Dupa cum puteti observa, pe acest server exista asa-numitii "turnatori virtuali". Ce fac acestia, bineinteles, nu au nicio legatura cu serviciile secrete, insa sunt niste oameni foarte redusi mintal. Vor incerca pe cat posibil sa va scoata din pepeni prin orice motiv, de la a va insulta cu cuvinte gen "noobule, esti slab, pleaca de aici ca nu ai nicio treaba cu jocul" sau multe alte replici care pot ridica nivelul nervos la limita de sus. DUPA ce va arunca pastila, asteapta sa fie injurati cat mai grav, ceea ce se va intampla in 70-80% din cazuri. Aici este problema. Omul jignit de catre "securist" incepe sa il injure, iar el ii face nevinovatului poze, report de ban, prin care se apuca si posteaza zeci de imagini cu injuraturi la adresa nevinovatilor si se mai si incumeta sa-i faca pe saracii oameni "nesimtiti lipsiti de maniere si caracter" sau "porci nedisciplinati".
- Catre cei ce se simt ofensati sau se regasesc in acest post, in calitate de persoane care raporteaza playeri frecvent: Stiti cine sunt porcii nesimtiti si nemanierati? Voi cu toate familiile voastre, bai gunoaielor! Daca credeti ca o comunitate are nevoie de voi, da, are, pentru ca si preotul, groparii si cei cu pompele funebre trebuie sa-si castige existenta cumva, asa ca mai bine duceti-va, spanzurati-va dracului odata si dati-le si lor de lucru, fratilor! Sau turnati-va cate o statuie in fiecare zi, macar asa turnati si voi ceva, dar nu pe noi!
V-o spun din experienta. Am patit si eu acelasi necaz cu unul pe nume Darthxoxo (cred ca mai are si alte caractere), iar numele de forum este Danywex. Puteti sa-l cautati si sa va uitati in topicurile lui, sa vedeti ce face el toata ziua cand joaca wow. Jigneste oameni, dupa care acestia il injura, iar apoi face screenshoturi si le pune pe forum. IN cel mai fericit caz, cei vinovati se pot alege cu mute, dar cine stie, acesti turnatori pot chiar sa insceneze injurii la adresa serverului, iar cel aflat in cauza nu va avea nicio dovada clara ca de fapt nu el a fost de vina in toata cearta (din cate stiu eu, un GM nu are istoricul convorbirilor la o ora exacta, sau poate ca ma insel). Sfatul meu este sa-i EVITATI pe acesti oameni, NU le acordati atentie daca va injura! Chiar daca sunt gm-i pe server si acestia se ocupa foarte bine de protectia si disciplina lui, mai bine lasati-i pe turnatori in PACE deoarece puteti cadea in groapa lor. V-o spun din propria experienta si stiu ca suna foarte stupid, dar exista turnatori pana si pe Freakz...
N-am zis ca nu e bine sa fie disciplina, dar totusi, suntem o comunitate, unde oamenii nu se dau in gat unii pe altii ca spartii, cel putin nu ar trebui sa se dea, iar o injuratura minora nu este o problema mare, mai ales cand se adreseaza unui grup restrans de persoane si nu aduce nicio amenintare celorlalti jucatori sau reputatiei serverului.
Am terminat ceea ce am avut de spus. Stiu ca mai exista si altii care au patit la fel ca mine. Ce-am facut eu ca sa ma debarasez de ei, m-am transferat pe Exodus. Nu e problema de evitare sau nu, ca mi-am invatat lectia dupa ce am vazut cat de handicapati mintal pot fi unii oameni, insa nu se stie niciodata cand iti sar nervii, asa ca mai bine nu ma mai risc a doua oara. Macar pe realmul international sunt si alte nationalitati si nu se prea insulta unii pe altii.
Aveti mare grija la cei ce va injura fara niciun motiv! Incercati sa-i evitati, iar in cazul in care pur si simplu nu mai puteti sa-i ignorati, spuneti-le orice, dar NU-I INJURATI, ca sunt ca niste lipitori cu degetele cusute pe printscreen, credeti-ma.
PS: In cazul in care trec pe aici acest tip de oameni (turnatori) si au ATATA minte incat sa citeasca tot acest post, le urez TOATE cele scrise mai sus, in al doilea paragraf delimitat cu o liniuta si-i sfatuiesc sa termine odata cu tampeniile!
Numai bine, noroc in continuare si aveti mare grija!
Semnat,
cine ma stie ar face bine sa se-arunce pe geam
|