User
Pass
2FA

De departe, de la Focșani

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message921
Puferiu

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 06-03-2015 11:46)

Votes: 3

Post Posted: 07-03-2013, 23:15:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dragã mamã,

îți scriu aceastã scrisoare de la mare distanțã de casã, tocmai de la Focșani. Vreau sã-ți spun, în primul rând, cã îmi este dor de voi toți: de mata, de tata și de sora mea cea scumpã, Diana. Sper cã sunteți sãnãtoși, fãrã probleme. Eu mã simt tare bine aici, chiar dacã sunt departe. Mi s-a spus cã pot veni acasã, în permisie, în scurt timp. Sunt sigur cã vrei sã-ți spun ce am fãcut pânã acum aici. Sã îi citești aceastã scrisoare și lui tata. Ei bine, hai sã-ți povestesc:
În primele zile am fãcut cunoștințã cu ceilalți bãieți din dormitor. Unii sunt bãdãrani, alții bãieți de treabã. Oricum, mã înțeleg bine cu toți. Discutãm, câteodatã, despre prietenele noastre. Îmi tot spuneau cã o sã mã aștepte prietena mea pânã vin din armatã... O sã mã aștepte cu un copil. Dar eu nu-i cred. Am încredere în Gabriela și știu cã nu o sã umble cu alții. Am aflat cã ne pun bromurã în ceaiul de dimineațã ca sã nu ne masturbãm. Da' de unde ? În fiecare dimineațã mã trezeam cu penisul în erecție. Într-o noapte, nemairezistând, am fãcut una micã sub pãturã. Of, rãu e fãrã Gabriela. Mâncarea e bunã, doar cã are un gust ciudat. De exemplu fasolea e prea sãratã și miroase urât, iar pâinea e cam mucegãitã. Ziua e mai bine cã suntem cu toții mai mult pe-afarã, noaptea însã se complicã situația. Din cauza mirosului insuportabil unora le-a venit rãu și au vomitat. Stai liniștitã, eu n-am pãțit nimic, știi cã sunt obișnuit de acasã. A, sã-ți spun ce mi s-a întâmplat acum trei sãptãmâni. Eram la dușuri. Mã sãpuneam liniștit (nu mai fãcusem baie de douã sãptãmâni) când unul a scãpat sãpunul pe jos. M-am aplecat, l-am luat și i l-am dat. Dupã câteva minute iar l-a scãpat. În timp ce eram aplecat, doi bãieți m-au prins de mâini și m-au ținut așa, în timp ce unul a venit pe la spatele meu și m-a violat. Dupã ce a terminat a venit altul. Acum nu mã mai durea așa de tare. Le-am spus celor doi care mã țineau sã-mi dea drumul, cã stau și singur. Și au fãcut și ei sex cu mine. La câteva zile dupã asta, am dat peste patru inși care fãceau sex la dușuri. Uitându-mã la ei, m-am excitat. M-au bãgat și pe mine între ei. A fost mult mai plãcut decât prima oarã. Doi dintre ei mi-au luat-o în gurã. A fost așa de bine... E mai bine așa decât singur, noaptea, sub pãturã. Distracția noastrã s-a repetat de multe ori. Ne întâlnim de cele mai multe ori la dușuri. Este locul nostru preferat.
În rest nimic important: gradații își bat joc de noi, m-am apucat de fumat și m-am tatuat.
Mamã, spune-i Gabrielei cã nu mai vreau sã fiu cu ea. Sau lasã cã-i zic eu. De-abia aștept sã ajung acasã sã vã vãd.

Va pup pe toți. Pa !

Focșani, 4 aprilie '03

Staff message (*0ranGe ! extrem):

+1 warn, topic inutil, conotatii sexuale.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Padurarul

[Ponyfag]

(since 18-12-2024 22:55)

Votes: 169

Post Posted: 08-03-2013, 17:42:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te rog sa continui ........ -

0 0

Back to top
eM
[Banned user]

Banned

(since 21-05-2016 21:00)

Votes: 385

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 08-03-2013, 17:48:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://youtube.com/watch?v=HTN6Du3MCgI:

0 0

Back to top
AMG

[INACTIVE]

(since 09-09-2023 16:07)

Votes: 1014

Post Posted: 08-03-2013, 20:31:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asteptam si continuarea.

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 08-03-2013, 20:36:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Troll to the the maximum, trebuie sa fi chiar cu capul ca sa fi serios in privinta asta.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 31-01-2025, 12:48:32
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x