea
0 0

Back to top
ZeNN*

[Account disabled]

Post Posted: 09-03-2013, 12:56:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

teLOVEsc wrote:
Ba esti nebun ? Nu fac nimic !? Poate vine si elena cu niste fragmente din log-uri in care iti spun " de ce nu imi spui mie sa fac poze sau sa le iau daca tu nici nu ai messul instalat !?" Tu nici macar nu te uitai pe respectivul reclamat si pac le faceai poze ... asta e ... stii tu cuvantul potrivit -

of of:) , cand mi-ai zis tu am facut deja 2 seturi de poze, si daca a face poze este o incalcare a regulamentului atunci e grav pentru tine...+ca nu am facut de capul meu...
Hai sa asteptam logurile.-

N7CORRKFNC6H7CXE
0 0

Back to top
Staropramen

[am si eu]

(since 10-02-2024 20:03)

Votes: 67

Post Posted: 09-03-2013, 14:14:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

R@du* wrote:
eram online la acea ora ii dau dreptate lui zenn chiar si eu iam zis ca are cod dar nvea

Ce dreptate ii dai tu ma ? Tu care joci cu wall vii aici si ne spui cine are dreptate ?

Zenn asta nici nu stiu de ce ii s-a aproabat cererea , daca ne luam dupa ore si dupa activitate o sa avem doar admini copii.

0 0

Back to top
ZeNN*

[Account disabled]

Post Posted: 09-03-2013, 14:25:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Staropramen wrote:
R@du* wrote:

Ce dreptate ii dai tu ma ? Tu care joci cu wall vii aici si ne spui cine are dreptate ?

Zenn asta nici nu stiu de ce ii s-a aproabat cererea , daca ne luam dupa ore si dupa activitate o sa avem doar admini copii.

Sii telenovela a început -.
Ma așteptam la asta , mai ganja lipsește, unde-i?
Nu-mi pasa ce dreptate îmi da el mie, dovezile sunt in loguri..nu zice nimeni (codatul pe codat ajuta?)
Acum v-ați pus toți pe mine , nu e prima nici ultima data.
Eu zic sa așteptam pe elena sau pe alt owner sa vina cu logurile, cei care nu -ați fost pe server l-a ce va bãgați..?
@ KANE : dacã tu zici copil asa sa fie...copil cum sunt eu,mi-am fãcut treaba si mi-o voi mai face.

N7CORRKFNC6H7CXE
0 0

Back to top
EL3Na

[Maniac]

(since 20-12-2018 17:22)

Votes: 12

Post Posted: 09-03-2013, 14:35:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DECI:
Greseala a fost a mea ca i-am pus champion in loc de blood, si a ABUZAT de comenzile care nu i se cuveneau, in loc sa vina sa ma atentioneze ca am facut o greseala si i-am pus champ.
Am sa fiu f. atenta la evolutia lui zenn si la prima mica greseala, o sa suporte consecintele.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by EL3Na, 09 March 2013 12:35

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  

The time now is 18-05-2025, 21:15:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x