User
Pass
2FA

Injurii grave.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message1592
Twilly

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 01-09-2015 17:59)

Votes: 14

Post Posted: 21-03-2013, 18:09:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele suspectului: [Prea multi[ Se vede in poze.

Data/ora: 5:20 - 5:50

Detalii:Spamam si eu ready check ca bo$$u, nefiind exploit/bug/ ceva de e impotriva regulilor, si vin pulimoci astia de gradina sa ma injure.. Eu sunt foarte sensibil si m.au injurat asa grav ca aproape am plans - . Deci va rog, faceti ceva cu wannabe playerii astia , sa am si eu un gameplay normal -, un bg nu pot face si sunt injurat ca la usa Freakzului...

Screenshot:

Realm: Genesis.

--------------------------------------

Old Gang guilda de Exploiteri/Ninjalai/Ratoni.
Anti-D0n0r pana la moarte !
Freakz e baza !

Last edited by Twilly on 21-03-2013, 18:14:16; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
blackplague

[Mentally Stable]

(since 16-10-2018 18:08)

Votes: 2

Post Posted: 21-03-2013, 18:13:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ti se pare ca esti nevinovat de faci posturi ? Tu nu lesi altii 14 playeri sa joace si te plangi ca esti injurat ?-) Esti cam penal .-
0 0

Back to top
WtbtongueFTW

[Creep]

(since 06-07-2022 17:36)

Votes: 30

Post Posted: 21-03-2013, 18:36:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MARSH MA CA NU CRED -)))))))))))))))))))))))))))))))))) B@H@H@H@HH@H@H@H@H@H@H@H@H@HH@H@H@H@H@H@HH@H@H@H@H@H@HH@H@H@H@H@H@H@H@H@ IMI DAU SUFLETU -)))))))))))))))))))))))))))))))))

0 0

Back to top
Twilly

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-03-2013, 18:42:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

blackplague wrote:
Ti se pare ca esti nevinovat de faci posturi ? Tu nu lesi altii 14 playeri sa joace si te plangi ca esti injurat ?-) Esti cam penal .-

Draga randome,
Iti multumesc ca iei in vedere faptul ca esti complet vinovat , si da, ma consider nevinovat dat fiind faptul ca Ready Check spam nu este in nici o regula, nu este nici un abuz. In legatura cu 14 playeri, jumatate din ei nu au spus absolut nimic. Da, ma plang ca sunt injurat dat fiind faptul ca nu am facut nimic. Da, in viziunea ta de viitor pot fi numit penal, imi pare rau ca s.a ajuns la asta .
Te rog sa te abtiii de la viitoare comentarii tinand cont ca esti total paralel cu subiectul, si [ ori esti, ori te faci] idiot pe deasupra . O seara buna.

WtbtongueFTW wrote:
MARSH MA CA NU CRED -)))))))))))))))))))))))))))))))))) B@H@H@H@HH@H@H@H@H@H@H@H@H@HH@H@H@H@H@H@HH@H@H@H@H@H@HH@H@H@H@H@H@H@H@H@ IMI DAU SUFLETU -)))))))))))))))))))))))))))))))))

Ce cauta Old Gang aici? Nu ai alte exploituri de abuzat, alte raiduri de ninjat, si alti copii fara aparare de "trollat"? -

Hater, anti-donar, anti- Old Gang , Laptiic/Pker.

0 0

Back to top
WtbtongueFTW

[Creep]

(since 06-07-2022 17:36)

Votes: 30

Post Posted: 21-03-2013, 18:47:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu zic sa iti pui niste servetele pe tastatura in caz ca iti da sangele pe nas.

0 0

Back to top
Twilly

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-03-2013, 19:02:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

WtbtongueFTW wrote:
Eu zic sa iti pui niste servetele pe tastatura in caz ca iti da sangele pe nas.

Replica ta nu are nici un sens si nici macar nu e adresata corect. Macar de ar fi un raspuns pentru ce te.am intrebat ar fi fost mai bine .. pana atunci iti sugerez sa te intorci cu guilda la gasit si abuzat de Exploituri, si sa mai donezi un pic, ca altfel nu pupi loc la raiduri. Stay on.topic si.o sa stau si eu .. pana atunci, imi valorezi zero.
Ceea ce ai dovedit prin replica ta e ca esti foarte matur si ca aproape m.ai facut sa plang [si tu] prin acest "troll" de o calitate rar intalnita.

