User
Pass
2FA

reclamatie adrian

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message617
Drogatul :X
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 27-04-2013 23:37)

Votes: 11

Post Posted: 09-03-2013, 12:49:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul vostru de pe server : Drogatul -
Nick-ul Adminului: adrian
Ora si data : nustiu
Regula incalcata :deci se vede acolo ca razvan la omorat la zombi pe adrian cu lama si adrian ii da kick si dupa sterge chatu ce admin e asta nustiu
Dovada : http://tinypic.com/view.php?pic=ei40ie&&s=6

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Macaroana=]]

[Mentally Stable]

(since 24-09-2014 19:12)

Votes: 5

Post Posted: 09-03-2013, 13:16:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- sa vedem ce zice el

Am învãþat cã nu poþi face pe cineva sã te iubeascã. Tot ce poþi face este sã fii o persoanã iubitã. Restul ... depinde de ceilalþi. Am învãþat cã nu conteazã ce ai în viaþã, ci pe cineai. Am învãþat cã trebuie sã te desparþi de cei dragi cu cuvinte calde. S-ar putea sã fie ultima oarã când îi vezi.
0 0

Back to top
adrian.cs

[Account disabled]

(since 03-04-2014 19:24)

Votes: 9

Post Posted: 09-03-2013, 19:10:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- nu de asta iam dat kick, si ce te ***... grija dc iam dat kick te bagi tu ca butu unde nuti fierbe oala trebuia sa faca el reclamatie nu tu ai grija ca mi se pare ca o sa calci pe urmele lu profarm si a lui 2012 nu te mai baga in problemele altora dc nu a fakut el si ai fakut tu??? Thinking ca esti .... lasa ma oameni sa joace tre sa te bagi tu aja ca esti drog de cand nu mai ai admin te bagi aja faci de toate ca esti ofticat ca ai luat remove si nu mia poti lua admin de asta faci tu aja. sall team pupat pe portofel -

Staff message (SeaGer):

1 warn, limbaj.

0 0

Back to top
Drogatul :X
[Banned user]

Banned

(since 27-04-2013 23:37)

Votes: 11

Post Posted: 09-03-2013, 19:16:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

adrian.cs wrote:
- nu de asta iam dat kick, si ce te ***... grija dc iam dat kick te bagi tu ca butu unde nuti fierbe oala trebuia sa faca el reclamatie nu tu ai grija ca mi se pare ca o sa calci pe urmele lu profarm si a lui 2012 nu te mai baga in problemele altora dc nu a fakut el si ai fakut tu??? Thinking ca esti .... lasa ma oameni sa joace tre sa te bagi tu aja ca esti drog de cand nu mai ai admin te bagi aja faci de toate ca esti ofticat ca ai luat remove si nu mia poti lua admin de asta faci tu aja. sall team pupat pe portofel -

ai grija cu butu si ca calc pe urmele lui profarm eu nu am fost niciodata la interdictie ca tine mai sti cand ai si recunoscut ca tu esti unu nu mai stiu numele o sa il aflu si o sa-l zic tu ai fost la interdictie ca ai avut aim .... asa ca pup

PS: cat despre sv eu nu vreau sa ajunga de ***** ca furi tu bani de portocale si de zahar de la familie de asta fac recla si se vede ca iai dat kick ca tio omorat si dupa ai dat clear chat ca sa nu se vada prietene crezi ca asa se face? nu cred sa iti mai zic odata cand o sa aflu numele ala cu care ai jucat cu aim o sa te denunt copilash mie crezi ca mi se face mila de uni ca voi nu vreau sa ajunga sv de ***** ca aveti voie bani de paine ook? - si nu is ofticat acu fac reclamati la aia care merita ce crezi ca daca as face la aia cu care au gresit si ei as fi bulangiu dar eu fac doar la aia care merita cu plm sa ii dai kick ca tea omorat? si dupa sa stergi chatu auzi oleaca ce copil vai de cucu tau ... zimi dc iai dat kick si dc ai sters dupa chatu

Staff message (SeaGer):

1 warn, limbaj.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by SeaGer, 10 March 2013 02:31

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 16-01-2025, 14:20:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x