0 0

Back to top
Jaiss

[Creep]

(since 25-03-2020 15:38)

Votes: 28

Post Posted: 21-03-2013, 19:20:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu deranjeti 14 playeri prin spamul de ready check si vrei sa fi aplaudat si ovationat pentru faptele tale ce dau semne de un inceput de "Mental retardation"?

Posturi unite automat, 21-03-2013, 19:20:53

Twilly wrote:

Freakz e baza !

Esti contra celor care iti platesc sa te joci pe server?
Se pare ca din tot ce ai raportat aici tu esti cel cu probleme nu cei care isi vedeau linistiti de joc.
Aceea a fost doar reactia lor previzibila.

0 0

Back to top
Twilly

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-03-2013, 19:33:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jaiss wrote:
Tu deranjeti 14 playeri prin spamul de ready check si vrei sa fi aplaudat si ovationat pentru faptele tale ce dau semne de un inceput de "Mental retardation"?

Posturi unite automat, 21-03-2013, 19:20:53

Twilly wrote:

Freakz e baza !

Esti contra celor care iti platesc sa te joci pe server?
Se pare ca din tot ce ai raportat aici tu esti cel cu probleme nu cei care isi vedeau linistiti de joc.
Aceea a fost doar reactia lor previzibila.

Da, deranjez 14 playeri. De ce? Sa vad reactia.. sa vad cati sunt trecuti de varsta de pubertate.. Raspunsul il ai mai sus, unde il loc de, te rog nu mai da ready check, sau opreste.te, uite ce ai -. Da, sunt contra celor care platesc sa joc eu nu pentru ca PLATESC , ci pentru ca SUNT AVANTAJATI intr.un mod mult prea .. avantajos? Deci da, fiind ei avantajati nu pot sa joc o arena fara sa vad o pisica cat casa, una de foc, sau 2 tentacule cu 10k DPS [s = secunda] . Da, sunt anti, vorbele tale nu.si au rostul si nu ma impresioneaza. "Mental retardation"

Cuvintele tale pompoase "vrei sa fi aplaudat si ovationat" nu ma impresioneaza de asemenea, cum nu am scris nicaieri ca trebuie sa fiu aplaudat si ovationat [cuvant caruia pun pariu ca nu.i stii sensul]. Faptele mele nu dau un inceput de Mental retardation since ce.i afk NU au fost raportati de nimeni. Study the facts, apoi poate are rost sa spui ceva ..... rational, cum a fost :Aceea a fost doar reactia lor previzibila.

EDIT: In caz ca sufeti ce sindromul caruia iai dat link mai sus, iti sugerez sa te uiti in poze, "Magnuebun" sau ceva de genul, a stat afk tot bg-ul, si asta nu dat fiind faptul de ready check, uita-te la tabel.

0 0

Back to top
Ficatuman

[Creep]

(since 22-01-2018 17:49)

Votes: 24

Post Posted: 21-03-2013, 19:53:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca tu ii instigi,ce te astepti?Sa iti multumeasca?Unii intra sa isi mai ocupe timpul,sa se mai relaxeze,nu sa fie bazaiti de un copil terminat de 16 ani care vrea "sa vada reactiile".Mai degraba meriti tu mute(sau poate chiar un ban) pentru ca nu lasi playerii sa isi exercite dreptul de a juca.Si referitor la cei care doneaza,daca ar fi ceva de capul tau,ai castiga si impotriva celor care au iteme donate.Doar pentru ca esti frustrat din cauza acelor arme,nu demonstreaza decat faptul ca esti paralel cu jocul asta.
0 0

Back to top
Bacchus

[Unbearable]

(since 03-01-2023 19:21)

Votes: 87

Post Posted: 21-03-2013, 19:56:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Muted
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Bacchus, 21 March 2013 17:58

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 04-12-2024, 02:51:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x